:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
1 милиард души са под заплаха от наводнения, а над 400 милиона души са в близост до опасен вулкан
Владимир Клисуров става и.д. кмет на "Младост"
20 000 лв.били прекалено голяма сума. Прокуратурата иска ареста й
"Рядко зрелище – разбойнически държавен похват“, коментира Мария Захарова
Те ще посадят дърво, използвайки пръст от двете страни.
Само така те могат да достигнат жизнените стандарти на западните си партньори, смята Матеуш Моравецки
СТАТИСТИКИ
Общо 377,915,575
Активни 1,530
Страници 67,906
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

.
Данъчните декларации по Закона закорпоративното подоходно облагане вече се подават само по електронен път, напомни НАП. Срокът за представяне на годишните декларации за 2017 г. е леко удължен - до 2 април, тъй като 31 март се пада в събота. В същия срок фирмите трябва да подадат и своите годишни отчети за дейността, както и да платят дължимия корпоративен данък, след приспадане на направените авансови вноски. Задължението може да се плати в офис на банка, с пощенски запис или чрез интернет. Неподаването на декларациите се санкционира, като минималната глоба е 500 лева за фирмата и 200 лева за управителя й.Поправките "КТБ" в Законаза банковата несъстоятелност вече са обнародвани в "Държавен вестник". Спорният закон, внесен от депутатите от ДПС Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид, бе гласуван повторно в парламента и преодоля президентското вето. Основните критики срещу промените са, че ще позволят на синдиците да развалят избирателно и със задна дата прихващания, цесии и сделки за активи, свързани с кредитиране от фалиралата банка. От самото начало авторите на проекта твърдят, че искат да спрат "вторичното разграбване" на КТБ. Наскоро Йордан Цонев съобщи, че се очаква благодарение на поправките синдиците на банката да съберат 1.4 млрд. лева.

1
962
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Март 2018 11:18
Отпадна и задължението на юридически лица, които не са развивали дейност през 2017 г. да подават декларации ! Това също е много важно, да не се юрнат и те да подават.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД