:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Руската армия е провела и ракетни учения в Северен Кавказ
Партията на Борисов призова социалистите да кажат ясно дали подкрепят преразглеждането на държавни граници в Европа
Целта е такива коли да има още за предстоящите Летни олимпийски игри в Токио през 2020 г.
Английският физик теоретик ще бъде погребан на 31 март в Уестминстърското абатство
СТАТИСТИКИ
Общо 373,132,573
Активни 1,876
Страници 28,668
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Върховният канцлер на Балканите

Три папи са го галИли по главата. Вече две канцлери се отразяват в темето му. Едничък и неповторим продължава да е той. "Сравниха Борисов с Вили Бранд заради жеста в Скопие", прекланя се "Стандарт" пред делото на държавника от ново поколение.

Величайшето сравнение е излязло от устата на македонски историк, провидял във визитата на българския министър-председател духа на западногерманския канцлер, посетил Варшава през 1970 г. Общото в двата случая е почитта към жертвите на Холокоста.

Съвсем наскоро Баце бе титулуван "Меркел на Балканите" от албанския си колега Еди Рама, което в съвременната конюнктура може да се възприеме и като покана за преосмисляне на джендъра. "Бранд на XXI век" звучи по-еднозначно за стабиляга като нашия.

Пък той бързо умее да влиза в роля: "Борисов: На Балканите трябва да градим, не да повтаряме грешките си", предава "Монитор" лидерския завет на Меркел/Бранд/ББ. Мъдростта Бойкова веднага е намерила отражение в съседната дописка - "Опъваме нов електропровод до Гърция" - градеж, който ще препотвърди на практика научната теза на Борисов, че токът "минава и не се усеща".

В перспектива се очаква да поемем отговорност за цялата електрическа мрежа на региона и евентуално на част от съседните континенти. Само трябва да намерим едни кинти, една Гинка - и почваме. "Преговаряме с ЕИБ да финансира АЕЦ "Белене", хвали се от първо лице "Труд", макар да се съмняваме, че точно "Труд" е главен преговарящ. В "Стандарт" е по-конкретно: "Кабинетът пита ЕИБ за кредит за "Белене".

Тоя гьол неведнъж е късал нервите на върховния канцлер на Балканския полуостров, но точно сега владетелят е в настроение да го култивира. По неволя и обзавеждане вече е приготвил, даже се е погрижил да не прашасва. "Найлони пазят доставеното оборудване за "Белене", потвърждава "Дума" грижите на добрия хазаин. Само да дадат кинтите и веднага почваме. Дръжте се, Балкани!
1
1387
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
13 Март 2018 23:15
"Опъваме нов електропровод до Гърция" - градеж, който ще препотвърди на практика научната теза на Борисов, че токът "минава и не се усеща".
Да, както казаха криминалите в един руски филм: "Всичко е ток и жица"...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД