×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,069,451
Активни 673
Страници 5,808
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Над 700 лекари и медици

в канадската провинция Квебек протестираха срещу увеличението на заплати, договорено от местните синдикални организации, съобщи тв каналът Си Ен Би Си. Те настояват парите за увеличението на заплатите им да се използват за подобряване на условията за всички служители и за грижата за пациентите, а не само на докторите.Полският президент Анджей Дуда се извини

на евреите, изгонени от страната преди 50 години по време на антисемитската кампания на комунистическия режим, предадоха информационните агенции. Извинението идва в момент на засилено напрежение между Полша и Израел заради новия спорен законопроект за Холокоста. Израел го възприема като опит на Полша да отрече, че сред участвалите в геноцида над евреите по време на Втората световна война има поляци.
4
2172
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
08 Март 2018 21:03
изгонени от страната преди 50 години по време на антисемитската кампания на комунистическия режим

от армия крайова? комунистически режим - антисемити? някой се опитва да ни пудри мозъците ...

... Извинението идва в момент на засилено напрежение между Полша и Израел заради новия спорен законопроект за Холокоста.

законопроекта го приеха, президента го подписа и влезна в сила преди поне 10-тина дни.
09 Март 2018 00:45
lum, попрочети малко преди да правиш странни коментари. Национализмът и антисемитизмът на поляците нямат нищо общо с комунизма, те са избили стотици хиляди евреи преди и по време на войната, а и малко след това - както и унгарците са избивали евреи и след войната. Не си спомням в момента на кой известен учен или писател евреин майка му беше убита в антисемитски изстъпления през 50-те години в Будапеща. Комунизмът не можа да ги оправи.
09 Март 2018 09:29
Чакайте сега , коя армия бе комунистическа : Армия Крайова или Армия Людова ?
09 Март 2018 11:37
Стига сте дъвкали само миналото. Не ви ли направи впечатление първата новина:

Над 700 лекари и медици в канадската провинция Квебек протестираха срещу увеличението на заплати, договорено от местните синдикални организации, съобщи тв каналът Си Ен Би Си. Те настояват парите за увеличението на заплатите им да се използват за подобряване на условията за всички служители и за грижата за пациентите, а не само на докторите.

Кога ще ги стигнем канадците??? Кога ще чуем нещо подобно и при нас.
Човекът, малко или повече, е социално същество. Все повече хора разбират, че няма да са добре ако само те са материално осигурени.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД