×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,081,469
Активни 502
Страници 17,826
За един ден 1,302,066

"Фортисимо в клас" гостува на пет града

Хиляди деца се включиха в образователната музикална програма
Адриана Николова-Печенката и Десислава Тодорова участват в проекта.
В София, Пловдив, Враца, Плевен, Видин

В края на всяка музикална учебна година на "Фортисимо в клас" се организират заключителните симфонични концерти. "Фортисимо в клас" се прави осма поредна година и досега има повече от 22 000 деца - участници и публика, съобщи създателят на програмата Хари Ешкенази. Тази година образователната програма гостува на пет града. Ешкенази е разработил програмата така, че тя представя на младата аудитория нетрадиционен синтез от сценични изкуства - класическа музика, театър, видеопрожекции и филмова музика...

"Освен за да отпразнуват завършека на обучението по особено тържествен и запомнящ се начин, децата виждат на живо как свири целият оркестър, тематично сценарият преминава през 9-те инструмента, които вече сме им представили в клас, и си ги припомнят като обобщен преговор по модерен и забавен начин..." - заявява той.

Първият финален концерт ще бъде в София на 28 март с гостоприемството на Софийската филхармония и зала "България" и водещ Александър Кадиев. "Симфониета Враца" с Ана Пападопулу ще са следваща спирка на 29 март, Пловдив ще вдигне завеса на 18 април с участието на Юлиан Вергов и Пловдивската опера, следва Плевен с домакини Плевенската филхармония и Ани Цолова на 20 април . Последен акорд и финал ще даде "Симфониета Видин".

Изненадата за всички пет концерта ще е модерният микс от бийтбокс и гъдулка - мисия на Адриана Николова-Печенката и Десислава Тодорова. Дирижира маестро Максим Ешкенази.

1946
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД