×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Тези, които искат вот на недоверие да си спомнят бунтовете в Харманли и Овча купел, заяви премиерът
Става дума за рецидивист с 12 годишна присъда за изнасилване и грабеж
Няма да позволим да бъде застрашен нито един милиметър от територията, обяви той
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,652,821
Активни 1,447
Страници 84,939
За един ден 1,302,066

Арт лупа

Долорес О'Риърдън
Ирландската рок група "Кренбърис"обяви, че ще пусне нов албум въпреки внезапната смърт на своята вокалистка Долорес О`Риърдън през януари. Тримата останали членове на групата разказаха, че О`Риърдън е записала вокалните партии за нов албум. Групата се надява да го завърши и пусне в началото на 2019 г. "Кренбърис" съобщиха също, че готвят тази година ново издание на дебюта си "Everyone Else is Doing it, So Why Can't We?," по случай неговата 25-годишнина, след като бяха прекъснали работата си по този проект заради смъртта на О`Риърдън. Солистката на групата Долорес О'Риърдън почина внезапно на 15 януари 2018 г. в Лондон на 46-годишна възраст.Около 180 творби на Пикасоще представи британската галерия Tate Modern в откриващата се днес в Лондон изложба "Пикасо 1932 - любов, слава, трагедия". "1932-ра е избрана, тъй като през тази година той създава голяма част от своите шедьоври. Ние имаме редица произведения от 1931 и 1933 г. Всички творби са от различни галерии, но по-голяма част от експонатите са от Националния музей на Пикасо в Париж, тъй като изложбата се осъществява в сътрудничество с този музей. Имаме няколко работи от такива важни галерии като Музея за модерно изкуство в Ню Йорк (MoMA), както и редица творби от частни колекции ", казва асистент куратора на изложбата Лаура Бруни. Изкуствоведът посочва, че изложбата представя "около 180 творби - 70 картини, 13 скулптури, работи върху хартия, както и други материали." Изложбата ще бъде първата "солова" експозиция на художника в Tate Modern за 18 години, откакто съществува галерията.
1885
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД