×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,070,413
Активни 617
Страници 6,770
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Пари нема, плащайте

"Кабинетът няма пари за тунел под Петрохан" - става ясно от "Дума". Министър Нанков обеща тунел на Северозапада, но пари за тая работа ще се чакат от частни инвеститори. Отбор стратегически инвеститори от ранга на Гинка загрява до тъч линията - и чакат ситуацията да стигне до положение "от дузпа в тъч". Между другото Николай Нанков е адаш и съфамилник на колега хуморист. Още си съставяме мнение кой е по-смешен.

Корнинова обаче може да отвее и двамата Николаевци по хуморизъм.

"Корнелия оглави протеста под прозорците на Борисов", съобщава "24 часа". Събрали се към 300 човека. И внукът на Георги Димитров дошъл, "а друг пристигнал чак от Лондон". И тука е смешката - протестът почнал на тема ЧЕЗ, но пътем се обогатил тематично - и срещу Истанбулската конвенция.

И отново от "24 часа" научаваме, че "Борисов нареди промени на НК заради самоотбраната" - както винаги Борисов танцува на вълните на народните настроения в познатия маниер "хем тъй, хем инак, и вако, и тако". Бойчето моли законодателите да прецизират текстовете за неизбежна отбрана, но да са разумни, а не емоционални.

"Стандарт" е намерил оригинално описание за Валери-Симеоновия боен танц срещу руския патриарх и последвалите колизии в патриотичната коалиция. Според вестника това е "Божествен гняв" - любезностите на Симеонов и реакцията на Сидеров, който нарече действията на коалиционния си партньор "джихадистки акт".

Ето това е стремежът на Бойко Борисов да купува и приобщава всички към своята политика - заради тази негова стратегия той е еднакво негнуслив към всякакви партньори - от Симеонов до Пеевски и от Цацаров до Гинка. Резултатът е, че понякога нещата стават като безплатна манджа с грозде.

А както знаем, такова нещо като безплатен суджук няма - все някой плаща сметката и обикновено плащачите сме аз и ти. Справка - КТБ.
2489
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД