:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
1 милиард души са под заплаха от наводнения, а над 400 милиона души са в близост до опасен вулкан
Владимир Клисуров става и.д. кмет на "Младост"
20 000 лв.били прекалено голяма сума. Прокуратурата иска ареста й
"Рядко зрелище – разбойнически държавен похват“, коментира Мария Захарова
Те ще посадят дърво, използвайки пръст от двете страни.
Само така те могат да достигнат жизнените стандарти на западните си партньори, смята Матеуш Моравецки
СТАТИСТИКИ
Общо 377,916,123
Активни 1,494
Страници 68,454
За един ден 1,302,066

До края на април министерствата трябва да обменят документи по е-път

 

До края на месец април всички министерства трябва да бъдат интегрирани в обща система за електронен документооборот. По инициатива на зам. -министър председателя Томислав Дончев представители на министерства на политическо и административно ниво отчетоха напредъка в подготовката на системите за обмен на документи в отделните ведомства и поеха ангажимент в администрациите да бъде прилаган единен технически протокол за документооборот, съобщиха от правителствената пресслужба.

По данни на Държавна агенция „Електронно управление“ към днешна дата общо 188 администрации на централно и местно ниво са реални участници в електронния обмен на документи. Крайният срок за всички администрации да обменят документи по електронен път е 1 ноември 2018 г., предаде БГНЕС. Въвеждането на тази практика на по-ранен етап има за цел към края на годината системата вече да функционира пълноценно, а междувременно да влезе в сила наредбата за общите изисквания към информационните системи, регистрите и електронните административни услуги.
3
615
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
08 Март 2018 18:28
На тоя е-път кога и ще му резне лентичката ТОЙ?
08 Март 2018 19:24
"до края на април трябва да обменят...." Готино, много готино - а след това, от 1 май как ще обменят ... редакторите, вярно, днес е денят на колежката, 'ма не трябва ли да е "от края на април", а?
08 Март 2018 19:50
Искам да видя този път! Нещо ми навявава съмнения, че ще е като мерето на скоростта с Лазар. Та, как ли ще се казва е-пътят?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД