×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,097,929
Активни 1,733
Страници 34,286
За един ден 1,302,066

24 екипа извършват текущи ремонти в София

 
Снимка: Столична община

През днешния ден се извършват аварийни ремонти на пътната настилка на улици в районите „Подуяне“, „Илинден“, „Възраждане“, „Връбница“, „ Люлин“, „Надежда“, „Изгрев“, „Младост“, „Панчарево“, „Красно село“ и „Красна поляна“, съобщиха от Столичната община. Извършват се текущи ремонти на компрометирани участъци по бул. „Васил Левски“, „Климент Охридски“, „Опълченска“, „Ломско шосе“, „Васил Петлешков“, „Резбарска“ „Градинарски“, „Владайска река“ „Тодор Александров“, „Цар Симеон“, „Вашингтон“, „Христо Ботев“ , „Адам Мицкевич“, „Сливница“, Рожен“ ,„Самоков“, „Димитър Моллов“, „Стоян Чумаков“, „Атанас Москов“, както и на улици в с. Лозен и с. Казичане.
При подходящи метеорологични условия дейностите ще продължат и утре. Работата на екипите се контролира от дирекция „Транспортна инфраструктура“ и от кметовете на райони.
8
730
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
08 Март 2018 16:07
Работата на екипите се контролира от дирекция „Транспортна инфраструктура“ и от кметовете на райони.

Работата на екипите Запълването на дупките с кал се контролира от дирекция „Транспортна инфраструктура“ и от кметовете на райони.
08 Март 2018 16:09
Време за реклама? На тях това им е работата, не е новина.
08 Март 2018 16:17
Мирише на избори
08 Март 2018 16:28
В Бургас и тази година след снега, както и миналата, асфалтите цъфнаха. Кърпят ги. Няма кой очевидно да поиска сметка колко милиона се наливат всяка година в до-, пре-, пакасфалтирането на едни и същи улици.
08 Март 2018 16:29
Кръпка до кръпка.
Град и държава пачуърк
08 Март 2018 17:59
Софче и във Варна е същото. Дупка до дупка из кварталите. Там където живея аз скоро асфалтът ще е по-малко от пръстта. Даже кръпки не очаквам през топлите месеци, защото се бърза с големите инфраструктурни обекти по ключови булеварди. Важни са, трябва да станат, но защо винаги правейки новото не поддържаме старото?!
08 Март 2018 19:48
При подходящи метеорологични условия дейностите ще продължат и утре.


Преди минути дадоха репортаж как изливат асфалт в локвите?!?.............
08 Март 2018 21:43
но защо винаги правейки новото не поддържаме старото?!

При нас колкото е по-ново, толкоз по-често се налага да се ремонтира, ежегодно, че и полугодно.
Затуй пък старото, здравото, доброто и годното задължително се разбива по европейски проект, за да се позакрепи временно негодното.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД