:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
1 милиард души са под заплаха от наводнения, а над 400 милиона души са в близост до опасен вулкан
Владимир Клисуров става и.д. кмет на "Младост"
20 000 лв.били прекалено голяма сума. Прокуратурата иска ареста й
"Рядко зрелище – разбойнически държавен похват“, коментира Мария Захарова
Те ще посадят дърво, използвайки пръст от двете страни.
Само така те могат да достигнат жизнените стандарти на западните си партньори, смята Матеуш Моравецки
СТАТИСТИКИ
Общо 377,914,849
Активни 1,585
Страници 67,180
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Как да я спечелим

Дърпаме последните вестници от купчината, дето се е натрупала през дългия уикенд - виждаме, че е започнало подгряване за 8 март - Международен ден на жената, възникнал като Ден на колежката и част от борбата за трудови права на нежната част от световния пролетариат. Тъй като възниква като политическо събитие по инициатива на Американската соцпартия, част от публиката заклеймява празника като комуняшки - на същия принцип и със същата мотивация, заради които друга част от публиката се гнуси от Хелоуин.

Да видим сега какви номера вървят при претенциозния пол.

Ако сте човек с големи възможности и високи позиции, можете например да купите на приятелката си Гинка енергото на половин България, но да платите с държавни пари и после да се окаже, че дружеството е източено. "Държавата с вариант да купи част от "Инерком" ("Монитор") - тъй рече ковчежникът Горанов, но после рече и друго: "Не е нужно държавата да придобива ЧЕЗ" (цитиран в "24 часа"). С други думи - държавата може да купи, може и да не купи; може да копа биткойни, може и да не копа.

Според "24 часа" в друга секция на вестника: "С увереност и чувство за хумор се печели сърцето на всяка жена". Тъй, тъй. Тия сме ги чували - "харесвам мъже с чувство за хумор и мечтая за мир по целия свят", казва всяка мис и в следващата минута се омъжва за оръжеен магнат. Оценка за чувството за хумор пък е движението на женските ръце: "Ако тя ви показва китките си, със сигурност ви харесва", разкрива вестникът в специално помагало, според което също така - "Когато пръстите на краката или коленете й са насочени към вас, тя показва интерес в разговора и иска да научи повече за вас". Интересно - излиза, че ако жена разтвори крака пред мъж, значи не проявява интерес към него :)

Ако не се получава с чувство за хумор, пробвайте по изпитания начин - самоуверено и с голямата пачка.
1341
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД