×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,069,232
Активни 691
Страници 5,589
За един ден 1,302,066

"Инерком" заяви, че ще изкупи дяловете на миноритарните акционери в ЧЕЗ

"Инерком" ще отправи търгова оферта към миноритарните акционери на "ЧЕЗ Електро България" АД и "ЧЕЗ Разпределение България" АД, след одобрението на КЗК. Това е голяма стъпка в развитието на нашата компания и ние се отнасяме много професионално и отговорно към нея, коментира Гинка Върбакова, предаде Инвестор.бг.
"Инерком България" беше избрана за купувач на всички активи на ЧЕЗ в България. Новината беше публикувана в сайта на чешката компания в четвъртък, като в нея се посочваше, че подписването на договора се очаква до няколко дни. От съобщението на "Инерком" до медиите става ясно, че договорът е бил подписан днес.
"Процедурата по продажбата, която привлече множество международни участници, се проведе съгласно законите на Република Чехия. Предстои сделката да бъде одобрена от българските регулаторни органи, едва след което ще бъде финализирана", посочват от компанията купувач.
"Осъзнаваме обществената значимост на бизнеса, който ще придобием. Гордеем се, че сме сред малкото български компании, които инвестират в толкова мащабен проект в енергетиката. Първостепенна задача е да развиваме постигнатото от ЧЕЗ в условия на диалог с всички заинтересовани страни. Нашите намерения са за отговорно отношение към милионите клиенти на ЧЕЗ, служителите, ръководния екип и партньорите на дружествата. Ангажирани сме да работим прозрачно, изцяло в интерес на българските потребители, при спазване на законодателството и регулаторните изисквания. Това е голяма стъпка в развитието на нашата компания и ние се отнасяме много професионално и отговорно към нея", коментира Гинка Върбакова, собственик на дружествата от групата на "Инерком".
"Вложихме много време, средства и усилия в подготовката на тази сделка. Ние, както и всички останали кандидати, преминахме през много проучвателни етапи и покрихме множество изисквания на продавача ЧЕЗ и мажоритарния собственик в лицето на чешката държава. Предоставихме документи, одити, финансова и търговска информация, изискани в процедурата. Доказахме, че имаме опит и капацитет да придобием и управляваме дружествата в България в една изключително тежка процедура с множество международни конкуренти", казва от своя страна Милена Стоева, председател на Съвета на директорите на "Инерком България" ЕАД, цитирана от Инвестор.
"Инерком България" ЕАД е дружество, специално учредено за целите на придобиването от ЧЕЗ и е част от група компании, които се развиват повече от 10 години в областта на енергетиката, енергийната инфраструктура и строителството. Цялата информация относно собствеността на "Инерком България" е прозрачна и публично достъпна, посочват от компанията в съобщението си. Основната част от дейността на групата е свързана с производство на електроенергия, проектиране, изграждане и оперативно управление на централи за производство на електроенергия от ВЕИ. "Инерком" развива фотоволтаични проекти с обща инсталирана мощност от 100 мегавата. Те включват 6 действащи централи с капацитет от 23 мегавата и проект за 80 мегавата централа, която ще функционира изцяло на пазарен принцип.
Дружествата от групата имат опит в изграждане на нови присъединявания, кабелни и въздушни трасета средно напрежение и реконструкция на съоръжения от преносната електроенергийна система, свързани с нови присъединявания. Групата има успешно реализирани проекти за изграждане, поддържане и реконструкция на енергийни съоръжения. Част от дружествата от групата развиват дейност и в сферата на строителството, пише в съобщението.
44
3576
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
44
 Видими 
23 Февруари 2018 20:16
Гинка Върбакова!!!!
Резил
23 Февруари 2018 20:17
таз върбакова била дъбова, фсъштност... докато пътувах, чух по т.н. национално радио (p.s. каза го бивш общински съветник), че преди години купила от някаква община дъбова гора на цената на нива. после резнала няколко хиляди кубика дръвца. а по-после пуркуратурата не открила нищо нередно в това. естествено.
от друга страна - да го каже точно това радио... пак ни моткат нещо...
23 Февруари 2018 20:21Лъжи и измами . Дали ще мине и година когато истинският собственик ще изкупи активите на т.н.''Инерком'' , пак с всички изисквания на закона . Като БТК навремето. И Параграфа да каже , де бяха патреотето когато се вихреха сделките , де беше Сидеров дето от години топурка за национализацията на ЧЕЗ и другите а тази удобна топка я пропусна ??? Лесно е Параграфе да си обиждаш колегите в едно безсилие откъм аргументи ,но погледни в кошарата за която си се самонаел за пазач .
23 Февруари 2018 20:22
ако имам 320 милки еврА нема да ги инвестирам у чез
23 Февруари 2018 20:26
До вчера мяукахте, че Чехия ни ограбвала благодарение на ЧЕЗ. Сега същата Чехия иска да се отърве от ЧЕЗ.....защо ли? Лично аз не вярвам някой да иска да продава печеливш бизнес, но това е друга тема. Появява се български купувач, но отново мяукане и писукане. Марсианец ли искате да дойде?
Сега сериозно. Завърнах се постоянно в България през 2006 година, а преди това съм си идвал поне по 5-6 пъти годишно. Помня държавното Енерго. Седмично имаше поне по две аварии които траеха с часове. През 96-та...или 97-ма ни оставиха четири часа без ток на 31 декември. Последните години не помня да е спирало енергоподаването за повече от един два пъти в годината и то за не повече от десетина минути. Отоплявам се 100% на електричество и знам!
23 Февруари 2018 20:32
Защо не виждам площадът да се изпълва с умни, красиви, възмутени граждани, които да искат разваляне на далаверата на Гицка?
Случаят е не по-малко скандален от назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/25/restituirahme-trafoposta/
23 Февруари 2018 20:34
Лично аз не вярвам някой да иска да продава печеливш бизнес, но това е друга тема.

Не си мисли, че е лесно тимаджийчета да ти се мотат в краката Натисни тук
според данни на прокуратурата от 2013 г., 800 МЛН. ЛВ. СА ИЗТОЧЕНИ ОТ ЧЕЗ ПО ВРЕМЕТО НА КАРАТИСТ В БОРДА НА ДРУЖЕСТВОТО, КОЕТО СПОРЕД ДЪРЖАВНОТО ОБВИНЕНИЕ Е ПОВЛИЯЛО НА ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ТОКА, ПОНЕЖЕ ФИРМАТА НЕ Е КОМПЕНСИРАЛА САМА ТЕЧЕНИЕТО - ВЗЕЛА ГИ Е ОТ НАШИТЕ СМЕТКИ.
Натисни тук
23 Февруари 2018 20:38ОНЗИ ,ако компанията е държавна , и няма политически чадъри и наши и ваши и не назначават баничари за шефове , за България ще останат само печалбите .
23 Февруари 2018 20:38
Атанас Димитров23 Февруари 2018 20:22
ако имам 320 милки еврА нема да ги инвестирам у чез


Ако имаш 2-3 ТЕЦ-а,мое и да се замислиш за някви си 320 милки евра как да стигнеш директно до крайният потребител
23 Февруари 2018 20:44
АВАКУМ,
/:/
Лъжи и измами . Дали ще мине и година когато истинският собственик ще изкупи активите на т.н.''Инерком'' , пак с всички изисквания на закона . Като БТК навремето.
И Параграфа да каже , де бяха патреотето когато се вихреха сделките , де беше Сидеров дето от години топурка за национализацията на ЧЕЗ и другите а тази удобна топка я пропусна ??? Лесно е Параграфе да си обиждаш колегите в едно безсилие откъм аргументи ,но погледни в кошарата за която си се самонаел за пазач .

...................................................................................
И на тебе ли Сидеров и "Атака" /и paragraph39/ ти пречат и ти бодат очите?!
И на тебе ли НЕ "демократите" от СДС и сие, НЕ "недемократите" от БСП и сие, НЕ "царистите", НЕ "султанистите", а, единствено и само, Сидеров и "Атака" /и paragraph39 тук!? / ти пречат и ти бодат очите!
Да ти напомня, че "Преходът" към Демокрация-ДемоИЗМАМВАция-ДемоОКРАДВАция-ДемоОСРАЦИЯ и частен Капитализъм НЕ е заслуга на Сидеров и "Атака", а тъкмо на тия, които сега ти пречат и ти бодат очите! Партия "Атака", на която имам честта да съм един от учредителите ѝ/без да съм бил и да съм неин член/ е учредена и съществува от април 2005 г.- когато, и според Андрей Райчев, дори, "Преходът" вече е бил свършил!!! И което сега става в Ненародната/след 1989 г./ "демократична" Република България, е просто следствие на извършения НЕ от Сидеров и "Атака" т.нар. "Преход"!!
АМАН, бе!
П.П. Никога никого НЕ съм "обиждал" в този форум- нито мои "колеги"-риболовци-хобисти, нито мои "НЕколеги"! Просто, защото НЕ ми е присъщо- по рождение и по възпитание! Въпреки, че мен тук много често и постоянно са ме обиждали- и са заслужавали да им отвърна реципрочно/ което го мога добре, ако реша/!
Стегни се!
И на тебе ще ти го кажа: Казано е: "Прекаленият Антипараграфизъм вреди на Вашето ЕТИЧНО здраве!"! ТЧК
23 Февруари 2018 20:44
за България ще останат само печалбите .

Това означава ли, че сметките ще паднат с едни 20%.....?
23 Февруари 2018 20:45


Добре де , ако повярваме на Жана , не е ли логично да се запитаме , кой отклонява вниманието с Ковачки ?
23 Февруари 2018 20:47
Вие кво искате , бе ?
Още ли не сте свикнали , че пазаря- регулатор и предприемчивостта са двигател на бизнеса в татковината ?
Навсякъде ви се привиждат суджуци , в т.ч. и по електропроводите .
Як пазар и Ран-Ът за вас. И силни сигнали и ясни знаци .
23 Февруари 2018 20:49
Параграфе! Много внимавай защото имам памет. СИДЕРОВ беше и ДЕМОКРАТ от СДС - кандидат за народен представител във ВНС, беше и ЦАРИСТ - водач на листа, докато не го махнаха малко преди изборите, беше РУСОФОБ - виж статията за "Шмайзера", беше РУСОФИЛ, носител на "значок", а сега .....и аз не го знам какъв точно е!
23 Февруари 2018 20:50
*
23 Февруари 2018 20:52
Кремиковци..
23 Февруари 2018 20:53
и това е с одобрението на ЕС и САЩ...
23 Февруари 2018 20:55
ONZITAM,
/:/
Параграфе! Много внимавай защото имам памет. СИДЕРОВ беше и ДЕМОКРАТ от СДС - кандидат за народен представител във ВНС, беше и ЦАРИСТ - водач на листа, докато не го махнаха малко преди изборите, беше РУСОФОБ - виж статията за "Шмайзера", беше РУСОФИЛ, носител на "значок", а сега .....и аз не го знам какъв точно е!

...................................................................................
Сидеров НЕ е бил член на никоя партия, освен "Атака"!
Какъв е бил преди учредяването на партия "Атака" аз НЕ знам и НЕ съм се интересувал от него тогава- а и НЕ заради това какъв е бил, а заради това какъв Е към 2005 г. и следващите, станах учредител на партия "Атака" и неин гласоподавател! ТЧК
23 Февруари 2018 20:55
ако повярваме на Жана

Изобщо не ми вярвайте, защото аз хабер нямам как са се навързали интересите. Опитвам се да хвана връзката, ама не мога, плетката е сложна и води в различни посоки. Единственото, за което се досещам е, че бизнесът си има свои интереси, които се реализират чрез партиите, които пък на пръв поглед са непримирими врагове. Ама какво ми разбира на мене главата от големия бизнес
23 Февруари 2018 20:55
Ще изкупят дяловете на миноритарните, после едноличният собственик на акции ще подаде молба за делистване от борсата, и конец всей гласности, за каквото пледират, че провеждат всички компании, листирани на някоя борса! като затворят д-вото така, т.е. като го направят хептен непрозрачно, все едно, като сущи руснаци, ни казват на нас, интересующата се любознателна публика: не сунь ху* в чай! От нас ще се иска само да плащаме, акуратненка, месечните фактурки за ток!

ПП: русизмите ги нацвъках из поста си за да кажа, индиректно, на един от този Форум (с ник от сферата на далекоизточните бойни изкуства), че освен английски и френски, и руски говоря! Още при социализма получавах по 15 кинта за всеки, общо 45 към месечната ми заплата! И продължавам без затруднения да комуникирам и на трите езика, да чета и да пиша на тях! Нека ми завижда юнакът!
23 Февруари 2018 21:02''Изобщо не ми вярвайте, защото аз хабер нямам как са се навързали интересите.''
23 Февруари 2018 21:09
Плесник, беше задал въпрос за Милко Ковачев. Този свят човек в момента е член на надзорния съвет на "Минна компания Марица Изток" АД и управител и едноличен собственик на капитала на "Българска асоциация за енергийни изследвания" ЕООД, има дялове и в още няколко дружества с основна дейност все в областта на енергетиката. Добре си битува човекът, не е за ожалване
23 Февруари 2018 21:13
Това ли е Гинка, която купи ЧЕЗ? В Пазарджик никой не я познава! В града няма неин работещ офис

Приложено е и много интересно фото.
И като начало:
В Пазарджик едноличният търговец Гинка Върбакова, която е на път да купи ЧЕЗ, е по-популярна с фирмата си „Риал стейтс“ ЕООД. Преди 4 години общинският съветник тогава Румен Петков публично обяви, че въпросната фирма дължи на Община Пазарджик 1 млн. лв. неустойки заради скандално известния фотоволтаичен парк край пазарджишкото село Априлци. И към момента не е ясно дали неустойката е погасена и какъв е точният ѝ размер.

За по-нататъшна наслада - http://epicenter.bg/article/BNR--V-Pazardzhik-Ginka-Varbakova/147974/2/0
23 Февруари 2018 21:14Параграфе , зад многословието ти , зад чаршафите дето си постнал със съмнителни петна , се крие една безпомощност , липса на факти , и такава на самокритичност. Сега , всички ли заради това , че си съосновател на ''Атака'' да се правим , че не виждаме , че на Сидеров му сложиха намордник и къса каишка ( най вече заради простотиите му ) и сега волю или неволю му се налага да подвива опашка , или още по лошо да я тупа .
23 Февруари 2018 21:16
Покажете снимка на Гинка.Искам да се влюбя в нея,може би и едва ли не...
23 Февруари 2018 21:17
Ако се съди от една публикация на "Капитал" чешката държава продава на чешката мафия:

Всички те допреди това практически нямат дейност, като в началото на 2012 г. фирми свързани със Земек, придобиват по 76% дял във всяка от тях по номинал за по 3800 лв. Конкретно в "Диана хънт", където делът е купен от чешката Promabyt, като управители влизат самият Земек и двамата му синове Александър и Зденек-младши. Веднага след сделката три фирми, контролирани от Земек (Z group, Zelezarny Vesely и HESCO), отпускат заеми на българските компании, срещу които са вписани като заложени кредитори. И четирите договора са огледални, като българските дружества получават по 5.65 млн. евро за изграждане на фотоволтаична централа с 5MW мощност.

Няколко месеца по-късно, през август 2012 г., и четирите заема са рефинансирани от словашката Postova banka. "Диана хънт", "Улер 2009", "Евро бетон" и "Еко строй инженеринг" получават всяко по 7.5 млн. евро заем. След това компаниите на Земек са отписани като заложени кредитори, но той остава мажоритарен собственик. Това се променя чак в средата на 2015 г., когато дяловете от по 76% са върнати на "Солар грийн енерджи". Любопитно е, че според публикуваните в Търговския регистър договори това става отново по номинал - за по 3800 лв., въпреки че вече дружествата имат изградени централи. След излизането на Земек заемите са рефинансирани в ОББ, която и досега е основен кредитор на дружествата под шапката на "Солар грийн енерджи".

Консолидираните активи на компанията с четирите централи са близо 74 млн. лв. Приходите за 2016 г. са 11 млн. лв., а печалбата - 1.8 млн. лв. Активите на самото "Инерком" са 17.5 млн. лв., като за 2016 г. отчита 7.7 млн. лв. приходи и 3.2 млн. лв. печалба.

Втората поява на чешкия партньор

Името Земек отново се появява около "Инерком" през миналото лято. За кратко контролиран от него фонд придоби 50% от "Инерком груп" и бяха назначени негови представители, което наподобява предишните операции и говори за евентуален нов съвместен проект. Няколко месеца по-късно обаче дяловете са върнати обратно на семейство Върбакови, а покупката на активите на ЧЕЗ става през друга компанията от групата - "Инерком България".

Интересно е, че паралелно с развръзката около семейство Върбакови в София около семейство Земек в Чехия има друго развитие. След дългогодишна съдебна сага двамата синове на магната са осъдени на по 6 години и 9 месеца затвор. Присъдите са свързани с техни инвестиции във фотоволтаични паркове в Чехия. Делото, което е широко отразявано в местни медии, е по обвинения, че през 2010 г. две техни централи са незаконно присъединени към местната енергийна система и са сключени договори да се изкупува по-скъп ток за това, като за това обвиняем е бил и бивш шеф на чешкия енергиен регулатор. В деня преди сделката за CEZ има публикувано интервю със Земек, в което той заявява, че двамата му синове са невинни и ще продължи да се бори за правосъдие пред Върховния съд, а ако трябва, и в европейски съдилища.

Натисни тук
23 Февруари 2018 21:20
заради скандално известния фотоволтаичен парк край пазарджишкото село Априлци.

Консултант по този грандиозен проект е съпругът на Гинка Слави Върбаков Натисни тук
Мдаа, в крайна сметка всички пътища водят до Рим и до трите папи
23 Февруари 2018 21:39
Искам да дам пояснение как някой го правят на палачинка/палаш.Методът се нарича Удушаване чрез прегръдка.Когато онзи иска да превърне един свой враг в послушен палаш-прави следното:Дава му власт,,която той преди само е гледал отвън и е критикувал.Ако може му лепва и някакво петно-присъда най-добре.После врагът вече е палаш.Та,ако параграфа не е сидер патреот,да не го корим...Написаното е по темата-отношение към делата на Гинка...
23 Февруари 2018 21:40
Гинка купува ЕРП. Безработен кипърец с 1 млд. в банковата си сметка, ще строи в Банско. Клошар се оказа най-големия длъжник в България. Време е да закриваме...
23 Февруари 2018 22:07
"Инерком България" ЕАД е дружество, специално учредено за целите на придобиването от ЧЕЗ и е част от група компании, които се развиват повече от 10 години в областта на енергетиката, енергийната инфраструктура и строителството.

Чакай сега, тия са специално създадени преди 10 години, за да придобиват ЧЕЗ днес ли?
23 Февруари 2018 22:08
И още от оманските фондове:

"Хищен приватизатор" от 90-те стои зад сделката с покупката на Нова телевизия

Кой е човекът, който купи реално най-голямата медийна група в България ("Нова Броудкастинг груп" и който много вероятно ще купи "Теленор"? Този въпрос продължава да страда от липсата на еднозначен отговор, след като чешкият бизнесмен Петр Келнер много рядко въобще се появява пред медиите. Чешкият журналист Тим Гослинг, който е редовен автор в британския The Telegraph разкрива пред actualno.com кой всъщност е бизнесменът, направил сделката. Според Гослинг, Келнер безспорно е главно действащо лице в "хищната" (бел. ред. - точната дума, която чешкият журналист използва) приватизация в Чехия в началото на 90-те години на XX век. Най-апетитната хапка, която Келнер успява да погълне, е чешката държавна застрахователна компания Česká pojišťovna. В момента той държи 49% от нея чрез фонда, с който купи „Нова Броудкастинг груп“ - PPF (Първи приватизационен фонд). Как Келнер се намесва така успешно в приватизацията в Чехия, след като по това време е на 26-27 години? Слуховете го свързват с чешкия президент Вацлав Клаус, който в началото на 90-те години е финансов министър, а през 1992 година става премиер на Чехия. Клаус е президент на Чехия цели 10 години – между 2003 и 2013 година. Няма обаче явна връзка между Келнер и Клаус. Келнер безспорно има сериозни интереси и в Русия. Там той влиза чрез инвестиционния си фонд "Петър Велики". Руската връзка на Келнер е с инвестиционната група ИСТ, чийто председател е руският бизнесмен Александър Несис. Той е един от посочените официално от САЩ руски олигарси, приближени до Владимир Путин – в списъка на американското финансово министерство (под номер 64 в частта "Олигарси", който касае физически лица от Русия, върху които САЩ може да наложи санкции. Несис има лично състояние от 3,1 млрд. долара по оценки на Forbes. В Русия връзката на Келнер с ИСТ е Nomos Bank, която сега реално се казва банка "Откритие". Неговият фонд PPF, заедно със словашката компания J&T, взема 49% в банката през 2007 година. През 2012 година "Финансова корпорация Откритие" тегли заем от 1 млрд. долара от друга руска банка – ВТБ и купува мажоритарния дял в Nomos Bank, като я преименува. А през 2014 година банката става най-голямата частна руска банка, след като купува облигации на "Роснефт" за 625 млрд. рубли. Според Тим Гослинг, по време на световната финансова криза Келнер претърпява щети на руския пазар и след това пренасочва вниманието си. На изричен въпрос дали чешкият милиардер е имал връзки и бизнес интересите му са се пресичали с България преди сделката за "Нова Броудкастинг груп", Тим Гослинг отговори, че не знае за такова нещо. Той, обаче, посочи, че PPF наскоро се изтегли от наддаването за CME, а това е собственикът на bTV. На негово място в наддаването се включи китайската група CEFC, която вече направи няколко инвестиции в Чехия през 2015 година. Съгласно различни чешки източници Келнер е основният двигател за привличане на инвестиции от Китай, като политическият гръб в това отношение е настоящият чешки президент Милош Земан. "От световната криза насам има явна тенденция олигарси да купуват активи на медийните пазари в Чехия и Словакия. Досега, обаче, Келнер не беше сериозно заинтересован и намирам за любопитен факта, че той внезапно купи българска медийна група", коментира Гослинг. Той изказа предположение, че е възможно в бъдеще "Нова Броудкастинг груп" да премине в китайски ръце.
23 Февруари 2018 22:13
Млад бизнесмен почва да купува държавна собственост с помощта на управляващите докато стане едър капиталист и почва да мести големи мангизи от едно място на друго, да препира пари, и да прави финансови врътки с цел източване на държавата.....

Еееее... такова нещо никой по света не е видял. Абсолютно ОРИГИНАЛНА схема!!! Мъ как са се сетили???

Цъ, цъ , цъ....

23 Февруари 2018 22:16
noooo23 Февруари 2018 21:40
Гинка купува ЕРП. Безработен кипърец с 1 млд. в банковата си сметка, ще строи в Банско. Клошар се оказа най-големия длъжник в България. Време е да закриваме...


Елате в страната на неограничените възможности

Тия изброените простотии по горе от колегата, ги има от от поне 10-15 години и как до сега,ни журналисти,ни политици,ни прокурор не потърсиха отговор? Цацаров спиш!!
23 Февруари 2018 22:56
Сега същата Чехия иска да се отърве от ЧЕЗ.....защо ли?


Ами може би защото съоръженията са пред рухване и ще се наложи скъпа поддържка, която досега не е правена, нито пък са влагани инвестиции, освен манипулируемите електромери. Чувалът е доста поизтръскан вече...пък и друга, по-далечна цел може да се преследва.... И все пак ми се струва, че има известна подмолна дейност зад гърба на Баце и не съвсем спазени уговорки.
23 Февруари 2018 23:00
taidzi
23 Февруари 2018 20:16
Гинка Върбакова!!!!
Резил

Аре ся и претенции!
Ми що да не е Гинка от Стамболийски?Ти да не искаш да е Елон Мъск или Бил Гейтс?
Цецо Мустако беше банкер на годината и маса народ - артисти и купища българска култура, спортисти - футбалери и всякви топкаджии, дори самия Тити Папазов още рони напълниха торбичките, журналисти и телевизионери - родиха се български (чисти!) медийни империи и още се хранят от тия Цецови 3-4 милиарда.
Филми направиха хората. Депутати в Европарламента станаха - свет видеха.
Кога оня непоръбен диамант или Дудук от Пловдив и оня малкия от ВМРО-то щяха да седнат в Брюкселски меки седалки?
Тия чехи им дадоха тока, а те нищо не пущаха. Сал един Каратист малце позахлеби, ама му спретнаха скандал и врътнаха кранчето.
Що да не е Гинка - кво лошо има?
Ще стане бизнес дама на годината по Коледа.
Футблния клуб от Стамболийски или Хебър-Пазарджик ше опука Лудогорец.
Народа ще се радва - кво повече му трябва.
Айде, не се правете на ощипани госпойци!
Трябва да сте свикнали.
Тука е така. Нали така искахме.
23 Февруари 2018 23:30
Гинка и Славчо Върбакови - известни със своята неизвестност. По една случайност обаче се запознах с тях във връзка със спор за милиони. На петата минута след запознанството ни за мене беше пределно ясно, че тези хора са кръгла нула. Те са едни лица за показ, едни сламени човеци, зад които стоят престъпни милиарди. Резил за ДАНС, резил за държавата, резил за съда, ако бяха такива, каквито трябва да бъдат. Уви, те са част от престъпните милиарди. Перете и препирайте, крадете българския народ така, както турчин не го е крал през енерго, ВиК, ТЕЦ и др.
23 Февруари 2018 23:39
Пара, не си се интересувал от Волен преди Атака, не знаеш нищо за него до този момент, но знаеш, че е билчлен само на Атака. Хвала ти за информираното незнание.
А това, че нямал пръст в "разграбването на прехода" (колко е тама е отделен въпрос) е манкиране от твоя страна - хората те питат защо човекот си трайка ДНЕС, ТУК и СЕГА. Или било квото било, кака, пардон Деничкъ се ожени?
23 Февруари 2018 23:40
Апропо, има поне пет много интересни преписки за измами на Славчо и Гинка в 04 РПУ в София - защо оперативните мълчат и не кажат на премиера? Или им е наредено да мълчат и да заметат следите. Порно.
23 Февруари 2018 23:53
Зад гърба на кака Гинка стоят милиардите на Путин и К ГБ.....стягат се да свалят Бойко....но вече номера няма да мине...
24 Февруари 2018 00:06
Гинка Върбакова, собственик на дружествата от групата на "Инерком"


Групата на Братко,Батко и Баце
24 Февруари 2018 00:20
Ivanasen
23 Февруари 2018 23:53
Зад гърба на кака Гинка стоят милиардите на Путин и К ГБ.....стягат се да свалят Бойко....но вече номера няма да мине...

Малеей, ако кредита на тия кинти дойде от ВТБ ще си бъде шоу!
24 Февруари 2018 00:38
Зад гърба на кака Гинка стоят милиардите на Путин и К ГБ.....стягат се да свалят Бойко....но вече номера няма да мине...

- Листчета и прочие, замиташ следите и поровете мигат ли, намигат. А плебсът - оФцете хрупат листни въшки...

Милата... нам картинка!
24 Февруари 2018 01:01
Таз сделка с ЧЕЗ и "Инерком" може ли да бъде оспорвана някъде или не може?
Имат ли влияние КЕВР и т.н. за въздействие върху сделката след сключването ѝ?
Ако ДАНС например, кажат - "неясен произход" - какво става?
Правен мисля е проблемът.
24 Февруари 2018 04:39
"Инерком" ще отправи търгова оферта към миноритарните акционери на "ЧЕЗ Електро България" АД и "ЧЕЗ Разпределение България" АД

Колкото предложи Инерком, аз ще предложа 1 млн. евро повече миноритарните акционери на "ЧЕЗ Електро България" АД и "ЧЕЗ Разпределение България" АД.

Предлагам на ЧЕЗ да изкупя бизнеса им в България за 380 млн евро.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД