×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,070,501
Активни 608
Страници 6,858
За един ден 1,302,066

МААЕ: Иран спазва стриктно условията на ядрената сделка

Иран стриктно се придържа към условията на подписаната през 2015 г. ядрена сделка, предава БГНЕС. Тва са съобщили от Международната агенция по ядрена енергия (МААЕ). Тази констатация идва в момент, когато започва приближаването на крайния срок, до който според президента на САЩ Доналд Тръмп Техеран трябва да се справи със своите "катастрофални недостатъци".

Документът на МААЕ, с който се е запознала Франс прес, показвала, че Иран спазва ключовите параметри на сделката, като например броя на урановите центрофуги и запасите от уран.
7
1087
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
22 Февруари 2018 19:42
Това което липсва в матряла е как САЩ се придъжат към своята част от сделката. А то е - никак. Забрана на банките да работят с Иран, спрени сделки за самолети и отгоре на това заплахи към ЕС да прави същото. САЩ искат д анаправят същото каквото направиха с Либия, Сирия и Северна Корея - предложиха им да спрат ядрените си програми в замяна на нормализиране на отношенията и след като Либия и Сирия го направиха ги напданаха. А Иран лесно може да си решат проблема - една ракета в Рияд и печен Салам и готово. Дайте им на хутите една свястна ракета.
22 Февруари 2018 19:46
Ха така-а-а-а-а....
Моментално:
1. "Международната агенция по ядрена енергия" (МААЕ) да бъде изключена от "Асоциацията на международнатите агенции по ядрена енергия"
2. САЩ да основат нова АМАЕЕ и да изгонят Иран и Русия от всички "Международни Агенции за Кавотото-и-да-е", за всчки случай
3. Да бъде проверен Путин за тайна подмяна на епруветките с ядрен прах
4. Да бъде заложена забрана на всички руски и ирански учени, членуващи и някога членували в МААЕ да пътуват в САЩ, Европа и да ходят до тоалетна поради възможност да я замърсят радиоактивно
5. Всички руски спортисти да бъдат проверени за радиоактивно замърсяване и независимо то резултата да бъдат изключени от МОК, СОК и КОК
6. Тръмпи да изчурулика една закана срещу всички нуКиЛър физици и тяхната вреда за демокрацията
7. О, забравих - Путин - виноват!
22 Февруари 2018 19:58
Спазва, ама са си виновни, мътиш, не мътиш, ще те изям! Ще те изям, защото имаш нефт, а той е предопределен само за "изключителните САЩ - от Бога господари на света"!
22 Февруари 2018 20:49
Няма „А“, няма „Б“.
Другарят Вълк знае кого да изяде.
22 Февруари 2018 21:52
"САЩ искат д анаправят" - ами с тях е така, искат - правят. Не като Лавров: два реда сълзи и сополи дето Макетата влизали в НАТО.
22 Февруари 2018 22:36
Сълзите и сополите са от луковите глАви - много миришат, бе...
22 Февруари 2018 23:26
Капитан Немо
22 Фев 2018 19:46
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД