×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,099,609
Активни 1,743
Страници 35,966
За един ден 1,302,066

Легионерът от Орешник отрича да е стрелял по полицаи

 
Снимка: bTV

Легионерът от Орешник Иван Пачелиев отрича да е стрелял по полицаи, предава БНР. Информацията оповестил служебният защитник на мъжа, който беше задържан при спецакция в тополовградското село.

В къщата на легионера Иван Пачелиев не са открити взривни вещества или незаконно оръжие. Пред служебния си защитник Пачелиев е обяснил, че е стрелял неволно, а не срещу полицаите.

Адвокатът Митко Краев допълва: "Каза: "Произведох неволен изстрел". Спрямо него първоначално тези представители на полицията не са подходили по коректния начин. Той се е почувствал засегнат от начина, по който са подходили срещу него.

Иван Пачелиев беше арестуван във вторник, след като се беше барикадирал в дома си за цяло денонощие, припомня Националното радио.


Два дни след зрелищният арест на бившия легионер домът му изглежда като след обстрел. Част от ограда е полуразрушена, а вратата – изкъртена. Според съседите – не от полицията, разказва пък Би Ти Ви..
Дворът на бившия легионер е бил претърсен сантиметър по сантиметър от сапьорите, но мини не са били открити.
Единственият, пред който Иван Пачелиев е говорили след задържането, е служебният му адвокат Митко Краев, казва и Би Ти Ви. Пред защитника си бившият легионер заявил, че не познавал полицаите и това го изнервило.
Краев описвал клиента си като дисциплиниран, праволинеен и педантичен до крайност, който не говори много, но държи да е изряден във всичко.
Утре от прокуратурата ще искат постоянното задържане на Пачелиев под стража.


23
1546
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
23
 Видими 
22 Февруари 2018 18:20
Според дупетатите от ГЕРП, ОП и Вола, то трябва да е правилна литература. Нали е лош НСъд.
22 Февруари 2018 18:21
Според bTV в дома на Пачелиев е открита фашистка литература.

Това е са били сигурно няколко наши вестници...
22 Февруари 2018 18:29
100-на "елитни" полицаи?!?! Я СЕГА кажете тази сценка защо я разиграхте? Рейтинга на МеВеРето ли падна, за случая от Люлин ли се погрижихте със шумов фон или какво?
22 Февруари 2018 18:49
Правилно! Ще отрича.Ще каже че е пукнал торбичка от снакс.Или хвърлил пиратка по нахалните плъхоци. Кой знае...може и така да е било.А полицаите просто да си въобразяват.Щото когато са подготвени предварително да бъдат стреляни и когато са иструктирани сигурно сто пъти че да не стане като в Лясковец и една торбичка от снакс да им пукнеш ще им се чуе като гаубица.Експертизата на оръжията нищо няма да докаже дори и да покаже че с оръжията е стреляно.Може...ама вчера. И дотам.
22 Февруари 2018 19:06
Според bTV в дома на Пачелиев е открита фашистка литература.

Това е са били сигурно няколко наши вестници...


22 Февруари 2018 19:07
Важното е, че осмисли съществуването на стотина охранения шопара.
22 Февруари 2018 19:12
В къщата на легионера Иван Пачелиев не са открити взривни вещества или незаконно оръжие.

Тая лъжа откъде е препечатана?
22 Февруари 2018 19:14
Явно човека е чел за осъдените на смърт фашисти от нс?
22 Февруари 2018 19:25
е открита фашистка литература.
И аз имам в библиотеката "Моята борба", да се притеснявам ли?
Иначе по статията - фиаското на МВРто е пълно.
22 Февруари 2018 19:28
Ако не е италианска не се брои и за Фашо.
22 Февруари 2018 19:36
Направо си представям как прокуратурата няма нищо...
"Стрелял по полицаи"
Защита "Няма такова нещо, човека е обучен! Просто неволен изстрел, стреснал се е от нахлуването на полицаите /бас хващам че нито са имали заповед, нито са се представили като хората, сигурно направо са влезли в двора/, а той тъкмо започвал да си чисти оръжието и то неволно гръмнало... Не, не, и не, разбира се че не е стрелял по полицаите! Човека е обучен, ако е искал да стреля по тях е нямало да е само веднъж и вероятно е щял да улучи! Просто неволен инцидент, нищо повече!"

"Има оръжие!!!"
Защита "Всичко е законно, регистрирано!"

Фашистка литература има! /то изчезна междувременно/
Защита "Клиентът ми е любознателен, интересува се от най-новата история на Европа и пр. пр. пр... чисто научен интерес... а, и да, няма забрана за каквато и да е литература в България! Ние сме свободна страна!"

"Заплашил е полицаите че ги чака ИЗНЕНАДА"
Защита "Първо, нека отбележим, клиентът ми сам е излязъл от къщата си и не се е съпротивлявал при ареста! И Второ - наистина полицаите ги е чакала изненада - те не са намерили НИЩО НЕЗАКОННО в къщата, и именно това е имал предвид моят подзащитен, като се е пошегувал неуместно че ги "чака изненада"... Ще се съгласите че е забавно"


И оркестърът свири ТУШ! Завесите падат! Човека е свободен, прокурорите подсмърчат, а полицаите се чувстват тъпо... мила родна картинка!


22 Февруари 2018 19:41
Защита "Всичко е законно, регистрирано!"

Нищо от откритото в дома му не е регистрирано в Бг.
Ма вий си лалайте.
22 Февруари 2018 19:41
От къф зор спрягате някаква фашистка литература?

А иначе, още вчера ви рекох, че дописката понамирисва, яко.
22 Февруари 2018 19:45
Е има и продължение. То е по ЗАКОНа ЗА ОТГОВОРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНИТЕ ЗА ВРЕДИ. Ако въобще му се занимава....
22 Февруари 2018 21:37
А бре хора, хич може ли легионер да живее в такъв коптор!
22 Февруари 2018 21:44
Че ти да не мислиш че милионер ще се цани в полка във френска гвиана наемник за минимална заплата?
22 Февруари 2018 22:02
Нищо от откритото в дома му не е регистрирано в Бг.
Ма вий си лалайте.

ами нищо от откритото в дома му не може да бъде пипано и рагистрирано от БГ ... урока Коиловци
22 Февруари 2018 22:34
Без да го знам и познавам-от снимката на "имението"му мога да отсъдя,че е свястно момче-решил да се прехранва с труд и да живее скромно!С уменията които е придобил можеше да е тартор или поне помощник такъв на мощна банда!Искам да се намери смел журналист,който да изнесе в медиите точната сума ,която е струвала тая "Операция"РЕЗИЛ
22 Февруари 2018 22:36
22 Февруари 2018 23:30
Легионерите започват с 1.300 Евро чисти на месец (войниците). Има разни добавки - дневни, за парашутисти, мисии извън гарнизона, за участие в боеве.... Това е за първите 4 години - до ефрейтор. След това нагоре. Максималната пенсия се достига след 20 години служба и тя е = 100% от последната нетна заплата. Плюс други добавки. Превежда се и в чужбина без удръжки. Така че тоя господин може да е искал да отиде, ама не са го взели по една или друга причина. И му е останал прякорът легионера.
23 Февруари 2018 00:04
Или са го приели, но после, след като са разбрали колко е тъп, луд или и двете, са го изритали.
23 Февруари 2018 00:38
Изобщо този защо го преследват? Някой в състояние ли е внятно да обясни?
Май по едно време стана дума, че бил очистил някакъв кон!?! Чий е бил този кон, защо легионерът го е пречукал... направил ли е и нещо лошо някому другиго? Изобщо що за малоумна пиар патаклама на герберастките МВР-та...
23 Февруари 2018 00:48
Ми как "защо го търсят"? То е ясно! Убил е кон и го е направил на суджуци... обаче е пропуснал да прати лептатат на бай суджук и СЕГА ще си пати!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД