×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,098,145
Активни 1,739
Страници 34,502
За един ден 1,302,066

Пускат предсрочно бизнесмена Цветан Пъков, който прегази шестгодишния Петьо

Прокуратурата ще обжалва освобождаването му
Пускат предсрочно бизнесмена Цветан Пъков, който през 2015 г. прегази с автомобила си шестгодишния Петьо в Панагюрище, съобщава БНР. Недоволни от предсрочното освобождаване, жителите на града са готови за протест, добавя Националното радио.

Родителите на шестгодишния Петьо били възмутени от предсрочното освобождаване на Цветан Пъков. Той трябваше да изтърпи наказание още половин година в затвора в Казичене. Според докладите на затворническата администрация обаче, Цветан Пъков се е поправил.

Майката на убития Петьо – Десислава Гиведжанова – твърди, че през тези три години и половина, докато е трябвало да бъде в затвора, Цветан Пъков често се разхождал в Панагюрище. "Той си беше постоянно в Панагюрище. Пускали го в отпуска. Ама в отпуска разбирам веднъж в месеца да го пуснат събота и неделя, ама той е постоянно. Може и да му намалят с една трета присъдата и сега да го пуснат и предсрочно", твърди тя пред БНР.

Решението на Софийския градски съд не е окончателно и от прокуратурата обявиха, че ще го протестират пред горната инстанция. Пъков е осъден на 4 години лишаване от свобода, изтърпял е малко над 3 години и 6 месеца от наложеното му наказание. Целите на наложеното наказание още не са изпълнени, твърдят от държавното обвинение.

4
1485
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
22 Февруари 2018 15:00
22 Февруари 2018 15:36
Ми, толкоз. Три години, при това не на строг режим. За убийство. Ако бащата на детето на своя страна убие "бизнесмена Пъков", май няма да се размине само с теи години.
Интересно ми е съдии и прокурори имат ли деца? Утре Пъков, който е с отнета за 7 години книжка, пак ще се качи на колата, и ще прегази още някого. После пак ще се вайкаме за съдебната система. Постфактум...
22 Февруари 2018 16:38
Родителите да не се отчайват, има толкова гладни чеченци.
22 Февруари 2018 16:50
И нека сега някой да оспори твърдението, че българският съд е най-хуманния съд в света!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД