×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,081,288
Активни 603
Страници 17,645
За един ден 1,302,066

ГЕРБ поискаха среща с шефа на здравната каса проф. Плочев

 
Групата на ГЕРБ в парламента ще иска лична среща с шефа на НЗОК проф. Камен Плочев, обяви на специална пресконференция Цветан Цветанов. Проф. Плочев, чиято оставка беше поискана от здравния министър Кирил Ананиев, е поканен за разговор следващият вторник. По думите на Цветанов той трябва да разясни какви са административните проблеми в здравната каса. Според Цветанов парламентарната група на ГЕРБ не може да поиска оставката на проф. Плочев и в същото време заяви, че здравният министър има пълната подкрепа на управляващата партия. Утре (сряда) проф. Плочев ще бъде изслушан и в здравната парламентарна комисия.
Междувременно здравният министър Кирил Ананиев е провел и разговор с парламентарната група на Обединените патриоти. Цветанов използва информацията, за да съобщи, че няма и напрежение в управляващата коалиция и е нещо нормално да има различно мнение в нея.
Цветан Цветанов заяви още, че отказа да отговаря на "заядливия тон" на заявката на депутата Елена Йончева (БСП), че ще го съди за клевета. Самият Цветанов обяви по-рано, че "Елена Йончева и най-близък съветник на Цветан Василев са източвали КТБ". "Аз съм натоварен с много отговорности, искам да си свърша своята работа", обясни Цветанов. Според него БСП се опитват да провокират поредния скандал и използват обидни квалификации срещу ГЕРБ.
И добави, че заедно с Обединените патриоти са събрали подписите с искане за оставката на зам-председателя на парламента Валери Жаблянов, който миналата седмица призна, че е автор на текста в декларацията на БСП: "Народният съд е необходимо и неизбежно правосъдие".
10
1269
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
20 Февруари 2018 18:24
Според Цветанов парламентарната група на ГЕРБ не може да поиска оставката на проф. Плочев и в същото време заяви, че здравният министър има пълната подкрепа на управляващата партия.
Междувременно здравният министър Кирил Ананиев е провел и разговор с парламентарната група на Обединените патриоти. Цветанов използва информацията, за да съобщи, че няма и напрежение в управляващата коалиция и е нещо нормално да има различно мнение в нея.
някой може ли да го преведе това, по възможност на български? то принципно с изказа на цветанът на мисълта човек никога не може да е сигурен...
20 Февруари 2018 18:31
Ще го склоняват ...
20 Февруари 2018 18:49
"Аз съм натоварен с много отговорности, искам да си свърша своята работа", обясни Цветанов.
Изкашля ли се в бутонела си: "Тук стрела, как ме чувате?"
20 Февруари 2018 19:08
В характерен стил на Плочев са му направили предложение на което не може да откаже.
20 Февруари 2018 19:19
"И добави, че заедно с Обединените патриоти са събрали подписите с искане за оставката на зам-председателя на парламента Валери Жаблянов, който миналата седмица призна, че е автор на текста в декларацията на БСП: "Народният съд е необходимо и неизбежно правосъдие". "

Зорлем правят Жаблянов шеф на БСП. И я тласкат да бъде лява партия. А не Сатанишевско ГМО.
Един от малкото умни мъже в тази партия.
Каката беше в САЩ и отдавна си е уредила житие -битие грешного . За всеки случай.
20 Февруари 2018 19:20
някой може ли да го преведе това, по възможност на български? то принципно с изказа на цветанът на мисълта човек никога не може да е сигурен...

IQ-тo на цветанът на мисълта надхвърля 200 и се доближава до 300.
20 Февруари 2018 20:04
И тоя Плочев е пълно Куку. Какъв да е, като хибриден избор между ГЕРБ и "Патриотите"? И там е един калинкаж, не ти е работа! Като го сменят, нали ще нагнездят някой гербав калин
20 Февруари 2018 20:41
Тоз чичо Плочев е безподобен образ и по-точно -- преподобен. Гледах го в "Още от деня", днешния. Непробиваем е поради искреност и смирение. Чак ми дожаля за гербавата дружина, щот са си намерили майстора в лицето на свръхпростодушен професор. Умирам си за такъв сеир: простаци срещу простодушни. Мачкай, Плочев
20 Февруари 2018 21:20
Това е той - виж снимката. На Цветето на нацията... направо респект. Но не знам защо ми мирише на цървул ли, на непрани гащи - долни , при това ватени и ластик на крачолите.
20 Февруари 2018 22:05
"той"---се пише с голямо "т"---ТОЙ.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД