×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,070,452
Активни 606
Страници 6,809
За един ден 1,302,066

БСП: Защо Цацаров крие доклада на ДАНС за строежа на оградата с Турция?

Eлена Йончева ще съди Цветан Цветанов за клевета
БСП пита главния прокурор Сотир Цацаров защо не огласява резултатите от проверка на ДАНС за строежа на оградата по границата ни с Турция. Лидерът на социалистите Корнелия Нинова заяви, че на 6 декември м.г. Цацаров е обявил на заседание на правната комисия, че относно строителството има доклади на АДФИ и на ДАНС и че Цацаров е заявил, че "до седмица наблюдаващият прокурор ще вземе решение дали да образува наказателно производство". Нинова информира, че в доклада на ДАНС имало изводи за "завишение на проектната стойност в сравнение с пазарните цени", както и за "неосъществен контрол от страна на възложителя". "Докладът на ДАНС е изпратен в прокуратурата, а от обещанието на г-н Цацаров са минали шест седмици. От една седмица искаме от ДАНС резултата от този доклад, защото сигналът бе подаден от нашия депутат Елена Йончева. Изпратили сме и официално писмо до главния прокурор с искане да ни информира докъде е стигнала проверката. За съжаление, нямаме отговор. Затова питаме главния прокурор какво се случва и защо не ни се отговаря. Прикрива ли се нещо? Ще има ли образувано досъдебно производство, за какви пари става дума, за какво завишение на проектната стойност в сравнение с реалните цени", попита тя.
"Лично съм звъняла в ДАНС с настояване този доклад да се предостави на нашата парламентарна група. В този доклад се казва, че "строителството на оградата е извършено със завишени проектни стойности в сравнение с пазарните цени. Този доклад на ДАНС е разгромяващ и прокуратурата трябва да образува дело. Защо до този момент не е образувано дело? Това е скандално", допълни Елена Йончева.
Тя ще заведе дело срещу зам.шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов за думите му по Би Ти Ви, че "Елена Йончева и най-близък съветник на Цветан Василев са източвали КТБ". "За тази клевета ще потърся правата си в съда. Г-н Цветанов има опит в разпространяването на лъжи и клевети. Поради тази причина Европейският съд по правата на човека е осъдил България над шест пъти именно поради лъжите, които г-н Цветанов изрича през последните години", коментира тя.
24
3140
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
24
 Видими 
20 Февруари 2018 15:46
Защо,защо...,ами НКоки...отговори още тогава:"Ти си го избра"
20 Февруари 2018 15:53
Тя ще заведе дело срещу зам.шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов за думите му по Би Ти Ви, че "Елена Йончева и най-близък съветник на Цветан Василев са източвали КТБ".

Загубвайки делото, Цветанът на мисълта ще осигури поне една детска градина с един от апартаментите си.
20 Февруари 2018 15:56
Защо Цацаров крие доклада на ДАНС за строежа на оградата с Турция?

Мисълта за "Магнитски" (до края на м. март) го прави неработоспособен.
20 Февруари 2018 15:57
А за случая Московски Цацата дали ще каже нещо. Близо три седмици минаха от тогава.
20 Февруари 2018 15:58
Пореден шут в междукрачието.
20 Февруари 2018 16:01
Тя ще заведе дело срещу зам.шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов за думите му по Би Ти Ви, че "Елена Йончева и най-близък съветник на Цветан Василев са източвали КТБ". "За тази клевета ще потърся правата си в съда. Г-н Цветанов има опит в разпространяването на лъжи и клевети. Поради тази причина Европейският съд по правата на човека е осъдил България над шест пъти именно поради лъжите, които г-н Цветанов изрича през последните години", коментира тя.


грешка...


България бе осъдена за седми път заради непремерените изказвания на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, както и за проявена полицейска бруталност от неговите подчинени при показната акция по задържането на Тенчо Попов.

Попов е бивш главен секретар на финансовото министерство и бе арестуван на 1 април 2010 година при показна акция с участието на тежко въоръжени полицаи. Видео от ареста бе разпространено от пресцентъра на МВР


20 Февруари 2018 16:03
А нещо друго да е казала Нинова, което вие НЕ случайно не казвате?
20 Февруари 2018 16:03
Тя ще заведе дело срещу зам.шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов
Той ще се позове на състоянието си и - невинен! Боцата, как го обвиниха за написано във фейсбук, пък той душата, чистосърдечно си призна, че не пишел той, под собственото си име.
20 Февруари 2018 16:07
http://www.mignews.info/ninova-hvana-borisov-v-nova-lazha-istanbulskata-konventsiya-ne-e-otteglena/
Нинова хвана Борисов в нова лъжа: Истанбулската конвенция не е оттеглена
Скандалният документ е в парламента и е разпределен в комисии: „Към днешна дата – Комисия по правни въпроси, Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, Комисия по образование и науката, гледана е вече в Комисия по външна политика и има доклад по нея.
20 Февруари 2018 16:09
грешка...
що да е грешка? седем е над шест

вероятно не е била сигурна дали не е изскочила още някоя присъда междувременно
20 Февруари 2018 16:13
що да е грешка? седем е над шес
По-скоро се е объркала с шестте му апартамента.
20 Февруари 2018 16:16
както се казва , въпрос за на един милион лева . на километър
20 Февруари 2018 16:33
Ей тоя Цацаров като се водеше по глупостите на мая-ма , беше толкова добър ... И като разследваше двойните дъна, и за 'кечърите' ... А сега не уйдисва на убууту ленче ... лош цацаров ,лош ... хахаххаа
20 Февруари 2018 16:33
Ами, сигурно го "крие", защото е с гриф за секретност, който не позволява да се развява от всеки, на когото му скимне. Ако е така обаче, по интересният въпрос е от къде едната героиня на статията знае какво пише в него, та и цитира
20 Февруари 2018 16:40
по интересният въпрос е
По интересният въпрос е що оградата не беше секретна, докато я строиха и Боко гордо се снимаше край нея, и тутакси я засекретиха, след като Елена Йончева се захвана с резултата от това строителство.
20 Февруари 2018 16:40
В сайта "Бивол" има сканирани документи (не е ясно дали са автентични) с цени към изпълнители и подизпълнители, като имената и на двете нива са свързани с партията-майка ГРОП. По памет - цена за подизпълнител 300 лв/метър - тел, копаене, бетон и колчета. Цена за спечелилия търга - 600 лв./м, т.е. парите по тази цена излизат от моя и вашия джоб.

Едит: паметта ми изневерява:
Според подробни Количествено-стойностни сметки (КСС) и договор с подизпълнител, с които Биволъ разполага, реалната стойност на оградата (без пътя) е от 133 до 142 лв. на линеен метър. Това включва изкопните работи, полагането на армиран бетон, направа и разваляне на кофраж, монтажа на елементите от оградата – колони, връзки, пана, мрежа и бодлива тел.
Договор Д-21-31/15.08.16 Пътинженерингстрой 10 477 532 лв. / 15 700 м. = 667 лв. линеен метър


Уникален ГРАБЕЖ!
20 Февруари 2018 16:42
Цветанът е неподсъден. Трябва да се съди Майката-природа за некадърност и лош контрол над производството...
20 Февруари 2018 16:59
Защо трябва да го крие? то всичко е ачик отворено като врата у поле, само не е ачик кой колко е откраднал от народната пара.
20 Февруари 2018 17:36
Skyspirit,

Ако ти ми намериш фирма, която да ми изгради такава ограда на къщата на село на посочената от теб цена (133 -142) лв. на линеен метър, аз лично ще ти броя отгоре по 10 лв. на всеки метър, лично на теб . Става въпрос за около 100 метра ограда. Ето ти възможност да спечелиш 1000 лв. просто ей така.
Чакам предложение.


20 Февруари 2018 18:20
що оградата не беше секретна, докато я строиха и Боко гордо се снимаше край нея

Това също , но на друга плоскост
20 Февруари 2018 18:30
Очаквам Варели утре на амбразурата при Хекимяна. Елена да си вземе чадър.
20 Февруари 2018 19:14
Елено, дръж тиквите и кратунките в ъгъла и "бой", докато им задрънчат жълтиците в джобчетата!
Бачо ще посинее от пенявене, а Цецоу, с новото кевларено пардесю от господарите, ще дрънчи автентично на тенеке...
Бой по каските чрез ойросъдилищата, докато съвсем Му омекнат шенкелите!
20 Февруари 2018 21:35
Ами, сигурно го "крие", защото е с гриф за секретност, който не позволява да се развява от всеки, на когото му скимне

Верно ли?!
Гриф за секретност?!
И кое би могло да е секретно?!
20 Февруари 2018 22:08
Верно ли?!


Ами, вЕрно, да.

Кое му е секретното питайте този, дето слага грифа. Ако не знаете кой е - да помогна - авторът на документа. В случая ДАНС.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД