×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,063,098
Активни 1,194
Страници 115,139
За един ден 1,302,066

Обезщетение от 400 хил. лв. поискаха родителите на убития в Борисовата градина Георги Игнатов

Съдът допусна гражданските искове въпреки възраженията на адвокатите на Йоан Матев
Обезщетение от общо 400 000 лева поискаха родителите на 15- годишния Георги Игнатов от подсъдимия за смъртта му Йоан Матев, съобщава БНР.
Игнатов беше убит на 2 юни 2015-та година в столичната Борисова градина. Делото за смъртта на момчето започна днес в Софийския градски съд.

Съдия Руси Алексиев допусна гражданските искове, въпреки възраженията на тримата адвокати на Йоан Матев, според които тези граждански искове ще затруднят наказателното дело, защото е необходимо да се съберат допълнителни доказателства, които да установят по какъв начин тази финансова претенция кореспондира с доказателствата по делото. Съдът обаче не се съгласи с възраженията и видя пряка връзка между обвинението срещу Матев за умишлено убийство по особено мъчителен начин и гражданските искове на родителите му.

Адвокатите на Йоан Матев поискаха делото да бъде прекратено и върнато на прокуратурата. Очаква се решението на съда, добавя Националното радио.
1
1142
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
20 Февруари 2018 15:25
Обезщетение от 400 хил. лв. поискаха родителите на убития в Борисовата градина Георги Игнатов

Някой знае ли, дали тези бомбастични суми се плащат?
И ако се плащат, кой ги плаща?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД