×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,062,787
Активни 1,227
Страници 114,828
За един ден 1,302,066

Шефът на прокуратурата в Пазарджик е подал оставка

Ръководителят на Районната прокуратура в Пазарджик Георги Кацаров е подал оставка, съобщи БНР. Той взел това решение след разговор с главния прокурор Сотир Цацаров. Говорителят на прокуратурата в Пазарджик Пламен Пантов отказа да коментира пред БНР.
Името на Георги Кацаров нашумя по време на случая във Виноградец, където беше прострелян собственик на заведение с пистолета на тогавашния председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, припомня БНР. Едно от обвиненията на близките на убития мъж бе, че прокурор Кацаров е поддържал нерегламентирани контакти с нарушители на закона. Тогава Кацаров категорично отрече.
Според запознати оставката на районния прокурор на Пазарджик е свързана с кмета на Септември Марин Рачев, който е разследван за източване на общината.
4
1229
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
20 Февруари 2018 14:55
прокурор Кацаров е поддържал нерегламентирани контакти с нарушители на закона. Тогава Кацаров категорично отрече.
Според запознати оставката на районния прокурор на Пазарджик е свързана с кмета на Септември Марин Рачев, който е разследван за източване на общината.


Този какъв се е водил? И колко време? Брейиии!
20 Февруари 2018 15:00
Най- голямото наказание в Б-я?!
20 Февруари 2018 15:00
Най- голямото наказание в Б-я?!
20 Февруари 2018 16:45
И къде са го преместили - в Пловдив? В София или в други градове, да продължава усърдно да служи? Какво значи подал оставка , под следствие ли е, уволнен ли е от системата, наказан ли е?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД