×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Става дума за рецидивист с 12 годишна присъда за изнасилване и грабеж
Няма да позволим да бъде застрашен нито един милиметър от територията, обяви той
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,650,903
Активни 1,414
Страници 83,021
За един ден 1,302,066

Полското посолство в Тел Авив осъмна със свастики

 
Свастики бяха изрисувани на вратата на полското посолство в Израел, предаде БНТ. По-рано министър-председателят на Полша Матеуш Моравецки заяви, че в Холокоста са участвали и евреи.

Полицията в Тел Авив започна разследване заради надписи по вратата на посолството на Полша в Израел. Изписани са думи като "убиец" и свастики. Никой не е поел отговорност за вандалския акт, но вероятно той е следствие на думи на полския премиер, че в Холокоста са участвали и евреи. Тези думи предизвикаха острата реакция на израелските висши ръководители.

„Изправени сме заедно, ръка за ръка, в тази битка. Трябва да останем силни в памет на нашите братя и сестри, убити по време на Холокоста. Но днес, повече от всякога, е необходимо да работим за образоването на света, дори на някои лидери, за тези мрачни времена”, заяви президентът на Израел Реувен Ривлин.

Варшава отхвърля обвиненията. "Изказването на премиера Матеуш Моравецки изобщо нямаше за цел да отрича Холокоста, нито да припише на еврейските жертви и най-малка отговорност в германския геноцид", посочи в комюнике говорителката на министър-председателя.
По-рано Полша прие спорен закон за Холокоста, който криминализира публични изявления, които приписват на страната нацистките престъпления на нейна територия, докато тя е под германска окупация през Втората световна война.
5
961
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
19 Февруари 2018 07:52
повече от всякога, е необходимо да работим за образоването на света, дори на някои лидери
Налага се!
19 Февруари 2018 08:15
Никой не отрича холокоста, а начина му на представяне. Всички жертви от 1912 до 1945 се слагат на сметката на нацистка Германия, което е невярно.
19 Февруари 2018 08:42
Поляците са страшни антисемити, дори днес - когато евреите в Полша се броят на пръсти. Винаги верни следователи на католическата църква, в най-лошите й средновековни догми. Не знам що се правят на луди божи кравички. Учасвали са в изтреблението на евреите в Полша с радост и ентусиазъм.
19 Февруари 2018 08:48
Вайй, да не би евреи сами са нарисували свастиките?
Ще се окаже вярна приказката, че антисемит е този, който евреите не харесват
19 Февруари 2018 09:47
ГИЕНА ЕВРОПЫ
http://www.ymuhin.ru/node/1462/giena-evropy

Ю.И. МУХИН
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД