×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Германия спечели с 2:1 с 10 души и гол в добавеното време
Само преди дни прогниха и американски министър от заведение заради мигрантската политика
Лукаку се изравни с Роналдо на върха при голмйсторите
Пет милиона души се събраха на предизборния му митинг в Истанбул
Липсата на реформи на Дъблинското споразумение е опасна за България, каза вицепрезидентът
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,960,161
Активни 425
Страници 12,202
За един ден 1,302,066

Унгарският премиер Орбан пристига на официална визита в София

 
Министър-председателят Бойко Борисов ще приеме днес премиера на Унгария Виктор Орбан, който е на работно посещение в България, съобщи БНТ.

В рамките на визитата ще бъде обсъдено развитието на двустранните отношения, възможностите за взаимодействие между Българското председателство на Съвета на ЕС и Унгарското председателство на Вишеградската група.

И още от програмата на премиера. Министър-председателят ще се срещне с премиера на Кабо Верде - Жузе де Силва. На срещата ще бъде обсъдено развитието на двустранните отношения и партньорството на Кабо Верде с Европейския съюз.9
885
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
19 Февруари 2018 07:54
Агентът-шут, г.золизец, ще се набута, да го види Орбан, че е барабар Петко с посрещачите!
19 Февруари 2018 08:44
Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!


Унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че "християнството е последната надежда на Европа" и че политиците в Брюксел, Берлин и Париж, които насърчават миграцията, "отвориха пътя към упадъка на християнската култура и настъплението на исляма"
"Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове", коментира още Орбан.

https://www.dnes.bg/eu/2018/02/18/strahyt-na-orban-miusiulmanite-ni-zavladiavat-okupirat-gradovete.368410

19 Февруари 2018 08:46
- Християнството е последният шанс за Европа. Няма да се подчиня на Брюксел, на Берлин и на Париж за мигрантите. Защото нов тъмен облак от Африка е надвиснал над Европа.
- С нашата политика за насърчаване на семейството успяхме да постигнем за 8 години 46% ръст на раждаемостта. Това е в резултат на грижите за младите хора, за семействата, които се насърчават специално с 33 000 евро за трето дете, с 6 годишни платени отпуски за майките и с 25% намаляване на режийните за семействата с деца
- Дадени са паспортите на 1 милион нови граждани на Унгария, като през декември 2017 година той лично е връчил паспорта на милионния унгарски гражданин – това са етнически унгарци от съседните страни, които се завръщат в родината.
- Трима души много яростно захапаха Унгария, посочи Орбан и ги назова: Мартин Шулц, Матео Ренци и Файман И тримата си счупиха зъбите. Шулц искаше да получи всичко, а днес е едно нищо. Орбан не се спря дотук в речта си пред нацията. Зарече се: „Ще махнем намордника на Брюксел и камшика на МВФ”.

Почти като у нас.19 Февруари 2018 08:46
Орбан е водачът на ядрото на Източна Европа , която тръгва с Победителя Тръмп. Америка запазва лидерството си в Света , като призна грешката си от последните 25 години. Глобалистично-мондиалисткият модел се отменя. Възстановява се национално-държавния модел , където САЩ отново ще бъдат най-силните. ЕС е обречен на политическо подчинение на САЩ , а основен съюзник на американците в Европа ще бъде Вишеградската група. Орбан е, и остава ключова фигура в схемата. САЩ и Русия директно ще се договарят , а Брюксел духа супата. Меркел е големият лузър от новата парадигма... Който осъзнава новите ветрове от къде духат , той ще печели през следващите години. Румънците вече се ориентират правилно ... Ние ??
19 Февруари 2018 08:50
Орбан е водачът на ядрото на Източна Европа , която тръгва с Победителя Тръмп
Аха, Орбан още преди осем години знаеше, че Тръмп ще победи на изборите.
19 Февруари 2018 08:53
Виктор Орбан
19 Февруари 2018 09:06
noooo19 Февруари 2018 08:50
Орбан е водачът на ядрото на Източна Европа , която тръгва с Победителя Тръмп
Аха, Орбан още преди осем години знаеше, че Тръмп ще победи на изборите.

Не уе! Орбан е назначил Тръмп.
19 Февруари 2018 10:44
Reuters: Виктор Орбан призова за създаване на световен антибежански съюз
"Християнството е последната надежда на Европа", заяви В. Орбан Будапеща. Според неговите думи, с масовата имиграция, особено тази от Африка, "най-лошите ни кошмари могат да се сбъднат. Западът ще падне, защото си затваря очите за това, че Европа ще бъде завладяна".
19.02.2018 г.
19 Февруари 2018 10:54
Недостижим за обикновени послушковци и следовници на сатанистите, загрижен и за собствената си държава, но и за Европа!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД