×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Борисов предлага затваряне на всички граници в Европейския съюз
СТАТИСТИКИ
Общо 385,249,630
Активни 1,372
Страници 95,916
За един ден 1,302,066

Журналистът Дениз Юджел се завърна в Германия

 
Дениз Юджел

Германският журналист от турски произход Дениз Юджел се върна в Германия, след като беше освободен от турски затвор и публикува в социалните медии интересен видео клип. На страницата „#FreeDeniz” той изразява учудване, че при излизането от затвора му е връчен документ, в който пише „продължаване на ареста”, съобщава „Джумхуриет”, цитиран от Фокус. Докато беше на територията на Турция Дениз Юджел се въздържаше от каквито и да е изявления за медиите, а щом стъпи на германска територия моментално разкри истината около неговото освобождаване. Показва и даденият му документ – решение на 3-ти състав на Гражданския съд в Истанбул за продължаване на срока на неговия арест. „Днес е много интересен ден. … Има решение за продължаване на ареста ми от 3 февруари. Днес го получих, при излизане от затвора. Но въпреки това пак ме пуснаха от затвора. Все още не зная: защо излязох от затвора, защо преди една година бях арестуван? Много неща има да се кажат по темата, но нека днес да се задоволим само с това. Тази история няма да остане неразказана и неразкрита”, разкрива Юджел.

3
1044
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
17 Февруари 2018 14:52
-Tи наистина ли си от Германия?
-Да.
-Кажи нещо на турски.
17 Февруари 2018 14:58
неразказана и неразкрита”, разкрива Юджел.
17 Февруари 2018 15:08
Толкова журналист, колкото Боко е истински генерал. Любимец на червенозеленожълта паплач, ненавиждаща всичко немско, християнско и европейско. Голяма радост, големи яЙца.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД