:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
СТАТИСТИКИ
Общо 373,033,543
Активни 1,408
Страници 39,844
За един ден 1,302,066

Журналистът Дениз Юджел се завърна в Германия

 
Дениз Юджел

Германският журналист от турски произход Дениз Юджел се върна в Германия, след като беше освободен от турски затвор и публикува в социалните медии интересен видео клип. На страницата „#FreeDeniz” той изразява учудване, че при излизането от затвора му е връчен документ, в който пише „продължаване на ареста”, съобщава „Джумхуриет”, цитиран от Фокус. Докато беше на територията на Турция Дениз Юджел се въздържаше от каквито и да е изявления за медиите, а щом стъпи на германска територия моментално разкри истината около неговото освобождаване. Показва и даденият му документ – решение на 3-ти състав на Гражданския съд в Истанбул за продължаване на срока на неговия арест. „Днес е много интересен ден. … Има решение за продължаване на ареста ми от 3 февруари. Днес го получих, при излизане от затвора. Но въпреки това пак ме пуснаха от затвора. Все още не зная: защо излязох от затвора, защо преди една година бях арестуван? Много неща има да се кажат по темата, но нека днес да се задоволим само с това. Тази история няма да остане неразказана и неразкрита”, разкрива Юджел.

3
892
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
17 Февруари 2018 14:52
-Tи наистина ли си от Германия?
-Да.
-Кажи нещо на турски.
17 Февруари 2018 14:58
неразказана и неразкрита”, разкрива Юджел.
17 Февруари 2018 15:08
Толкова журналист, колкото Боко е истински генерал. Любимец на червенозеленожълта паплач, ненавиждаща всичко немско, християнско и европейско. Голяма радост, големи яЙца.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД