:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Товарен влак е ударил автомобила им
Сирийската обсерватория за човешките права твърди, че убитите руснаци били 9
Тенисистът би "щастлив губещ" от Египет и е във II кръг на "Ролан Гарос"
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 382,244,683
Активни 1,379
Страници 109,173
За един ден 1,302,066

БНТ няма да каже дали е наказала Кошлуков

 
Ръководството на БНТ няма да съобщи дали и как е наказало програмния директор на БНТ1 и водещ на предаването "Още от деня" Емил Кошлуков. Вестник "Сега" получи отговор от дирекция "Връзки с обществеността" на медията, в което се казва: "В предаването "Още от деня" на 12 февруари 2018 година Емил Кошлуков поднесе извинение на зрителите на БНТ1. В компетенцията на генералния директор е да определи наказание, което няма да бъде коментирано".
В неделя генералният директор на обществената телевизия Константин Каменаров разпространи официална позиция, че Кошлуков "ще бъде наказан и ще се извини публично" заради средния пръст, който показа на зрителите два дни по-рано. "БНТ категорично не толерира подобно поведение. Водещият на предаването ще бъде наказан и ще се извини публично. БНТ, а и която и да е телевизия, не е страна в обществените спорове и дискусии, а само платформа, в която се чуват позиции", се казваше в позицията. От "Сега" в продължение на няколко дни задавахме въпроса какво конкретно ще е наказанието на Кошлуков.
12
1633
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
14 Февруари 2018 17:41
СЕГА
СЕМ
БНТ
Обществен съвет на БНТ
Емил Кошлуков-ОСТАВКА
14 Февруари 2018 17:49
Жестът на Кошлуков бе символичен и наказанието му трябва да е символично.

Има една приказка за Хитър Петър, където той ял от парата на манджата, а наказанието му било бой по сянката.
14 Февруари 2018 17:49
"БНТ не е телевизия, а само платформа, в която се чуват призраци", се казваше в позицията.


Съгласен!
14 Февруари 2018 17:50
Как ще го накаже - Кошлука ще ореве орталъка.
14 Февруари 2018 17:51
Щом те няма да казват, ние пък да спрем да им плащаме.
Става ли така?

......................................................
http://www.drago.info/
14 Февруари 2018 17:58
(снимка: натиснете тук)

(снимка: натиснете тук)


14 Февруари 2018 21:03
Бг нео_роялистчетата са като свински черва - дръпнеш едното и... няма спиране?!...
14 Февруари 2018 21:16
Не искам да го наказват и съм доволна от позицията на БНТ.
14 Февруари 2018 22:51
Кошлуков заслужава за показаното среднопръстие да получи от БНТ две неща, с които всяка една грижовна майка тика в правия път любимите си рожби. А те са: порицание и помощ. Порицание - заради немарливото изпълнение на жеста и помощ за да усъвършенства техниката си при изпълнението му. Моля, погледнете снимката му! Вялостта на жестикулирането е явна, липсва дори капчица емоционалност и артистичност. Пръстите му не подредени в нужната канонична поза - все едно михлюзин таку-що ги е извадил от задника си и се опитва да ги раздвижи след сладката им дрямка там. Заради тази мърлящина Кошлуков трябва да бъде публично порицан. А подир туй иде ред на помощта. Нека БНТ на свои разнски го проводи на курс, за бързина и изразителност на движенията на пръстите. Предлагат се и от консерваторията, и от театралната академия, (в специалност куклено майсторство). Нужна му е както позиционна пръстова техника, така и техника в съчетание с повече свобода и замах на целите ръце. Необходимо е изграждане на качества като прецизност, бързина и чистота на изпълнението. След успешното завършване на предписаните му курсове, Кошлуков трябва да бъде задължен СЕМ да покаже отново среден пръст в ефир. Той напълно заслужава наказанието му да бъде усложнено. Например, при показване на среден пръст с дясна ръка, то лявата да е свита в жест кукиш (допустка се да е скрита в джоба му).
14 Февруари 2018 23:28
Лелеее джендърите че пукнат от яд
15 Февруари 2018 03:01
Хубаво, но в съобщението се казва, че наказанието "няма да се коментира" пък заглавието вика, че БНТ "няма да каже" за наказанието??!!
Последно?
15 Февруари 2018 03:24
Последно?


Нито едното, нито другото.

Как да се коментира или каже за нещо, дето нито го има, нито ще го има?

Да се вярва, че ще бъде наказан е... по детски прекрасно.

Като вярването в Дядо Коледа.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД