×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това е нискобюджетният вариант за лична помощ, ще я получават около 77 хил. българи
Протестиращите поискаха лидера на опозицията да се присъедини към тях
Килимите били изтъркани, а декорът - съветски, оплакват се световните шампиони
Държавният ресурс за хора с увреждания не е малък, каза зам.-министърът на въпрос не й ли е неудобно за билета от 8300 лв.
Отношенията са като с руските подводници в Швеция: всички знаят, че тях ги има, но никой не ги е виждал, казва Захарова
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,376,456
Активни 1,551
Страници 89,875
За един ден 1,302,066

Кошлуков се извини, но ще остане "първосигнален"

СНИМКА: БГНЕС
Кошлуков се извини, но ръководството на БНТ не го наказа.
В началото на "Още от деня" по БНТ в понеделник програмният директор на БНТ1 Емил Кошлуков се извини за средния пръст, който показа в ефир в петък, но не пропусна да се закани, че пак би реагирал "първосигнално".

"Мисля, че дължа извинение за неприличния жест. Той, разбира се, бе провокиран от подобни жестове, придружени с нападки и обиди към мои колеги от БНТ. Но това не ме оправдава. Първо, защото съм лице на БНТ и не мога да слизам до нивото на тези хора. Второ, защото имам достатъчно опит като водещ и би следвало да се владея по-добре. Нито пък ситуацията е била толкова трудна. И като дисидент, и като политически затворник, и като студентски опозиционен лидер съм имал далеч по-тежки ситуации. Така че без увъртане трябва да кажа: дължа и ви поднасям моите извинения. Няма да се повтори. Но трябва да добавя, че ако отново някой нападне мои колеги, аз отново ще реагирам. По-възпитано, но ще реагирам", заяви Кошлуков и се закани, че ще е "първосигнален".

Ръководството на обществената телевизия продължи да го увърта. В неделя вечерта генералният директор Константин Каменаров обяви в официална позиция, че не толерира подобно поведение, затова Кошлуков ще бъде наказан и ще се извини публично за постъпката си. В понеделник от БНТ така и не отговориха на "Сега" каква ще е санкцията на Кошлуков. Отговорът, който получихме, гласи, че това зависи от условията в договора, който Кошлуков е сключил с генералния директор.

Общественият съвет на телевизията също най-накрая маркира скандала. Той ще разгледа инцидента тази седмица, каза за "Сега" Харалан Александров. "Това е първият казус, който ще обсъдим, защото се конституирахме преди дни. Лично аз изразих мнението си пред директора Константин Каменаров. Не одобрявам това, което се е случило. Смятам го за недопустимо и ще направя всичко възможно подобни сцени да не се повтарят", каза той.

И снощи протестиращи искаха оставката на Кошлуков пред БНТ.ГЛОБА

Съветът за електронни медии (СЕМ) ще разгледа случая и ще наложи глоба на БНТ, ако открие нарушение. В дневния ред на заседанието днес фигурира точка за езика на омразата. Според шефа на СЕМ София Владимирова правомощията на регулатора се изчерпват до налагане на глоба за нарушаване на "добрите нрави".

4
2264
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
12 Февруари 2018 20:44
"Защото съм лице на БНТ" -
Лице, ама с една вертикална черта по средата. Такова лице си.
12 Февруари 2018 20:53
заяви Кошлуков и се закани, че ще е "първосигнален".


Разбира се, че ще си остане първосигнален простак.

Инак в България трудно се живее, пък за кариера просто забрави.
13 Февруари 2018 06:03
>>><<<<

Нас ни учеха като малки да вдигаме ръка с две пръстчета нагоре...по-късно ни доучиха - всички пръстчета заедно. Така не се разбирало кой е наблегнал повече на средния пръст. Сега това е масово явление за прикриване на истинско отношение. За да се отличавам аз си свивам средния пръст, когато вдигам ръка. Нека знаят поне, че съм си го помислил! Подобно на това, но с един пръст повече нагоре. Пробвайте и ще видите в какво е героизма да го направите!
13 Февруари 2018 11:12
Снощи пак лудница в студиото МУ. Кошлуков и госта му от БСП се надприказваха един друг. И се наложи Расате да им викне да го оставят да се изкаже. Не е за пръв път Кошлуков да не владее реда в предаването. Никакъв професионализъм
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД