×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това е нискобюджетният вариант за лична помощ, ще я получават около 77 хил. българи
Протестиращите поискаха лидера на опозицията да се присъедини към тях
Килимите били изтъркани, а декорът - съветски, оплакват се световните шампиони
Държавният ресурс за хора с увреждания не е малък, каза зам.-министърът на въпрос не й ли е неудобно за билета от 8300 лв.
Отношенията са като с руските подводници в Швеция: всички знаят, че тях ги има, но никой не ги е виждал, казва Захарова
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,376,467
Активни 1,550
Страници 89,886
За един ден 1,302,066

Отцепници от ДПС отрекоха да се връщат в лоното на партията

Призивите на българските изселници в Турция за помирение между ДПС и отцепниците от партията бяха посрещнати нееднозначно у нас. От НПСД на Касим Дал и Корман Исмаилов обявиха, че нямат намерение да участват в подобни преговори. Лютви Местан, бивш водач на ДПС и настоящ лидер на ДОСТ, запази мълчание.

В края на миналата година почетният председател на ДПС Ахмед Доган обяви: "Всеки, който реално се разкайва - да заповяда". Но подчерта, че "външното акуширане на аналогични процеси на разделяне и обединяване не е здравословно за нашите избиратели".

"Такава тема никога не е стояла на дневен ред пред нас", беше категоричен зам.-шефът на НПСД Корман Исмаилов пред в. "Сега". По думите му "ако някой някъде си прави инициативи, ние не участваме и не знаем за тези неща". "Няма една елементарна причина, факт или обстоятелство, което да ни накара да се замислим да правим нещо общо с ДПС. Лъжите и корупцията там са станали в пъти по-големи. Нищо не се е променило", заключи Исмаилов.

Новината, че има сближаване между трите формации, дойде от конференцията на най-голямата изселническа организация "Балгьоч". Форумът се проведе в Бурса. Появи се информация, че участие са взели и представители на ДПС, ДОСТ и НПСД. Партийните централи обаче не я потвърдиха.

Пред делегатите Турхан Генджоглу, почетен председател на Конфедерацията на балканските румелийски турци, обяви, че "са направени значителни стъпки за помирение". И призова "да загърбим миналото, да оставим сръдните и да гледаме в бъдещето". Генджоглу уточни, че изселническите организации ще проведат "срещи с лидерите на ДПС и ДОСТ, за да ги запознаем с желанието и волята на сънародниците в Турция".
893
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД