×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фандъкова: Няма установени щети по общинска и транспортна инфраструктура
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,296,634
Активни 386
Страници 10,053
За един ден 1,302,066

Евродепутати остро критикуват Малта

Силно критичен доклад за ситуацията в Малта написаха евродепутати, които бяха в страната, за да проверят дали се спазва върховенството на закона след жестокото убийство на разследващата журналистка Дафне Каруана Галиция, предаде електронното издание "ИЮ Обзървър". Блокърката, която работеше върху разследвания за корупция по висшите етажи на властта в страната, беше взривена в колата си в средата на октомври.

В доклада си евродепутатите призовават ЕК да оцени дали властта във Валета изпълнява напълно евродиректива за пране на пари, както и дали защитава свободата на медиите. Евродепутатите също така искат и проверка на продажбата на еврогражданство, което Малта предлага на богати инвеститори. Преди да посетят страната, депутатите поискаха гаранции, че животът им не е застрашен и няма да се пречи на работата им.
1
727
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
13 Януари 2018 12:13
Преди да посетят страната, депутатите поискаха гаранции, че животът им не е застрашен и няма да се пречи на работата им.

Майко, тия малтийци са много зле. Такова чудо в България дори в най-мутренските времена не можеше да се случи.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД