:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Отказът от онлайн покупки



вече става по-лесно. За целта Комисията за защита на потребителите (КЗП) пусна формуляр, който може да бъде изтеглен от сайта на ведомството, предаде БНР. Формулярът ще улесни гражданите, както при заявяването на желанието им да върнат несполучливи покупки, така и като доказателство, че са го направили, ако на по-късен етап възникне спор с търговеца по този въпрос, обясни шефът на КЗП Димитър Маргаритов.



Средно по 61.49 лв. с ДДС



ще трябва да платят за ток клиентите на ЕВН за декември. Това е с 4.63% по-малко в сравнение със същия период на м.г., отчетоха от австрийската компания. В планинските райони, където традиционно се ползват дърва за отопление, потреблението и фактурите са по-ниски, сравнено с други области, в които най-честият начин за отопление е ток.



Цените на жилищата тази година ще пораснат



средно с 5-7%, прогнозира експертът Калоян Богданов. На места дори ще има двойно поскъпване. Според агенциите за недвижими имоти в момента търсенето превишава предлагането. София ще диктува повишението на цените. Пазарът ще е оживен и във Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, чиито икономики са във възход, прогнозираха експерти пред Bulgaria ON AIR.



635
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД