×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
ГЕРБ прехвърли на фирми охраната на народа, а там се генерират между 1,5-1,7 млрд. лева ресурс, твърди тя
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,025,314
Активни 1,582
Страници 77,355
За един ден 1,302,066

Мисията на "ЛУКойл Левски" била да пълни залите в София

Президентът на Българската федерация по баскетбол (БФБ) Георги Глушков смята, че неформалното обединение на "Левски 2014" и "Академик" в потенциален нов баскетболен хегемон под името "ЛУКойл Левски" ще повлияе позитивно на интереса към играта в София. По думите му няма административни пречки за подобно партньорство и то може да донесе само позитиви за българския баскетбол.

"Няма пречка, тъй като от това, което прочетох аз, "ЛУКойл-България" има договор с "Левски" от първия ден на тази година. Така че административно няма пречка. Това е спонсорски договор и няма някакъв такъв прецедент, който не може да се случи - обясни Глушков пред радио "Дарик". - Мисля, че това е за доброто на баскетбола. На едно място ще се развиват младите с млад треньор, а на друго място ще имат по-високи цели. Другата цел, която смятам, че е достижима, е публиката в София да се върне в залата. Това може да се случи, ако в отбора има разпознаваеми баскетболни фигури и най-вече състезатели."

Шефът на БФБ коментира и краткосрочните цели на международно ниво. "Надявам се 2018 г. да бъде по-успешна - заяви той. - Дано надградим постигнатото от националните отбори, защото показахме, че имаме дух, желание и можем да играем добре. Пожелавам си да продължим да се развиваме в тази посока. Трябва да се представим достойно в световната квалификация. След това сме домакини на европейско първенство при 20-годишните, където смятаме, че ще излязат млади състезатели, които в близко бъдеще да привличат хора в залите, в шампионата."
423
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД