:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
20 000 лв.били прекалено голяма сума. Прокуратурата иска ареста й
"Рядко зрелище – разбойнически държавен похват“, коментира Мария Захарова
Те ще посадят дърво, използвайки пръст от двете страни.
Само така те могат да достигнат жизнените стандарти на западните си партньори, смята Матеуш Моравецки
СТАТИСТИКИ
Общо 377,898,641
Активни 1,591
Страници 50,972
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Цапат ни

Сидеров рекъл според "Стандарт": "Медии цапат имиджа на България". Притеснихме се, защото точно сега не е подходящо. Във връзка с европредседателството по-правилно би било: "Медии лъскат образа на България". От обективност ще отбележим, че 90% от българските вестници, зачислени видимо или невидимо на държавна ясла, денонощно се трудят за лустрото на властта. Следователно проблемът не е в българските, а в чуждите медии. Като глас на властта, Волен Сидеров правилно сочи разликата: "В повечето европейски държави има много по-сериозна корупция и те си го знаят. Това е начин да се цапа имиджът на България. Ако обичат, да си гледат тяхната корупция", казал младши коалиционният партньор.

Като възмездие - вместо отвън навътре - "Труд" обръща потока на критиката от София към Брюксел: "КЕВР МАМИ Брюксел с цената на водата". Колко му е да се бръкне в джоба на доверчивите граждани? 57% от водата в мрежата се губят. Трябва някой да ги плати. Затова КЕВР прави опит "да осчетоводи загубите на част от водните оператори в страната и да ги превърне в изкуствена печалба с цената на по-солени сметки за народа". Излиза, че измаменият не е Брюксел.

Що се отнася до твърдението на западни медии, че "най-бедната и най-корумпирана държава поема председателството на ЕС, това си е чиста проба пийс ъф фейк нюз. Ето фактите от 1-а стр. на два флагмана на непорочната журналистика. "Монитор": "Реститутите извадиха диамантите, за да си плащат сметките". "24 часа": "По 10.6 млн. лв на час отишли за подаръци и удоволствия". Това на бедна държава ли ви прилича? Щом за празниците сме хвърлили "рекордните 2.8 млрд. лева", а за добавка сме пуснали на пазара и бабините бижута, значи определението "най-бедна държава" е, меко казано, неточно. От тук пък имаме основание да се усъмним и в определението "най-корумпирана", щом веднъж сме доказали, че чужди "медии цапат имиджа на България".
2
814
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
04 Януари 2018 09:38

...да осчетоводи загубите на част от водните оператори в страната и да ги превърне в изкуствена печалба с цената на по-солени сметки за народа".


Хм... този "трудов" счетоводен нонсенс явно не само мен е впечатлил вчера.
04 Януари 2018 09:42
Сидеров рекъл според "Стандарт": "Медии цапат имиджа на България"


Баа! Миндил леке на фаща!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД