×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,462,725
Активни 1,358
Страници 33,845
За един ден 1,302,066

Кметът на Брезово получи условна присъда

 
Кметът на Брезово Радньо Манолов получи присъда от 1 година условно с изпитателен срок от 3 години, съобщи пловдивският вестник “Марица”. Управникът беше признат за виновен, че в качеството си на местен нотариус е удостоверявал подписи, които не са положени пред него. Решението е на Районния съд в Пловдив. Присъдата подлежи на обжалване, а ако бъде потвърдена, Манолов ще трябва да напусне кметския пост.
Кметът е от БСП и управлява втори мандат общината. Процесът се точи повече от 3 години. Манолов, зам.-кметът от предходния мандат Димитър Томов, секретарят на общината Стойна Малешкова и служителката на ДСК Стоянка Стоянова бяха задържани през октомври 2014 г. Те получиха обвинение, че са прехвърляли партиди от различни пенсионни фондове към този на ДСК без знанието на техните притежатели. Според прокуратурата идеята била на Стоянка Стоянова, а тримата общинари са заверявали нотариално подписи, които не са положени пред тях.
Написването на обвинителния акт отне 2 години, но след това съдията го върна на прокуратурата с мотива, че престъпленията не са описани конкретно като място и време на извършване. След коригирането на обвиненията Томов, Малешкова и Стоянова сключиха споразумения с прокуратурата и бяха наказани с пробация. Радньо Манолов обаче отказа да признае вината си.
3
1536
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
18 Декември 2017 11:26
Властта и особено местната краде, без оглед на партийно членство, пол, раса и вероизповедание!
18 Декември 2017 13:41
Тая "далавера" е толкова мижава, че чак ми е жал за такива тъпаци.
Като ще ставате престъпници, действайте с размах бе...тъпанари.
18 Декември 2017 13:50
Уважаема редакция, бихте ли разяснили използваното в заглавието понятие "условна присъда" и къде същото е регламентирано? Като контрапункт бих си позволил твърдението, че присъдата е безусловна.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД