×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Няма да позволим да бъде застрашен нито един милиметър от територията, обяви той
Милитаризацията на космоса е път към катастрофа, обяви Москва
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,640,219
Активни 1,559
Страници 72,337
За един ден 1,302,066

Англия опростява системата за регистрация на граждани на ЕС след Брекзит

 
Системата за регистриране на гражданите от Европейския съюз, които искат да се установят в Обединеното кралство след Брекзит, ще бъде максимално опростена, като се очаква тя да влезе в сила във втората половина на 2018 година. Това съобщиха от британското външно министерство, предаде БНР.

"Ще отнеме само две минути на гражданите на ЕС, за да се регистрират онлайн за оставане във Великобритания след Брекзит", заяви заместник-министърът на вътрешните работи Брандън Люис. Той обеща системата да бъде много по-опростена от преди, когато се попълваха документи от 85 страници. Брандън уточни, че онези, които вече са минали процеса за получаване на постоянно жителство, най-вероятно няма да плащат необходимата такса, ако кандидатстват отново, но останалите ще бъдат таксувани 72.50 паунда, колкото плащат британците за подновяване на техните паспорти.

Премиерът Тереза Мей призова вчера всички 3 милиона граждани на ЕС да останат в Обединеното кралство след март 2019 година. Реципрочна сделка за правата на гражданите е валидна и за британските граждани в Европа и тя е част от първата фаза на преговорите, чието приключване се очаква да бъде одобрено в петък на срещата на върха на ЕС.

9
1526
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
12 Декември 2017 17:55
Що тъй? Нали българи, румънци и поляци бяха проблемни за Микробритания? Пък сега няма проблем да останат... А дали ще искат?
12 Декември 2017 17:57
Еййй, все Баце трябва да иде някъде, за да се оправят нещата.
12 Декември 2017 18:22
Като гледам снимките на Мей ми се струва, че тази жена само вика.
12 Декември 2017 18:26
Англия капитулира пред Баце !
12 Декември 2017 19:15
Снимката е... 18+ Кукла!
12 Декември 2017 19:15
Само вродената Мy скромност е попречила да си признае още вчера,че тyй е Негова заслyга.Какво и е правил на тая Тереза.....
12 Декември 2017 19:19
Пък сега няма проблем да останат...
Само някой не познаваш традициите на ингилизкото общество и пълен с евроатлантическа гнилоч може да си въобрази, че ще има проблем с препитаващите се в Англия след екзита, просто Англия ще си запази добросъвестните като част от ингилизкото общество, ще изгони не благонадежните и ще си взима токова мигранти колкото душата ѝ иска, а не такива на брой по волята на измислените господари от новият Еврорайх.
12 Декември 2017 21:18
Абе, има ли Система за регистрация - пиши го бегал.
С нашто емигрант в крайна сметка кво ще стане ?
12 Декември 2017 22:41
Регистрацията е изкуствена пречка - трябва да поискаме и рицепрочна мярка от страна на ЕС. Лична карта е достатъчно. Ако искат ингилизите може и задграничен паспорт. Напъло достатъчно е...!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД