×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Няма да позволим да бъде застрашен нито един милиметър от територията, обяви той
Милитаризацията на космоса е път към катастрофа, обяви Москва
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,637,848
Активни 1,558
Страници 69,966
За един ден 1,302,066

Лекарите в Ловеч отново ще протестират

 
За втори пореден ден работещите в Ловешката болница излизат на едночасов предупредителен протест заради неизплатени заплати и липса на лекарства и консумативи. Лекари, медицински сестри, санитари и други техни колеги от Ловешката болница се събират пред входа на лечебното заведение, съобщи БНР.
"На Коледа ще бъдем на гости на министъра, защото не можем да си посрещнем празниците. Девет човека имаме по десет заплати неизплатени. Продължаваме да работим. Имаме съвест. Не искаме да съдим болницата. Работим, защото няма персонал. Останахме много малко. Младите сестри поголовно напускат", коментираха лекарите.
Работещите в Ловешката болница ще протестират и утре и ако дотогава не получат забавените си заплати, от четвъртък започват ефективни протестни действия.
(снимка - БНР)
3
728
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
12 Декември 2017 12:43
Министър Киро какво мисли по въпроса? Щото нали веке на фирмите, ака - търговските дружества - след два поредни месеца неизплащане на заплати може да им се поиска несъстоятелност... Дпбре че медиците не искат да фалират болницата.
12 Декември 2017 12:54
Напускай!
Отивайте там, където ще ви плашат!
Ей го на Плевен на 30 минути път с маршрутна!
Съвсем приемливо време за пътуване е!
Щом софиянци пътуват по над час в едната посока всеки ден..?
12 Декември 2017 17:22
А, обществеността къде е? Къде са гржданите на Ловеч и околните селища да ги подкрепят? Или дережето на лекарите и на самата болница тях не ги интересува щото не ги засяга,да? Ега ти безразличито пък после рИвеме, че няма къде да се лекуваме.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД