:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Защо винаги трябва да разсъждаваме в негативен сценарий, чуди се вицепремиерът
Западни издания поместват коментари за България и европредседателството
Крайната мярка се прилага, защото компаниите нямат задължителните застраховки и регистрации
И военният министър се обяви индиректно срещу даването на 100 млн.лв на МВР
СТАТИСТИКИ
Общо 364,779,856
Активни 355
Страници 16,056
За един ден 1,302,066

Лекарите в Ловеч отново ще протестират

 
За втори пореден ден работещите в Ловешката болница излизат на едночасов предупредителен протест заради неизплатени заплати и липса на лекарства и консумативи. Лекари, медицински сестри, санитари и други техни колеги от Ловешката болница се събират пред входа на лечебното заведение, съобщи БНР.
"На Коледа ще бъдем на гости на министъра, защото не можем да си посрещнем празниците. Девет човека имаме по десет заплати неизплатени. Продължаваме да работим. Имаме съвест. Не искаме да съдим болницата. Работим, защото няма персонал. Останахме много малко. Младите сестри поголовно напускат", коментираха лекарите.
Работещите в Ловешката болница ще протестират и утре и ако дотогава не получат забавените си заплати, от четвъртък започват ефективни протестни действия.
(снимка - БНР)
3
590
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
12 Декември 2017 12:43
Министър Киро какво мисли по въпроса? Щото нали веке на фирмите, ака - търговските дружества - след два поредни месеца неизплащане на заплати може да им се поиска несъстоятелност... Дпбре че медиците не искат да фалират болницата.
12 Декември 2017 12:54
Напускай!
Отивайте там, където ще ви плашат!
Ей го на Плевен на 30 минути път с маршрутна!
Съвсем приемливо време за пътуване е!
Щом софиянци пътуват по над час в едната посока всеки ден..?
12 Декември 2017 17:22
А, обществеността къде е? Къде са гржданите на Ловеч и околните селища да ги подкрепят? Или дережето на лекарите и на самата болница тях не ги интересува щото не ги засяга,да? Ега ти безразличито пък после рИвеме, че няма къде да се лекуваме.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД