×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,464,341
Активни 1,373
Страници 35,461
За един ден 1,302,066

Ученици от Плевен стават евродепутати за един ден

 
Плевенски ученици ще станат български евродепутати за един ден в Страсбург. Те са получили това право като победители в национални олимпиади и конкурси.
Младежите ни ще влязат в новите си роли на 15 декември, когато заедно със свои връстници от всички европейски страни ще дискутират приоритетите на Съюза на ученическо пленарно заседание, коментира за БНР Грета Димова, заместник-директор на Езиковата гимназия в Плевен. По думите й страната ни ще бъде представена от 24 момичета и момчета от 10-и и 11-и клас, възпитаници на Езиковата гимназия и победители в национални олимпиади, конкурси и състезания. Те ще бъдат говорители на групите си в пленарна зала пред всички европейски ученици депутати. Двама ученици в национални носии пък са подготвили слово на английски език, с което ще представят България, Плевен и гимназията.

4
534
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
12 Декември 2017 11:53
Да се свържат с фондациите на чичко Сорос тези младежи и девойки. Много лесно ще станат истински евродепутати:

The document lists 226 MEPs from all sides of political spectrum, including former President of the European Parliament Martin Schulz, former Belgian PM Guy Verhofstadt, seven vice-presidents, and a number of committee heads, coordinators, and quaestors. These people promote the ideas of Soros, such as bringing in more migrants, same-sex marriages, etc.

Тези 226 срещу съответната сума промотират внос на нелегални мигранти, еднополови бракове и други "ценности".
12 Декември 2017 12:02
Тези сведения показват,че европейската идея е завладяла бързо сърцата на младите ентусиасти,които с интерес и нетърпение желаят да влеят свежи струйки в редиците на еврократите.
12 Декември 2017 12:16
Направиха го като игра.
Следваща игра, айдоли срещу депутати.
12 Декември 2017 12:18
Да бяхте им дали на децата и по един евродепутатски надник. Щяха да си изкарат коледните и новогодишните празници със семействата весело.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД