×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,462,042
Активни 1,317
Страници 33,162
За един ден 1,302,066

Тръмп недоволства от "лъжливите медии", че са излезли от контрол

 
Доналд Тръмп Снимка: Asia Sentinel

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че "лъжливите медии" в САЩ са "излезли от контрол“ и вредят на репутацията на страната. Както обикновено той избра Туитър за комуникация с обществеността.
"Видимо лъжливите и клеветнически съобщения, публикувани през изтеклата седмица от лъжливите СМИ, предизвикаха твърде малко дискусии. Медиите излязоха от контрол: коректното представяне на информацията не означава нищо за тях. Публикуват лъжлива информация, а после трябва да бъде опровергавана", пише в туита си Тръмп. По думите му такава дейност хвърля петно върху авторитета на Америка.
Доналд Тръмп неоднократно е обвинявал американските средства за масова информация (СМИ)и не е спирал атаките си още от предизборната си кампания. Много често се нахвърля с критика върху телевизионната мрежа Си Ен Ен, като обвинява журналистите, че разпространяват „фалшиви новини“ за него личо и като цяло за САЩ.
10
1745
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
11 Декември 2017 08:45
"излезли от контрол“ и врудат на репутацията


Тъй, тъй - хем врудат, хем вудат (от вуду).]
11 Декември 2017 08:52
Каква хубава снимка, а?


Обаче трябва нещо и за Путин да се пусне, иначе няма да е "пълна програма"...
11 Декември 2017 08:52
Като е прав - прав е.
11 Декември 2017 08:55
Тръмп е прав. Защото CNN, MSNBC, ABC правят всичко възможно да оправдаят етикета, "fake news". Обаче това няма да го научите от матряла, който е орязан и оставен без контекс, човек изобщо не разбира защо бедоволства Тръмп, с други думи - чисто пропаганда. По-миналата седмица в петък водещия Браян Рос пусна фалшива новина за Флин, че се бил свързал с руснаците ПРЕДИ изборите. Тя беше опровергана,че всъщност срещите са били СЛЕД изборите, което дори администрацията на Обама признава, че е нормално и го има на видео, но фондовите борси паднаха. Тази седмица, отново в петък, ЦНН разпространи фалшивата новина, че Уикилийкс са пратили имейл на сина на Тръмп на 4 септември десет дена преди да пуснат имейлите на Хилъри за свободен достъп на 14 септември. Оказва се, че този имейл от Уикилийкс си е бил от 14, но големите жорналя от ЦНН някак си са се заблудили. Обаче такива подробности за неудобни за нашите опорни точки. Също и са неудобни за всеки, който иска да е журналист. Но ние не искаме да сме жорналсити, а платени пропагандисти на демократическия военно-промишлен комплекс, соросоидизъма и русофобията. И после ще сме много изненадани когато Тръмп отново победи, а?
11 Декември 2017 08:57
https://www.youtube.com/watch?v=rGgqiEAC8Ws

Който иска да знае нещо за хамерика да спре да чете родните псевдомедии. Тях ги бива да клечат пред Баце когато той мята гюбеци за саудитския принц и д ани обясняват каква чест е да си саудитска гювендия.
11 Декември 2017 08:58
Поздравявам редакцията за отличният избор на снимка.
11 Декември 2017 09:55
ssstto

11 Декември 2017 10:10
Тръмп вместо да плямпа да вземе нещо да направи по въпроса за пожарите в Калифорния и да разбере как аджеба там е едно "перманенто бедствие" ?

Площта е вече колкото площта на град Ню Йорк....

11 Декември 2017 10:36
и да разбере как аджеба там е едно "перманенто бедствие" ?
не се гаси туй що не гасне
11 Декември 2017 11:22
Тръмп вместо да плямпа да вземе нещо да направи по въпроса за пожарите в Калифорния и да разбере как аджеба там е едно "перманенто бедствие" ?
Защо само Тръмп?

Гей-общността в Калифорния, която е най-многобройната в САЩ (след Ню-Йорк може би), няма ли да се включи в борбата срещу пожарите?

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД