×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това е нискобюджетният вариант за лична помощ, ще я получават около 77 хил. българи
Протестиращите поискаха лидера на опозицията да се присъедини към тях
Килимите били изтъркани, а декорът - съветски, оплакват се световните шампиони
Държавният ресурс за хора с увреждания не е малък, каза зам.-министърът на въпрос не й ли е неудобно за билета от 8300 лв.
Отношенията са като с руските подводници в Швеция: всички знаят, че тях ги има, но никой не ги е виждал, казва Захарова
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,376,269
Активни 1,590
Страници 89,688
За един ден 1,302,066

МВР направи тест за бъдещите блокади около НДК

Снимка: Юлиян Савчев
***
Срещата на лидери на балканските страни в София даде заявка за бъдещите затруднения в движението около Националния дворец на културата (НДК). Заради срещата в четвъртък районът около двореца бе блокиран и граждани не се пускаха да минават през площада. Бе разрешено преминаването само по граничните тротоари на парка. С полицейска лента бе затворена и градината на гърба на двореца. В района имаше засилено полицейско присъствие, а униформени полицаи регулираха движението по близките кръстовища.

Срещата приключи и полицейското присъствие намаля следобед. Днес ограничения не се предвиждат, обясниха от МВР. Мерките за сигурност обаче ще се завърнат съвсем скоро - от началото на 2018 г. България поема председателството на Съвет на ЕС, а НДК ще е основното място за официални срещи и конференции. На прясно ремонтирания площад вече започна поставянето на големи кашпи, които трябва да спират влизането на автомобили в пешеходната зона. Такива вече могат да се видят и по пресечките на бул. "Витоша" в пешеходната му зона.

Вътрешният министър Валентин Радев вече предупреди на няколко пъти, че гражданите трябва да свикват с мерките за сигурност по време на европредседателството. "Около НДК ще има изградена зона за сигурност, която ще обхваща територията на двореца, ще има изградена постоянна зона, полицейско присъствие постоянно, системи за видеонаблюдение, ще има системи за контрол на достъпа, СОТ, физически бариери, спиращи достъпа съоръжения. С всичко това трябва да свикнем, да приемем тези ограничения", заяви той.802
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД