×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това е нискобюджетният вариант за лична помощ, ще я получават около 77 хил. българи
Протестиращите поискаха лидера на опозицията да се присъедини към тях
Килимите били изтъркани, а декорът - съветски, оплакват се световните шампиони
Държавният ресурс за хора с увреждания не е малък, каза зам.-министърът на въпрос не й ли е неудобно за билета от 8300 лв.
Отношенията са като с руските подводници в Швеция: всички знаят, че тях ги има, но никой не ги е виждал, казва Захарова
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,376,028
Активни 1,582
Страници 89,447
За един ден 1,302,066

ИГРИ

<Неозаглавен>
ШАХ

В хотел "Аква" в Бургас се проведе традиционен турнир за купа "Никулден". В шахматната надпревара, организирана от ШК "Бургас 64" се включиха 60 състезатели, а наградите бяха на стойност 1800 лв. Състезанието се проведе по Швейцарска система в 7 кръга с контрола за игра 15 минути на състезател + 10 секунди след всеки ход. Победител с 6,5 т. е Вячеслав Тиличеев от ШК "Бургас 64", а на точка останаха Радослав Димитров, Лъчезар Йорданов и Павел Янев. Раздадени бяха и много специални награди: Нургюл Салимова е първа при жените и 5-а в генералното класиране с 5 т.; Николай Желев е първи при момчетата до 14 г. с 4 т., а Деница Петкова взе златния медал при момичетата с 3,5 т. Позицията е от партията Тиличеев - С. Карасик. Открийте най-бързия път към победата на белите (Тиличеев).

БРИДЖЗад. № 2805

Отборен турнир с обща II зона. След 1 трефа (S) и 1 купа (N) N-S лесно достигат до 4 купи. W атакува 9-ка трефа, от мора - малка. Е взема с дамата и връща нова трефа, като

10-ката в мора печели. Как ще продължите?973

¦ A754

¦ K52

¦ A106N

W E

S¦ AK

¦ QJ98

¦ AJ6

J754351
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД