×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това е нискобюджетният вариант за лична помощ, ще я получават около 77 хил. българи
Протестиращите поискаха лидера на опозицията да се присъедини към тях
Килимите били изтъркани, а декорът - съветски, оплакват се световните шампиони
Държавният ресурс за хора с увреждания не е малък, каза зам.-министърът на въпрос не й ли е неудобно за билета от 8300 лв.
Отношенията са като с руските подводници в Швеция: всички знаят, че тях ги има, но никой не ги е виждал, казва Захарова
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,376,220
Активни 1,571
Страници 89,639
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Шия от туршия, ханш от меланж

Ако сте изхвърлили рибените кости от Никулден в реката за здраве, може и да съжалявате след няколко века - ако ги намери предприемчив учен, може да ги обяви, например, за останки от земноводен птеродактил. Британски учени от Оксфорд открили кокалче, за което твърдят, че е на Св. Никола ("Телеграф"). За тазовата кост е доказано, че е от 4 век, но дали това е именно тазът на светеца - иди че доказвай, ако си нямаш работа.

Някои си правят планове за коледните празници, а други вече са планирали цялата година. Дъновисти и юдеи ще почиват най-много догодина, изчислява пак "Телеграф". Според одобрения от кабинета план по Кодекса на труда в случай че сте последователи на някое от тези две изповедания, по закон може да почивате повече. Нашите впечатления обаче са, че каквато и религия да изповядват робовладелците, робите имат право да работят и да целуват ръка.

Ако сте на ракия и туршия през зимата, грипът ще ви подмине, уверява вестникът на чудесата "Стандарт". Високата киселинност на туршията засилва силно метаболизма, а дрождите подпомагат храносмилането. Поради ниската си калоричност пък туршията е пръв приятел на дамския ханш. За достоен ханш пийте и меланж (мляко с кафе).

И ако се чудите, къде е изчезнал председателят на СДС Божидар Лукарски, ще го откриете в "24 часа". Там той предлага, ако ще се разследва приватизацията, да се започне още от 1944 г. и да се провери всичко за целия период от комунизма насам. Това не е смешка, а от думите на Лукарски се разбира също, че смешките за седесарите като изчезващ вид, не са основателни. "Седесарят е свикнал да бъде твърд, да бъде реалист и да поддържа партийната си принадлежност", казва той в интервю за вестника. Също: "Не сме партия, която се разпада, когато не даваме власт на актива си".

И това важи за абсолютно целия файтон хора в тази партия!
823
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД