:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Френският президент заяви, че пие вино на обяд и на вечеря
Частичният вот е заради прекратяването на пълномощията на Ценко Чоков
Не виждам нищо укоримо в сделката за ЧЕЗ, каза Владислав Горанов
Няма промяна в програмата и ние работим на пълна пара да обслужим студентите, добавят оттам
Ердоган предупреди чуждестранните енергийни компании да не "прекрачват чертата в политически чувствителните води"
СТАТИСТИКИ
Общо 369,796,342
Активни 293
Страници 14,655
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Шия от туршия, ханш от меланж

Ако сте изхвърлили рибените кости от Никулден в реката за здраве, може и да съжалявате след няколко века - ако ги намери предприемчив учен, може да ги обяви, например, за останки от земноводен птеродактил. Британски учени от Оксфорд открили кокалче, за което твърдят, че е на Св. Никола ("Телеграф"). За тазовата кост е доказано, че е от 4 век, но дали това е именно тазът на светеца - иди че доказвай, ако си нямаш работа.

Някои си правят планове за коледните празници, а други вече са планирали цялата година. Дъновисти и юдеи ще почиват най-много догодина, изчислява пак "Телеграф". Според одобрения от кабинета план по Кодекса на труда в случай че сте последователи на някое от тези две изповедания, по закон може да почивате повече. Нашите впечатления обаче са, че каквато и религия да изповядват робовладелците, робите имат право да работят и да целуват ръка.

Ако сте на ракия и туршия през зимата, грипът ще ви подмине, уверява вестникът на чудесата "Стандарт". Високата киселинност на туршията засилва силно метаболизма, а дрождите подпомагат храносмилането. Поради ниската си калоричност пък туршията е пръв приятел на дамския ханш. За достоен ханш пийте и меланж (мляко с кафе).

И ако се чудите, къде е изчезнал председателят на СДС Божидар Лукарски, ще го откриете в "24 часа". Там той предлага, ако ще се разследва приватизацията, да се започне още от 1944 г. и да се провери всичко за целия период от комунизма насам. Това не е смешка, а от думите на Лукарски се разбира също, че смешките за седесарите като изчезващ вид, не са основателни. "Седесарят е свикнал да бъде твърд, да бъде реалист и да поддържа партийната си принадлежност", казва той в интервю за вестника. Също: "Не сме партия, която се разпада, когато не даваме власт на актива си".

И това важи за абсолютно целия файтон хора в тази партия!
730
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД