:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Местните твърдят, че разполагат с данни за други подкупи, искани от Десислава Иванчева
Това се е случило в рамките на акция „Скорост” на пътната полиция
Това посочвали данните от нов доклад
Кметът на „Младост” сама определила мястото и времето, по което да й бъдат дадени парите, твърди той
На прокуратурата ще й бъде много трудно да докаже това престъпление, твърди още адвокатката
СТАТИСТИКИ
Общо 377,228,107
Активни 1,353
Страници 65,697
За един ден 1,302,066

В София ще има внезапни блокади заради европредседателството

МВР ще информира едва ден по-рано къде и кога ще се спира движението
Заради предстоящото европредседателство в София ще има блокади не само на района около НДК, но ще бъдат затваряни и важни пътни артерии като бул. "Брюксел", "Цариградско шосе" и бул. "България". Къде и кога ще бъде ограничено движението, гражданите ще научават от медиите ден по-рано. Това обясни вчера зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов по време на семинар в с. Чифлик, Ловешко. "Това не означава, че ще бъде спрян изцяло достъпът до НДК и прилежащите части, но се предвижда много по-засилено полицейско присъствие и проверки по време на мероприятията", уточни той.

Навсякъде по важните пътни артерии в столицата ще има засилени мерки за сигурност, а в района на НДК се предвижда струпване на полицейски сили и още повече проверки, каза Красимир Ципов. Около близките улици на НДК ще има входове и рентгени за проверки. А влизането в сградата, където ще бъдат и основните срещи на европредседателството, ще става чрез акредитационна система. Специални пропуски ще дават право на движение за определени места и нива на сградата. МВР и отговорните за охраната на европредседателството служби ще изградят единна платформа за обмен на информация и системите за видеонаблюдение. От думите на Ципов се разбра, че тази система още не е завършена, но била към "своя финал".

През юни кабинетът отпусна близо 12 млн. лв. на МВР, ДАНС и Столична община за изграждането на общата система за сигурност, комуникациите и единното наблюдение в столицата.Тогава беше обяснено, че платформата ще осигури интеграция на системи и различни източници на информация и ще автоматизира предупрежденията за ранно известяване на рискове в сигурността. Системата трябва да интегрира и видеонаблюдението на НДК, Столична община, СДВР - МВР, летище София и столичното метро.

МОЛБА

За сериозно съдействие призова медиите Красимир Ципов. Според него те трябва да обяснят на гражданите да проявяват търпение по време на председателството. "Ще има диапазони от часове в рамките на 1 ден, в които гражданите ще срещат своите затруднения. Полагаме максимални усилия да не се стигне дотам, че да създадем сериозни затруднения на всички граждани на столицата", каза той. По думите му службите ще подават ежедневна поетапна информация за това какво предстои и какво трябва да направят гражданите в София, за да не срещнат затруднения и да не се създават рискове за средата на сигурност.
2
737
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
06 Декември 2017 20:47
За сериозно съдействие призова медиите Красимир Ципов. Според него те трябва да обяснят на гражданите да проявяват търпение по време на председателството.

а разбиране да проявяваме ли?
"Ще има диапазони от часове в рамките на 1 ден, в които гражданите ще срещат своите затруднения. Полагаме максимални усилия да не се стигне дотам, че да създадем сериозни затруднения на всички граждани на столицата", каза той.

we r fucked
07 Декември 2017 00:13
По-добре да вземат да изчистят кочината, особено занемарените гета около "центъра"!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД