:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Обсъдени са търговски и военни аспекти на сътрудничеството между Русия и Турция
27-годишният младеж от Бангладеш е единственият пострадал
България влиза на хартия в Европейския съюз за отбрана
На церемонията по подписване на договора присъстваха Владимир Путин и египетският президент Абдел Сиси
Пред Печорския районен съд в Киев той отказа да отговаря за престъпления
Шефът на БФС е уверен в преизбирането си на поста
Президентът поздрави бойците, че се връщат с победа
СТАТИСТИКИ
Общо 359,916,328
Активни 1,175
Страници 146,374
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Комисията за енергийно и водно регулиране ще обсъдипоредното поскъпване на водата в София и в други градове на открито заседание днес от 13 ч. "КЕВР започна с новогодишните честитки! Първата е за увеличение на цената на водата в столицата от 1 януари 2018 г. със 17 ст. на кубик, или с 9.45%", обяви Борис Цветков, общински съветник от левицата в София, който ще представи на заседанието становище против повишението.Всички ведомства трябва да прекратятдо 1 ноември 2018 г. хартиения документооборот и да минат на електронен обмен, припомни в сряда Държавната агенция "Електронно управление" (ДАЕУ). Целта е да се намалят бюрокрацията и разходите на чиновници, бизнес и граждани. Над 100 държавни ведомства и общини вече могат да си обменят документи изцяло по електронен път, като сред тях са министерствата на финансите, на правосъдието, на регионалното развитие, МВР, Агенцията по геодезия, картография и кадастър, "Автомобилна администрация", над 80 общински и 8 областни администрации и др., сочи справка на ДАЕУ.

Над 800 души вече работятв новия завод на Yazaki за автомобилни кабелни инсталации у нас. Той се намира в Димитровград и започна производство през септември. Това е третият завод на японската компания у нас след фабриките в Сливен и Ямбол. Той е и най-големият у нас. Очаква се броят на работниците да надхвърли 1500 в края на 2018 г. Клиенти на Yazaki България са най-големите и известни марки автомобили.

356
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД