×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,026,344
Активни 1,558
Страници 78,385
За един ден 1,302,066

22-ма от 25-те наказани спортисти обжалваха в CAS

Александър Зубков, чиито две титли в бобслея от Сочи`14 бяха отнети, е угрижен преди заседанието на Изпълкома на МОК в Лозана. Зубков присъства на него като президент на руската федерация по бобслей, а вчера стана ясно, че е сред 22-мата спортисти, обжалвали наказанията си в CAS.
Общо 22-ма от наказаните до момента 25 руски олимпийци от Сочи`14 са апелации в Арбитражния спортен съд (CAS) в Лозана. Всички бяха дисквалифицирани и получиха доживотна забрана за участие в олимпиади въз основа на работата на комисията на Денис Освалд, която се занимаваше с препроверка на допинг пробите и случаите на заподозрените руснаци.

В резултат от тези санкции Русия загуби общо 11 медала от Сочи`14 и към момента има 22, с което загуби първото си място в класирането по нации и вече е трета.

Към CAS са се обърнали Александър Зубков, Дмирий Труненков, Алексей Негодайло, Александър Касянов, Алексей Пушкарьов, Илвир Хузин и Олга Стулньова (бобслей); Александър Третьков, Сергей Чудинов, Елена Никитина, Олга Потилцина и Мария Орлова (скелетон); Олга Вилухина и Яна Романова (биатлон); Александър Легков, Максим Вилегжанин, Олексей Петухов, Евгений Белов, Юлия Иванова и Евгения Шаповалова (ски бягане); Олга Фаткулина и Александър Румянцев (кънки бягане).

За всеки от тези състезатели ще има отделно производство в CAS. Руските спортисти са пожелали съдът да се произнесе до началото на игрите в Пьончан, които започват на 9 февруари, но засега от CAS няма отговор дали тези съкратени срокове ще бъдат спазени.
411
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД