:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Те ще бъдат съдени за въоръжен грабеж и опит за убийство
Няма магическо ново име, което може да се появи отнякъде, трябва политическа воля, заяви международният посредник
Отсрочката е временна - до приключване на общественото обсъждане на плана за управление
Под възбрана попадат само 4 медикамента за редки заболявания без алтернатива, заяви зам.-министър
СТАТИСТИКИ
Общо 360,098,520
Активни 392
Страници 14,512
За един ден 1,302,066

22-ма от 25-те наказани спортисти обжалваха в CAS

Александър Зубков, чиито две титли в бобслея от Сочи`14 бяха отнети, е угрижен преди заседанието на Изпълкома на МОК в Лозана. Зубков присъства на него като президент на руската федерация по бобслей, а вчера стана ясно, че е сред 22-мата спортисти, обжалвали наказанията си в CAS.
Общо 22-ма от наказаните до момента 25 руски олимпийци от Сочи`14 са апелации в Арбитражния спортен съд (CAS) в Лозана. Всички бяха дисквалифицирани и получиха доживотна забрана за участие в олимпиади въз основа на работата на комисията на Денис Освалд, която се занимаваше с препроверка на допинг пробите и случаите на заподозрените руснаци.

В резултат от тези санкции Русия загуби общо 11 медала от Сочи`14 и към момента има 22, с което загуби първото си място в класирането по нации и вече е трета.

Към CAS са се обърнали Александър Зубков, Дмирий Труненков, Алексей Негодайло, Александър Касянов, Алексей Пушкарьов, Илвир Хузин и Олга Стулньова (бобслей); Александър Третьков, Сергей Чудинов, Елена Никитина, Олга Потилцина и Мария Орлова (скелетон); Олга Вилухина и Яна Романова (биатлон); Александър Легков, Максим Вилегжанин, Олексей Петухов, Евгений Белов, Юлия Иванова и Евгения Шаповалова (ски бягане); Олга Фаткулина и Александър Румянцев (кънки бягане).

За всеки от тези състезатели ще има отделно производство в CAS. Руските спортисти са пожелали съдът да се произнесе до началото на игрите в Пьончан, които започват на 9 февруари, но засега от CAS няма отговор дали тези съкратени срокове ще бъдат спазени.
249
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД