×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това е нискобюджетният вариант за лична помощ, ще я получават около 77 хил. българи
Протестиращите поискаха лидера на опозицията да се присъедини към тях
Килимите били изтъркани, а декорът - съветски, оплакват се световните шампиони
Държавният ресурс за хора с увреждания не е малък, каза зам.-министърът на въпрос не й ли е неудобно за билета от 8300 лв.
Отношенията са като с руските подводници в Швеция: всички знаят, че тях ги има, но никой не ги е виждал, казва Захарова
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,375,823
Активни 1,567
Страници 89,242
За един ден 1,302,066
10 дни, които не разтърсиха никого

Нещо отрицателно, по хубавия начин

Виктор Николаев, НТВ: Признавате ли, че приватизацията е един почтен, двустранен процес, в който държавата намира едни стопани за едно имущество, което тия добри стопани успяват да го управляват? И БСП има ли проблем да признае, че приватизацията - щото това е по времето на Костов - че Костовата приватизация е нещо прилично, щом по приличен начин лидерът на опозицията е участвал?

Корнелия Нинова, председател на БСП, приватизатор: БСП е дала оценка на Прехода и на приватизацията с нарочен документ, приет на конгрес. И сме единствената партия, която е дала оценка на Прехода. ГЕРБ сега се сетиха - нали, щото трябва да запушим устата на опозицията. Няма да стане! Те сега се сетиха. Защо не през 2009, като взеха властта, не отвориха тая тема? Ние сме дали оценка. И там е казано, че приватизацията - не мога точно да цитирам - но е, примерно, допринесла за разграбване на държавно, общинско имущество и т.н. Мога да обобщя - на приватизацията е дадена отрицателна оценка от БСП. С официален документ на конгрес!

ВН: Ще ви атакуват, че сте участвали в нещо отрицателно, ама по хубав начин. Без ирония.

КН: Добре! Да ме атакуват, ето! За кой път да кажа?! Атаките в България не стават с извънреден съд от трибуната на парламента, от студиата в телевизиите. Стават в прокуратура и съд, ако искаме да сме правова държава. Заповядайте, уважаеми, елате всички на терена!...

Какъв е резултатът - този, който сега гледат вашите зрители. Ние тук си говорим преди 20 години какво било станало с "Техноимпекс" (в чиято приватизация е участвала г-жа Нинова - б.р.). Утре Борисов ще се обяснява кво е правил като кмет. Какво се случва през това време в държавата? Днеска протестират в "Пирогов"; протестират майки, както видях при вас, за някакви далавери в детските градини; протестират полицаи; протестират пенсионери. Каква е целта на това, което правят ГЕРБ - не се занимавайте със сега какво се случва. Дайте да видиме в миналото какво е правила преди 20 години Корнелия Нинова. Няма да се поддадем на тази провокация. Днес и сега се крадат 10 млрд. лв. И това е в основата на бедността на хората и на несправедливостта... А за преизчисляването на пенсиите трябват 700 млн. Или за децата с увреждания трябват 70 млн. Сравнете ги с 10 млрд. Та! Тази цел, да се отклони вниманието от това, което става сега, няма да я допуснем! И ви моля две минути да поговорим какво става в болниците! (...)

...Само преди 10 дни - предложихме ли в бюджета болниците да не са търговски дружества? Да ги пререгистрираме по Закона за лечебните заведения. Тоест да има алтернативен модел на здравеопазването. Преди 10 дни! И ГЕРБ го отхвърлиха категорично. Вчера чуваме от главния прокурор - поздравления за това, което направи прокуратурата - той казва: бе не ми е работа, ама все пак законодателят да помисли дали болниците трябва да са търговски дружества. Значи. Целият този разговор, който БСП води от една година и само преди 10 дни законодателни промени - и те са отхвърлени, и се твърди, че БСП не е алтернатива - всичко това отива в канала. Няма проблеми в болниците, хората не умират по улиците - дайте да се занимаваме преди 20 години какво казал шайкаджията Антон Тодоров! Това нормално ли ви изглежда? Ми няма да го допуснем! Да! Открити сме. Ето ги документите. Идвайте в съда! Заповядайте, съдете ме, осъдете ме, вкарайте ме в затвора! Но през това време народът ще знае какво правите днес и сега в държавата, защо живее в бедност и т.н.
1
1146
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Декември 2017 10:09
ВН: Ще ви атакуват, че сте участвали в нещо отрицателно, ама по хубав начин.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД