:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Френският президент заяви, че пие вино на обяд и на вечеря
Частичният вот е заради прекратяването на пълномощията на Ценко Чоков
Не виждам нищо укоримо в сделката за ЧЕЗ, каза Владислав Горанов
Няма промяна в програмата и ние работим на пълна пара да обслужим студентите, добавят оттам
Ердоган предупреди чуждестранните енергийни компании да не "прекрачват чертата в политически чувствителните води"
СТАТИСТИКИ
Общо 369,796,509
Активни 283
Страници 14,822
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Кого обичат звездите

Смятахме, че Меркурий ще мине за ден през вестниците и ще си гледа ретроградната орбита, без да се меси в издателския бизнес. Много наивно!

Никулденският "Труд" е затиснат от Меркурий, както Тибалт не е затискал Меркуцио! Меркуцио е приятел от детинство на Ромео, а Тибалт е братовчед на Жулиета.

Но да се върнем на "Труд", стига сме се занимавали с тая педофилска пиеса на някакъв еврогей! 1-а, 2-а и 3-а страница на вестника са белязани от пустото обратно вървящо небесно тяло! Астрологът Тилкова-Алена превежда на астрологически ала-бала език политическите виждания на този, който й е възложил астро дописките: "Цветанов да не подписва договори в САЩ", "Кармична разплата за България заради имотите на царя", "Съвпад със Сатурн. Президентът е движен от импулсивни решения"... А тези публикации са движени само на пръв поглед от бабини деветини - в същото време някой си гали шкембето и пресмята. Показателна е също дописката от този блок, която на базата на астро данни предвижда провал на зелените протести около 14 декември - понеже част от политиката на вестника е да бори "зеления октопод", Меркурий не остава назад, макар и ретрограден.

Звездите и планетите обаче са били благосклонни към инфраструктурните проекти. От 1-а стр. на "Монитор" можем да си направим сметка кои фирми печелят най-много обществени поръчки в пътното строителство: "Строим по 500 м аутобани на ден", хвали се вестникът в 1 л., мн. ч. Кои сме "ние"? Питайте шпигела, като се бръснете сутрин :)

"24 часа" пък е легнал в голяма рекламна вложка на една фирма. Вътре в самия вестник - две страници интервю с биг боса на тая фирма, който е професор, доктор на техническите науки и мултинженер. Интервюто е тип любезно, но не е отбелязано като реклама, ала както сме чували от колегите - на това му се викало адверториал.

Така било писано...
705
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД