×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това е нискобюджетният вариант за лична помощ, ще я получават около 77 хил. българи
Протестиращите поискаха лидера на опозицията да се присъедини към тях
Килимите били изтъркани, а декорът - съветски, оплакват се световните шампиони
Държавният ресурс за хора с увреждания не е малък, каза зам.-министърът на въпрос не й ли е неудобно за билета от 8300 лв.
Отношенията са като с руските подводници в Швеция: всички знаят, че тях ги има, но никой не ги е виждал, казва Захарова
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,375,808
Активни 1,572
Страници 89,227
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Кого обичат звездите

Смятахме, че Меркурий ще мине за ден през вестниците и ще си гледа ретроградната орбита, без да се меси в издателския бизнес. Много наивно!

Никулденският "Труд" е затиснат от Меркурий, както Тибалт не е затискал Меркуцио! Меркуцио е приятел от детинство на Ромео, а Тибалт е братовчед на Жулиета.

Но да се върнем на "Труд", стига сме се занимавали с тая педофилска пиеса на някакъв еврогей! 1-а, 2-а и 3-а страница на вестника са белязани от пустото обратно вървящо небесно тяло! Астрологът Тилкова-Алена превежда на астрологически ала-бала език политическите виждания на този, който й е възложил астро дописките: "Цветанов да не подписва договори в САЩ", "Кармична разплата за България заради имотите на царя", "Съвпад със Сатурн. Президентът е движен от импулсивни решения"... А тези публикации са движени само на пръв поглед от бабини деветини - в същото време някой си гали шкембето и пресмята. Показателна е също дописката от този блок, която на базата на астро данни предвижда провал на зелените протести около 14 декември - понеже част от политиката на вестника е да бори "зеления октопод", Меркурий не остава назад, макар и ретрограден.

Звездите и планетите обаче са били благосклонни към инфраструктурните проекти. От 1-а стр. на "Монитор" можем да си направим сметка кои фирми печелят най-много обществени поръчки в пътното строителство: "Строим по 500 м аутобани на ден", хвали се вестникът в 1 л., мн. ч. Кои сме "ние"? Питайте шпигела, като се бръснете сутрин :)

"24 часа" пък е легнал в голяма рекламна вложка на една фирма. Вътре в самия вестник - две страници интервю с биг боса на тая фирма, който е професор, доктор на техническите науки и мултинженер. Интервюто е тип любезно, но не е отбелязано като реклама, ала както сме чували от колегите - на това му се викало адверториал.

Така било писано...
798
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД