×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,727,547
Активни 827
Страници 23,016
За един ден 1,302,066

Върховният съд на Испания оправда 15 моряци от ”Св. Николай” за кокаина

Върховният съд на Испания оправда 15 от моряците на българския кораб "Свети Николай", на който преди 5 г. бяха открити близо 3 тона кокаин, съобщиха местните медии. През август 2012 г. „Свети Николай" плава под български флаг от Гана към Галисия, когато е спрян на 40 мили от брега на Испания. Открити са близо 3 тона кокаин на борда. Обвинението е за незаконен трафик на огромно количество наркотик. Капитанът Иван Станчев и българските моряци бяха обвинени за незаконен трафик на огромно количество наркотик. Миналата година испанският съд издаде присъди от по 10 години лишаване от свобода за командния състав и от по 6 години за изпълнителския състав. Присъдите обаче бяха обжалвани и преди дни Върховният съд на Испания е постановил окончателните присъди, съобщи испанското издание La Voz de Galicia.
Преди това капитанът бе осъден на 9 години и 6 месеца затвор. С 10-годишни присъди бяха вторият и третият помощник-капитани, главният механик и старши помощник-капитанът. Един от моряците, който е оказал пълно съдействие на разследващите, бе осъден на 6 години и 6 месеца лишаване от свобода. Останалите моряци от 21-членния екипаж са освободени. Испания също така беше наложила солидарна глоба от 450 милиона евро на осъдените, за които е доказана съпричастността към контрабандата. Според върховните магистрати, няма достатъчно доказателства, че те са знаели за превозвания наркотик. „Държавата не си свърши достатъчно добре работата. От началото на процеса настоявахме, че не е възможна съпричастността на целия екипаж. Пет години невинните членове на екипажа бяха в затворите, за сметка на здравето и семействата им. Тази част от екипажа, има пълно право да търси правата си в международните съдилища“, коментира пред Maritime.bg адвокат Владимир Владимиров.
4
1295
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
23 Ноември 2017 16:13
23 Ноември 2017 16:18
Тва франкистко-фашисткият съд ли е или някой друг?
23 Ноември 2017 16:28
Нямаше ли едни хора от България дето се Фалеха, че са участвали в ювелирната акция по разкриването
23 Ноември 2017 17:53
Да ги пратят идалговците у Еврипейския съд, че да видаят кон боб яде ли
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД