:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Срамен е списъкът с областите, в които има най-много нарушения, добави главният прокурор
Разпореждането предизвикало възмущение и отпор от страна на родители
21-годишното момиче е настанено в болница с тежки наранявания в областта на лицето
СТАТИСТИКИ
Общо 373,300,104
Активни 1,733
Страници 74,583
За един ден 1,302,066

Българи са осъдени в Швеция за трафик на хора

Турция осуети нов мигрантски наплив към България
 
Снимка: Би Би Си

Двама българи, на 49 и 42 години, са осъдени на по 4 години и два месеца в затвора заради трафик на хора, съобщава Радио Швеция, цитирано от Агенция "Фокус". Осъдените са обещавали работа на строителни обекти на своите жертви, като често са принуждавали повярвалите им да просят, за да покрият разносните по пътуването си. Според данните, представени от прокурора, жертвите са живеели в сграда без прозорци и централно отопление през зимата и често са хранени с остатъци, извадени от кофи за боклук. Освен лишаването от свобода, двамата осъдени ще трябва да платят и глоба в общ размер от 370 хиляди крони на седем от пострадалите. Случаят е разкрит със съдействието на българската полиция.
Граничните власти в Одрин са заловили вчера група от 225 мигранти и бежанци при опит да преминат нелегално в България и Гърция.Полицаи от пътната полиция, които дежурят на разклона на трансевропейската магистрала за Одрин, засекли две подозрителни лица. Те са уведомили за това одринската полиция, която изпратила екипи. Двамата са били задържани и се оказало, че нямат документи за самоличност, съобщиха турските медии. Междувременно турски граничари от 54-а механизирана бригада, дислоцирана в Одринския регион, съвместно с екипи на жандармерията, на които е поверена охраната на границата, са разкрили група от 223-ма мигранти и бежанци, които се укривали в близките до границата с България села Орхание, Боснакьой, Мерич и Йени кадън. Мигрантите, които възнамерявали да се прехвърлят в България и Гърция, са от различни страни - Сирия, Либия, Ирак, Мароко, Алжир, Пакистан и Афганистан.На 8 ноември турските власти в района на Одрин заловиха група от 575 мигранти и бежанци, които се подготвяли да преминат нелегално у нас и в Гърция. На 6 ноември в района бяха задържани 71 мигранти. На 1 ноември турските гранични власти заловиха група от 149 мигранти и бегълци при опит да преминат нелегално в България и Гърция. При всички от случаите мигрантите се разделят на групи и се укриват в околностите преди да опитат да преминат нелегално на българска или гръцка територия.
8
1700
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
23 Ноември 2017 08:54
Българите все най-съобразителни! Веднага на каймака на бизнеса! "Ашколсун, хитро момче излезе!"
23 Ноември 2017 09:31
Междувременно турски граничари от 54-а механизирана бригада..
А имаше едно време един граничарски триъгълник- Грудово-Елхово-Звездец. Сега и 1 рота граничари няма.

http://socbg.com/2015/06/%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%8A%D0%B3%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D1%82%D0%B0.html
23 Ноември 2017 09:31
Двама българи, на 49 и 42 години, са осъдени на по 4 години и два месеца в затвора заради трафик на хора, съобщава Радио Швеция,


Алоу, колонизаторите швеците, що пак отношение като към колония към българия?Ние сме си и сега такива,ама...
Начи,швецки общ работник у нас умишлено рита в главата наша служителка с висше образование...Нашият най-таквъз съд му присъди 2,200 евро и го пусна преди да си е платил.И той не си плати. По същото време българин в Германия,пак колонизатор са и немците,ритна една немка.Вече е в затвора за 3 години.Щот е от колония,нъл тъй?
Пък у нашенско трафикант да си,ама от управляващите.Обявиха,че са хванали трафиканти.Казаха и имената им.И хълцукнаха-момата се оказа член на ръководството на партията на варели,демек,от управляващите.После хъкътъмъкъта и...признала си и...20 лева ли,25 ли,няма значение.Даже няма присъда.
23 Ноември 2017 09:58
ВИЛА,
правосъдната система е основа на държавността. И не са това само примерите , за липса на държава.
23 Ноември 2017 11:38
Бай Драган

Баш в основата е Приципът на структурирането на елементите на държавата:РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ.Щом един партиеен бос назначава фактически сите власти,всяка една от тях ще е негова бухалка на държавна издръжка..Я какво прави той на Председателски съвет в НС за оставката на Председателя на НС-палашите му викат,че това боло съвет на председателите на партиите в парламента?!Толкова е нелепо дори и да не познаваш Правилника на НС-Съвет на лидерите на партиите,председателстван от председателя на НС?!Обяснение от дебилни за себеподобни.А ето го Правилника на НС :

Чл. 9. (1) Председателят на Народното събрание се подпомага от Председателски съвет, който се състои от заместник-председателите на Народното събрание и от председателите на парламентарните групи или упълномощени техни заместници.
(2) Председателският съвет:
1. провежда консултации по проектите за законодателната програма на Народното събрание и по дневния ред;
2. периодично, но не по-рядко от един път в месеца, се информира за изпълнението на законодателната програма и за работата на комисиите по разпределените им законопроекти и проекти за решения, декларации и обръщения;
3. съдейства за постигане на съгласие при възникнали конфликти между различни парламентарни групи, както и по процедурни и организационни въпроси от дейността на Народното събрание.
(3) Председателският съвет се свиква от председателя на Народното събрание по негова инициатива или по искане на една трета от членовете му.

Извод:ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСКИЯ СЪВЕТ СА ДЕПУТАТИ.Онзи не е депутат и няма право да е на заседанието му...Ама в основата на властите е той.От тук произтича всичко антиподно на същността на държавата..
23 Ноември 2017 13:32
ВИЛА,
мисля ,че бъркаш демокрация с държава.
23 Ноември 2017 14:16
ВИЛА,
мисля ,че бъркаш демокрация с държава.


То само това да бъркаше тоя малограмотен трол

колонизаторите швеците


Колко ли да си тъп
24 Ноември 2017 03:34
Българи са осъдени в Швеция за трафик на хора


Гюленисти от кърджалийско? Или тия не са... Според държавата и желателния за назе етнос...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД