:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Срамен е списъкът с областите, в които има най-много нарушения, добави главният прокурор
Разпореждането предизвикало възмущение и отпор от страна на родители
21-годишното момиче е настанено в болница с тежки наранявания в областта на лицето
СТАТИСТИКИ
Общо 373,300,733
Активни 1,718
Страници 75,212
За един ден 1,302,066

Ананиев е почти готов с доклад за финансите на държавните болници

 
Години наред не е имало системност при управлението и контрола на голяма част от държавните дружества. Показателен пример за това е областната болница в Ловеч, констатира министърът на здравеопазването Кирил Ананиев на разширена среща за състоянието на лечебното заведение, предаде БГНЕС.

Пред депутати от всички политически сили от региона, представители на общините-съакционери в лечебното заведение и съвета на директорите на болницата министър Ананиев посочи, че до две седмици екипът му ще е готов с детайлен и изчерпателен анализ за финансовото състояние на лечебните заведения с над 50% държавна собственост. „Вече сме преполовили работата по доклада и ще предложа дългосрочни и работещи решения за функционирането на държавните лечебни заведения“, посочи Ананиев.

В момента МЗ работи приоритетно в тази посока, съобщиха от ведомството. Ежемесечното гасене на пожари чрез вдигане на запори, осигуряване на дарения, частично изплащане на трудови възнаграждения и подобни краткосрочни мерки не е устойчив начин за решаване на проблемите в болничния сектор, посочи още министърът.
7
892
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
22 Ноември 2017 17:49
Ако се справи, след това може да стане министър на просветата, а накрая защо направо не го изберем за пожизнен диктатор.
22 Ноември 2017 18:46
Ежемесечното гасене на пожари чрез вдигане на запори, осигуряване на дарения, частично изплащане на трудови възнаграждения и подобни краткосрочни мерки не е устойчив начин за решаване на проблемите в болничния сектор, посочи още министърът.
Да не намеква нещо за начина на работа на пожарникарите??

22 Ноември 2017 19:58
Ананиев е почти готов с доклад за финансите на държавните болници

А на частните!

Дотук обаче, добре! Ше чекаме.
22 Ноември 2017 20:02
защо направо не го изберем за пожизнен диктатор


И защо точно диктатор?
22 Ноември 2017 21:20
Ананиев започна министерстването си, на странно за неговия опит министерство, с едно облизване на дирник, но пък той има богат опит и може би така трябва. Важното е "да лови мишки". А то - наплодили се доста!
22 Ноември 2017 21:38
И защо точно диктатор?
правилно, по-добре е тиран. по-кратичко. сатрап също става, претор - и то.

но тиран е най-кратко.
22 Ноември 2017 23:31
И, сепак, що?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД