:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Варшава ще опитва да убеди Германия да се откаже от строителството на „Северен поток 2“
МОСВ съветва намерилите безпомощни птици да звънят на "Зеления телефон"
Докато евентуално това се случи, ще се работи с МиГ-ове, поддържани от Русия
„Ако ще давате парите, давайте ги, не се подигравайте с нас. Тази нация има достойнство и чест", оплаква се той
При такова лошо време и пломбите на хората щели да паднат
Автобусът им се преобърнал
Първи с честитките бяха Китай, Куба, Сърбия, Венецуела, Боливия и бивши съветски републики
Бившият германски канцлер работи за руския проект „Северен поток“
Той пренасял десетки оръжия в официална дипломатическа кола
СТАТИСТИКИ
Общо 372,996,324
Активни 797
Страници 2,625
За един ден 1,302,066

Австралийците гласуваха "за" еднополовите бракове

Австралия гласува в полза на легализиране на еднополовите бракове, като близо 62% подкрепиха искането за промяна в закона, съобщи "Нова телевизия".
Резултатите от проведения референдум изведоха хиляди празнуващи по улиците, а политиците обещаха, че ще гласуват за съответните промени. Това потвърди и лично министър-председателят Майкъл Търнбул, като се ангажира със срок до края на годината.
Това е своеобразна революция в Австралия, където до края на 90-те години на миналия век още действаха закони срещу хомосексуалността.
110
905
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
110
 Видими 
15 Ноември 2017 07:27
Браво . Да се готвят педофилите, некрофилите и всякакви други болни хора...
15 Ноември 2017 08:01
Само едно ми е чудно. Как така тази толкова лоша и гнусна хомосексуалност, тези толкова лоши и вредни еднополови бракове се радват на широка популярност и подкрепа в:

1. Европа - Германия, Франция, Холандия, Испания, Португалия, Италия, .....
2. Северна Америка - САЩ, Канада, Мексико
3. Южна Америка- Бразилия, Аржентина, Колумбия, Парагваи, ...
4. Австралия и Окенаия- Нова Зеландия, Тазмания

Как е възможно всички Конституционни съдилища от САЩ, Англия, Германия,... все да отсъждат в полза на тези бракове. Къде са аргументите против?

15 Ноември 2017 08:10
Ще задам въпроса си по-друг начин. Обсъжда се предложение Х.

За предложение Х са хората от:

Австралия, Нова Зеландия, Аржентина, Бразилия, Испания, Франция, Дания, Швеция, Канада, Англия....

Против Х са:

Саудитска Арабия, Иран, Зимбабве, Уганда, Чад, Судан...

В коя ли група страни бихте искали да видите България- редом до Австралия и Дания или редом до Судан и Иран.
15 Ноември 2017 08:23
Обсъжда се предложение за "Окончателното решение"...
"ЗА" е цяла Европа
"ПРОТИВ" сал едно Царство България...
Това,че някакви подкрепят малоумни противоестествени маймунджилъци не е задължително да бъдат одобрявани и от нормалните хора.
15 Ноември 2017 08:25
Z-MEN,
/:/
Как е възможно всички Конституционни съдилища от САЩ, Англия, Германия,... все да отсъждат в полза на тези бракове.
Къде са аргументите против?

.....................................................................................
В Библията и Корана, например, са аргументите "Против!" еднополовите бракове!
Ти нали си християнин/или мюсюлманин/?!
Аргумент "За!" еднополовите бракове би било само схващането, че бракът е чисто и само ИКОНОМИЧЕСКИ съюз- като "сдружение по ЗЗД" на две лица на имуществена основа!
Вероятно, съдиите в КС на САЩ, Англия, Германия, Австралия и т.н. така разбират брака- защото и те са рожба на "консуматорското Общество"?!
15 Ноември 2017 08:34
Резултатите от проведения референдум изведоха хиляди празнуващи по улиците,
Това сигурно е някакъв майтап...
15 Ноември 2017 08:36
15 Ноември 2017 08:43
Ти нали си християнин/или мюсюлманин/?!


Аз съм атеист, не вярвам в митове и легенди от желязната ера.

Иначе си напълно прав. В съвременните светски общества има разделение между религията и държавата. Прав си, в този смисъл са и решенията на Конституционните Съдилища на САЩ, Германия, Англия, ... брачният съюз има отражение при данъчното облагане, общо жилище, правото на вземане на решение за лечение в болница и т.н.

Който иска да се венчае според каноните на Зевс, Тангра, Амон Ра, ... прав му път, не виждам защо държавата трябва да се меси в религиозни церемонии и обреди. Но когато държавата издава юридически документ с правни и финансови последици, религията не трябва да се меси.
15 Ноември 2017 08:44
еднополови бракове водят до безполова маса представяна като "общество".
15 Ноември 2017 08:45
Параграфа е прав - идеята на западното общество, е че това е икономически съюз, да може да делят наследство, да имат права в болниците, институциите и т.н. Но това пък води до осиновяване на деца и тяхното тотално объркване. От християнска гледна точка, обаче, бракът е вид съюз съвсем различен от икономическите проблеми.
15 Ноември 2017 08:48
Но това пък води до осиновяване на деца и тяхното тотално объркване. От християнска гледна точка, обаче, бракът е вид съюз съвсем различен от икономическите проблеми.


Точно това е. И признаването на тези бракове е стъпка към нещо много по-свято - децата.
Гордея се с това, че в България все още това безумие, не е гласувано.

15 Ноември 2017 08:49
Само трябва да се добави, че в допитването са участвали около 2 млн. души от 24 млн. население. И само 62% от тези 2 млн. са гласували с "ДА".
Така, че заглавието "Австралийците гласуваха "за" еднополовите бракове" е меко казано подвеждащо.
15 Ноември 2017 08:50
Но когато държавата издава юридически документ с правни и финансови последици, религията не трябва да се меси.


Това не го давай за пример, щото сържавата вади всякакви аргументи, за всякакви дивотии, и ако тръгмен да се съгласяваме с всичко предложено от държавата по-добре да се местим на Луната. Нека си имат светски бракове със всичките им права, но съм категорично първо против отглеждането на деца от подобни екземпляри и второ съм против тоталното и масово рекламиране на подобен тип отношения. В крайна сметка едно малцинство от под 1% да определя дневният ред на цялото общество си е форма на изнудване. А агресивната реклама има за цел да увеличи процента. Вече почти няма филм, сериал или нещо от сорта, в което да няма поне един обратен! Няма толкова обратни, колкото се опитват да поставят в квотите!
15 Ноември 2017 08:56
Z-MEN,
Шикалкавиш, май?!
Думата ми НЕ беше за религиозните ритуали по Бракосъчетаването, а, че религиите НЕ познават и НЕ признават еднополовите бракове въобще!
И аз съм атеист, но НЕ поради това сам "Против!" еднополовите бракове, а защото НЕ искам и НЕ мога да гледам на брака САМО като на "имуществено сдружаване"!
Отделно, че еднополовите бракове ДЕМОНСТРИРАТ публично и официално хомосексуалната връзка между двамата в "хомосексуалното семейство"- а за мен сексът е нещо твърде ИНТИМНО, за да бъде демонстриран публично и официално
И пак да го кажа: гей паради може, а нудистки паради-НЕ?! Защо тъй, бе?!!
15 Ноември 2017 08:58
Но това пък води до осиновяване на деца и тяхното тотално объркване.


Хайде стига глупости. В Калифорния има над 10 хиляди деца осиновени от гей-семейства. И при никое от тях няма объркване. В Канада деца се осиновяват и отглеждат от гей-семейства от години. И всички израстват нормално. Всички излсведвания на педиатри и психолози показват, че децата нямат проблеми.

Точно този въпрос бе повдигнат пред Върховния Съд на САЩ и противниците на гей-браковете приеха БЕЗ да протестират, че гей-семейства могат успешно да отглеждат деца. Ако имаше дори и малка възможност щяха да докарат една камара свидетели да обрисуват как децат се били побърквали.

15 Ноември 2017 09:01
Е са вече ще цъфнат, вържат и родят...
Само едно ми е чудно. Как така тази толкова лоша и гнусна хомосексуалност, тези толкова лоши и вредни еднополови бракове се радват на широка популярност и подкрепа

Ми, пее...и, сър... затова всички изброени държави са в тежки демографски кризи, със застаряващо население и сериозни проблеми със социалната сигурност...
15 Ноември 2017 09:05
Параграфе, дали дадена религия приема или не нещо не е основание за неговото разрешаване или забрана. В съвременните общества има разделение между религията и държавата. В момента в които приемем, че религиозните текстове ще упределят законовата рамка в държавата, викай или Ислямска Държава или Ватикана за оправници и си премести календара от 21 век на 14 век.

Що се отнася до нудистките паради- съгласен съм, не може да се забраняват при положение, че гей паради са разрешени.
15 Ноември 2017 09:20
***
15 Ноември 2017 09:22
z-men, вие имате ли деца, внуци, род, Родина?Или смятате, че можете да ги придобиете по икономически способ?Аз познавам много нормални български семейства , които са осиновили дете(деца) и никога не са губили надежда да създадат свои!Никъкви пари,коли,кариери ивсякакъв род материални "благинки" не могат да заместят богатството , включващо ценностите от първото изречение!На земята се раждат хора с различни увреждания -хомосексуалистите са част от тях(тук изобщо не поставям тези , които го правят от снобизъм и "модернизъм" ,а доколкото това касае интимния живот не е необходимо да става обществено достояние.Второ ,този свят с всичкото му многообразие,природни закони не се е самосъздал ,а е бил СЪЗДАДЕН , независимо от това , че вие сте атеист!
15 Ноември 2017 09:30
И пак да го кажа: гей паради може, а нудистки паради-НЕ?! Защо тъй, бе?!


Доколкото си спомням има някаква наредба, която казва, че не можеш просто да се разхождаш чисто гол в града. Не съм съвсем сигурен, но това може да се провери.

А да бъдеш хомосексуалист, да се обличаш в розово, или в дрехи на обратния пол, да тануцуваш по улиците, не е нарушение правилата. Мисля че това е фундаменталната разлика. Ако няма правило срещу разхождането гол в града - не трябва да има забрана за нудистки паради.
15 Ноември 2017 09:54
И какво като осиновяват деца? Ако се грижат добре за тях и им осигуряват всичко необходимо, защо не?
По-добре ли е едно дете да расте в семейство, в което двамата родители не работят, децата не ходят на училище и момичетата започват да раждат на 12-13 години?
Родителите им са с "правилна" ориентация, а какви са шансовете на децата и перспективите им в живота?
Я слезте на земята! Винаги има начин да се заобиколи забраната за осиновяване на деца от гейове, примерно припознаване на дете от самотна майка, а лезбийките въобще не ги мислете! Те могат и да си родят.
По българските закони сам човек има право да осиновява стига да докаже, че има възможност и качества да се грижи за дете.
Има изоставени деца, осиротели деца и ако някой е решил да се погрижи за тях защо това непременно трябва да е лошо? Щели да злоупотребят сексуално с детето. Опасността за това не е по-голяма от тази при хетеросексуални осиновители.
15 Ноември 2017 09:56
nevrokop
2017-11-15 08:23:38
.............................
Това,че някакви подкрепят малоумни противоестествени маймунджилъци не е задължително да бъдат одобрявани и от нормалните хора.

НОРМАЛНИТЕ...ето коя е ключовата дума...

Miranda
2017-11-15 08:48:14

...............................
Точно това е. И признаването на тези бракове е стъпка към нещо много по-свято - децата.
Гордея се с това, че в България все още това безумие, не е гласувано.

ДЕЦАТА... ето я и другата ключова дума.

Двете заедно обосновават смисъла да се създава семейство...да се съберат НОРМАЛНИ хора и да родят и отгледат НОРМАЛНИ деца.
И това е залог, за едно НОРМАЛНО бъдеще на една НОРМАЛНА държава.
Хората не се събират само за да живеят заедно и да участват в уродливи шефствия, няколко пъти в годината...

От какъв зор една НОРМАЛНА ДЪРЖАВА да конституира права на това, дето е негодно да се възпроизвежда дори...
А на НЕНОРМАЛНИТЕ държави да им берат гаалето НЕНОРМАЛНИЦИТЕ в тях.
Слава богу, че не сме сред тях!!!

15 Ноември 2017 10:28
Слава богу, че не сме сред тях!!!


Стой гледай... предполагам е въпрос на време някой от нашите да се нагъзи. И като гледам опадъка на материриала, дето го вълбува само биг брадър и новините на НОВА, блиц, пик и прочее лайна, а па разни "у десно" се правят на много толерантни ша отече като стой та гледай.
15 Ноември 2017 10:46
z-men 15 Ноември 2017 08:58
Хайде стига глупости. В Калифорния има над 10 хиляди деца осиновени от гей-семейства.
Сигурен съм, че в Калифорния има много повече ненормални. Тези 10 хиляди са само част от тях.
15 Ноември 2017 10:47
Хайде стига глупости. В Калифорния има над 10 хиляди деца осиновени от гей-семейства. И при никое от тях няма объркване


Ти откъде знаеш, ако не е тайна?
Познаваш лично всичките 10 хиляди ли?
Защото Марк Регнерус в своето изследване от 2012 година категорично доказа, че за децата, отглеждани от гей двойки съществува много по-голям риск за наркомания, нестабилни връзки и семейства, безработица и т.н..
Да, срещу него бе впрегната цялата пропагандна машина, всичиките либерални НГО-та и субсидираните от тях гей-социолози, но до днес никой не е успял да опровергае неговото изследване.
15 Ноември 2017 10:48
nevrokop!
15 Ноември 2017 11:02
Популацията на инаквите в Австралия е сред най-многобройните в света.
15 Ноември 2017 11:03
z-men
15 Ноември 2017 09:05
... ще упределят законовата рамка...
Укопация!!!
15 Ноември 2017 11:12
За z-менчо е нормално да е "за" тия глупости.
Призна си, че е от "тях".
Не мога да разбера хора с претенции за "нормални" като Патагонеца и разни други сноби защо се набутват да обясняват колко било нормално всичко това...
Ми не е нормално.
Нормално е такива хора да си живеят тихо, без излишни крясъци и показване на анатомиите по разни прайдове.
И не - не трябва да осиновяват деца...
Ма лесбийките могли да си родят. Това си е тяхна отговорност.
Осиновяването е отговорност на държавата...
15 Ноември 2017 11:31
Скоро в Англия имаше скандал с двойка семейни педали, които бяха осиновили момиченце. Единият от инаквите го беше пребил до смърт, понеже не можел да понася плача му. По думите му в детето се бил вселил сатаната и положението било непоносимо. Момиченцето е било на година и половина. Да почива в мир.
15 Ноември 2017 11:31
Както вървят нещата, с провокациите и нахалството си това малцинство така предизвиква и отвращава нормалните хора, щото очаквам в скоро време махалото да тръгне в обратна посока, а z-men и приятели пищейки да се изпокрият по дупките.
15 Ноември 2017 11:34
Лесбийка, дори и да роди, ще бъде майка на своето си дете, природата се е погрижила да задейства инстинкти за отглеждането на детето. Какъв родител на малко момиченце-бебе може да бъде някой от z-прайда? Това да не ви е чихуа-хуа?
15 Ноември 2017 11:39
Ми не е нормално.Нормално е такива хора да си живеят тихо, без излишни крясъци и показване на анатомиите по разни прайдове.И не - не трябва да осиновяват деца...

Повечето от тях живеят тихо, като нормални хора и не харесват гей парадите с голи задници.
А нормално ли е неграмотни 12-13 годишни деца да раждат? И кое е по-голям проблем на държавата?
15 Ноември 2017 11:39
Единият от инаквите го беше пребил до смърт, понеже не можел да понася плача му. По думите му в детето се бил вселил сатаната и положението било непоносимо. Момиченцето е било на година и половина. Да почива в мир.


Ех това цитиране на частен случай и изваждане на генерално заключение на базата не него, ей. Това ако ти е подходът и при решаване на работни казуси, веднага трябва да изхвърчиш от работа. Ама моменталически. То по тая логика аз мога да ти дам сума ти примери с убити деца от "нормални".

Виж по-горе Попангелов какво е писал - цитирал е някакво изследване. Това вече е друга работа. Аз лично съм за еднополовите бракове, но бих прочел това изследване, бих анализирал как е проведено то, бих го сравнил с другите, които пък твърдят обратната теза. И чак тогава бих си правил генерални изводи. Ама да ми кажеш "четох
че един обратен еди къде си наби осиновеното си дете и то умря, и затова не трябва да изметнатите да осиновяват деца" е много смешно.


15 Ноември 2017 11:44
Напълно те разбирам. и нямам абсолютно никакви изисквания към теб. ЛПБТz са под покровителството на Сорос и Козяк и сплотените им редици не търпят другомислие.
В единен фронт козяци и зетове да свалим омразния Путин!
15 Ноември 2017 11:49
z-men
15 Ное 2017 08:01

Ами за да разбереш как хомосекуализмът от заболяване се превърна в нещо нормално и естествено, което дори трябва да бъде поощрявано и това само за няколко десетилетия, трябва да проследиш процеса на това превръщане, кои, как и защо участва в него. Как бяха променени и подменени утвърждавните в продължение на хилядолетия морални ценности - най-вече християнски такива в лицето на Новия Завет.
От това което си писал разбирам, че си един от ония които вземат участие в горния процес или най-малкото го одобравят.
15 Ноември 2017 12:25
Напълно те разбирам. и нямам абсолютно никакви изисквания към теб. ЛПБТz са под покровителството на Сорос и Козяк и сплотените им редици не търпят другомислие.
В единен фронт козяци и зетове да свалим омразния Путин!


Ей го, като няма как да защити мнението си с доводи веднага притича към лозунгите. Къв Козяк, къв Путин - тук говорим за извличане на генерални изводи от частен случай. Също така казвам в прав текст, че уважавам обратното на моето мнение (на Попангелов), когато то е подкрепено от нещо солидно (в случая - проучване, което казах, че ще прочета, анализирам и може би ще си променя или нюансирам мнението). Но ти явно си вдигаш елементарните лозунги за соросоидите и Путин (бах тоя Путин, как пък успяваш да го намесиш във всяка тема), без да се замислиш какво точно ти се казва отсреща.
15 Ноември 2017 12:50
В множество протестантски деноминации хомосексуализмът е приет. Дали това обяснява разпространението на такива църкви?
15 Ноември 2017 12:54


Как е възможно всички Конституционни съдилища от САЩ, Англия, Германия,... все да отсъждат в полза на тези бракове.


Много просто. Нарича се "agenda". По-точно "Agenda 21":

http://canadafreepress.com/article/u.n.-agenda-21-hiding-behind-agenda-2030

Agenda 21 is a 350-page document divided into 40 chapters that have been grouped into 4 sections:

Section I: Social and Economic Dimensions is directed toward combating poverty, especially in developing countries, changing consumption patterns, promoting health, achieving a more sustainable population, and sustainable settlement in decision making.


https://en.wikipedia.org/wiki/Agenda_21
15 Ноември 2017 12:59
А нормално ли е неграмотни 12-13 годишни деца да раждат? И кое е по-голям проблем на държавата?

В големи части на Африка, Азия и Южна Америка да не е иначе? И как може това да е нормално там, а на друго място да не е? Дяволът се загрижил за благоденствието на бедните деца, като иска да го замени за правото да ги разврати и да им вземе душите - това по повод преднишния постинг. Пфу!
15 Ноември 2017 13:09
Къде, бе уважаеми tantus, видя да правя генерални изводи от частен случай? Аз не правя генерални изводи от един чатен случай. Мнението ми по въпроса идва от представата, че аз бих могъл да съм на мястото на "осиновено" от педераси дете, без никой да ме пита. Е, благодаря. Пожелавам ти го на теб. Смятам, че това е недопустимо и че изразявам мнението на мнозинството, а това вече е генерално.
Фторо - един частен случай може да е част от повечето или част от по-малкото случаи в извадката. Ако в една торба има сто бели и пет черни топки, каква е вероятността от едно частно бъркане в нея да извадиш черна топка и каква - бяла? Така че бъди по-предпазлив с частните случаи.
15 Ноември 2017 13:23
В големи части на Африка, Азия и Южна Америка да не е иначе? И как може това да е нормално там, а на друго място да не е? Дяволът се загрижил за благоденствието на бедните деца, като иска да го замени за правото да ги разврати и да им вземе душите - това по повод преднишния постинг. Пфу!

Значи хомосексуалните задължително са и педофили?
В главите на някои наистина цари пълна каша.
Все едно сред хетеросексуалните няма педофили и осиновяването на деца от тях не крие никакви опасности от сексуална експлоатация.
Относно развращаването на бедните деца от гетата - родителите им достатъчно ги развращават с ранни бракове и принуждавайки ги да проституират.
15 Ноември 2017 13:34
Значи хомосексуалните задължително са и педофили?
В главите на някои наистина цари пълна каша.

Кашата е в главата на онзи който твърди, че психически болни родители ще отгледат нормални деца - псичхично здрави и необременени от проблема на родителите си и ценностите и възгледите с който са ги възпитали.
15 Ноември 2017 13:57
Кашата е в главата на онзи който твърди, че психически болни родители ще отгледат нормални деца - псичхично здрави и необременени от проблема на родителите си и ценностите и възгледите с който са ги възпитали.

Твърдиш ли, че всеки хомосексуален е психически болен?
Да не изреждам имена на известни личности от историята с хомосексуални наклонности.
15 Ноември 2017 14:07
Патагонец
15 Ное 2017 13:57

Тъвърдя, че привличането предолагам най-вече сексуално към лица от същия пол е тежко психическо отклонение и увреждане. Вярно ли забелязвам, че вече за втори път се опитваш да подменяш темата, да ми припсваш тези и твърдения с които нямам нищо общо, с цел я насочиш дискусията в посока която ще ни отдалeчи от основния проблем? При това не получавам никакъв отговор или коментар на забележките си. Явно нещата опират не до изясняваща дискусия, а до защита на преварително заета позиция.
15 Ноември 2017 14:12
Тъвърдя, че привличането предолагам най-вече сексуално към лица от същия пол е тежко психическо отклонение и увреждане.


Твърдението следва да се докаже. Обратното - хомосексуалните не са болни - вече е доказано и поради това изкарано от класификатора на болестите още преди 40 години.

Обаче аз вече имам друго подозрение/ твърдение: хомофобията е заболяване, вероятно психическо
15 Ноември 2017 14:15
Обратното - хомосексуалните не са болни - вече е доказано

Подобни шеги мисля не са уместни в тая тема. Със същия успех можеш да твърдиш и че педофилията не е заболяване, зоофилията, некрофилията и още там какво се сетиш също не са такива. Аз пък имам сериозни подозрения относно умствените ти способности от една страна или към сексуалната ти ориентация от друга.
15 Ноември 2017 15:04
Какво значение има дали педерастията е болест или не е? Ако не е, от това не следва, че е нормално подобни двойки да осиновяват и отглеждат деца. Може да си е тяхна лична работа как и дали ще се ръгат, но не е тяхна и само тяхна лична работа дали ще осиновяват или не. Ето за това става въпрос. И моля козяк z-дивижън да не измества въпроса.
15 Ноември 2017 15:18
Какво значение има дали педерастията е болест или не е?

Да си стиснем ръцете на психически недъг или отклонение - по рождение или придобит в определна среда и условия. Страдащите от него са неспособни да продължават рода по естествен начин от една страна, а от друга допринасят за разпространението му и сред заобикалящите ги. Така, че си е съвсем опасно явление което застрашава обществото и неговите членове, тяхното психическо и морално здраве и възможност за възпроизводство.
15 Ноември 2017 15:34
kasapina, аз споря с козяк-дивизията, която пробутваше хитростта, че щом педерастията не е болест, то не следва гейевете да се ограничават в каквото и да било. Затова казвам, че няма никакво значение дали е болест или не е, но в никакъв случай не трябва да се допуска деца да се осиновяват от такива.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД