:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Единият е летец, а другият – каратист, обяснява бившият културен министър. Той пламенно защитава и Пеевски вече забравил какви ги говореше през 2013 г по негов адрес
Всичките 66 пасажери са загинали
След като вчера стана ясно, че "Рос" вече е влязъл, сега към него се присъединява и "Карни"
СТАТИСТИКИ
Общо 368,996,452
Активни 1,035
Страници 49,495
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Промени в оградата 

Промените в конституцията, които ДПС, а вече и ГЕРБ предлагат, се прескачат и плетища плетат на първите страници на пресата - иска се падане на давността за приватизационните сделки, за да напляскат на първо време Иво Прокопиев - бизнесмен, издател на "Капитал", приватизатор на "Каолин" и главен герой в "книгите" на вестникарската група на Пеевски, в които се изобличава олигархията и грабежа на България - според Пеевските опорки.

"Депутатите Пеевски, Цонев и Хамид готвят проекта", съобщава "Телеграф" и добавя другия играч в схемата: "ГЕРБ също искат ремонт на основния закон". Поискай - ще ти се даде! Така пише в Дебелата книга.

''Монитор'' обаче е смотал новината чак на 3-та стр., а набляга на друго явление, което предизвиква сърбеж на Шиши: "Фабриката за фалшиви новини с близо милион от ЕС. Изхранва се с пари от Брюксел, а лъже, че изданията на Пеевски получават еврофондове". Фейк-фабриката според Пеевски е кръгът около Прокопиев и "Капитал" - тоест мишената е пак същата, както при конституционните поправки, което автоматично повишава значимостта на материала.

Папката с проектопоправките Цецерон връчи на КорНинова по време на премиерата на "Граница" - документалка на депутата журналист Йончева за Великата българска стена, която е мааааалко по-лесно преодолима от Великата китайска. КорНинова обаче нагрубила Цецо: "...тя не прие протегнатата ръка", пише "24 часа" в заглавие и в първия момент помислихме, че това е метонимично казано за папката. Оказва се буквално - Нинова взела папката, но не приела ръкостискане. Това не е дамско и не е обединително-патриотично!

Обединеният патриот и оградостроител Симеонов също бил на премиерата на "Граница", но бързо се изнизал и не помагал за папката.

То промените в оградата - дупки и ровове - не са като промените в конституцията. По-лесно се правят и без толкова формалности.
732
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД