×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,728,254
Активни 909
Страници 23,723
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Промени в оградата 

Промените в конституцията, които ДПС, а вече и ГЕРБ предлагат, се прескачат и плетища плетат на първите страници на пресата - иска се падане на давността за приватизационните сделки, за да напляскат на първо време Иво Прокопиев - бизнесмен, издател на "Капитал", приватизатор на "Каолин" и главен герой в "книгите" на вестникарската група на Пеевски, в които се изобличава олигархията и грабежа на България - според Пеевските опорки.

"Депутатите Пеевски, Цонев и Хамид готвят проекта", съобщава "Телеграф" и добавя другия играч в схемата: "ГЕРБ също искат ремонт на основния закон". Поискай - ще ти се даде! Така пише в Дебелата книга.

''Монитор'' обаче е смотал новината чак на 3-та стр., а набляга на друго явление, което предизвиква сърбеж на Шиши: "Фабриката за фалшиви новини с близо милион от ЕС. Изхранва се с пари от Брюксел, а лъже, че изданията на Пеевски получават еврофондове". Фейк-фабриката според Пеевски е кръгът около Прокопиев и "Капитал" - тоест мишената е пак същата, както при конституционните поправки, което автоматично повишава значимостта на материала.

Папката с проектопоправките Цецерон връчи на КорНинова по време на премиерата на "Граница" - документалка на депутата журналист Йончева за Великата българска стена, която е мааааалко по-лесно преодолима от Великата китайска. КорНинова обаче нагрубила Цецо: "...тя не прие протегнатата ръка", пише "24 часа" в заглавие и в първия момент помислихме, че това е метонимично казано за папката. Оказва се буквално - Нинова взела папката, но не приела ръкостискане. Това не е дамско и не е обединително-патриотично!

Обединеният патриот и оградостроител Симеонов също бил на премиерата на "Граница", но бързо се изнизал и не помагал за папката.

То промените в оградата - дупки и ровове - не са като промените в конституцията. По-лесно се правят и без толкова формалности.
818
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД