×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,699,785
Активни 1,527
Страници 131,903
За един ден 1,302,066

Франция вече можела да предотврати терористични атаки

Франция значително подобри полицейските и разузнавателните си служби след терористичните атаки в страната през ноември 2015 г., похвали се министърът на вътрешните работи Жерар Колон в интервю за изданието "Журнал дю диманш". "Службите по сигурността стават все по-бдителни, провеждат наблюдение на подозрителни лица и разследват редица случаи. Днес ние сме в състояние да неутрализираме тези терористични мрежи, с които не можахме да се справим преди две години", твърди той в навечерието на втората годишнина от атаките в Париж. Колон припомни, че през юни бе създаден Национален координационен комитет за разузнавателни дейности и борба срещу тероризма.

На 13 ноември 2015 г. при координирани терористични атаки в центъра на френската столица и край стадион "Стад дьо Франс" загинаха 130 души и пострадаха 350. Това е най-кървавият атентат в следвоенната история на Франция. За днес са планирани възпоменателни церемонии в Париж.

593
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД