:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сирийската армия е открила огън по израелски самолети

 
Противовъздушната отбрана на Сирия е отговорила на ракетен удар на израелската бойна авиация в провинция Хомс, съобщи РИА Новости, позовавайки се на сирийски военни. Вчера източник от ливанските сили за сигурност съобщи, че израелски самолети са стреляли по територията на Сирия от въздушното пространство на Ливан. Израелските военни отказаха да коментират информацията.
15
3884
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
15
 Видими 
02 Ноември 2017 08:05
още някой Ф35 ли ще бъде сблъскан с птица
02 Ноември 2017 08:06
Май не е уместно да се стреля по НЛО та бихте, ли да бъдем неочаквани.
02 Ноември 2017 08:14
Прогресивната преса продължава да сваля израелски самолети. 50 години fake news
02 Ноември 2017 08:14
Това заглавие ми напомня вица за състезанието между двама атлети - съветски и амарикански. Американеца станал първи. В съветските вестници писали, че техният атлет заел почентото второ място, а американеца - едва предпоследното.
Израел нападнал Сирия, а пък газетата пише, че Сирия открила огън по израелски самолети. А какво да прави, с цветя ли да ги замеря?
02 Ноември 2017 08:30
Статията деликатно ни уведомява, че Израел в нарушение на въздушното пространство на Ливан обстрелва от там сирийска територия и всеки да си прави изводите. Обстрелването на самолетите от страна на сирийското ПВО Израел смята за агресия. Сирия смята обратното, световната општност си мълчи. Нищо ново под слънцето.
02 Ноември 2017 08:39
А какво да прави, с цветя ли да ги замеря?

Може би да им отвори по една зелена бира?
02 Ноември 2017 08:44
Отсвирили са местния лъф като такъф?
Мии, на всяко нещо му идва края все някога.
02 Ноември 2017 09:09
Щом Израел обстрелва сирийската армия - значи защитава техните противници. Израел и Ислямския Халифат - в единен строй?
02 Ноември 2017 09:28
От статията се разбира, че свръхвисокотехнологичната израелска авиация я шубе да лети над сирийска територия. Може би защото при предишната "акция" допотопна С-200 думна едно израелско фърчило, а според медиите (които посмяха да напишат нещо) Ф-ката е имала авария при рутинно учение.
02 Ноември 2017 10:08
според медиите (които посмяха да напишат нещо) Ф-ката е имала авария при рутинно учение
Едни птици са се навъдили - много обичат израелски самальоти.

Таман излетиш на учебно кръгче, и хоп - налитат. Я крило разбият, я двигател.

Израелските пилоти трябва до едно фърчило да закачат отзад, да плаши хвъркатите.

02 Ноември 2017 10:10
Статията показва че съотношението на силите се променя. Нали не си мислите че Сирия не е можела да стреля и преди? Можела е, но не го е правила, защото не се е чувствала достатъчно силна за да противодейства и не е искала да си създава нов фронт... Явно това време отмина. ИДИЛ вече бере душа, умерените главорези са натикани в резервати и не смеят да надигнат глава щото следва бой и бомбене и идва време да се покаже на Израел че трябва да си наляга парцалките. След това ще дойде ред на кюрдите, които любезно ще бъдат помолени да се върнат в етническите си територии, а на САЩ ще им бъде посочена вратата, щото няма и едно основание да се намърдват на чужда територия...
Та те така, това ни казва статията.
02 Ноември 2017 10:20
Никъде не се споменава, че руските ракети в ръцете на сирийците са свалили израелски самолет. Ако това се беше случило, инцидента щеше да завърши по друг начин.
02 Ноември 2017 11:15
Израел и Ислямския Халифат - в единен строй?

- Не съвсем, но "Началника" праща ценни негови кадри от ИХ-то на лечение там. Все пак тези имат много добра военна медицина.

Писито пак не разбрало... Въпреки добрите отношения, даже приятелски с Русия, сега вече декларираната нова твърда политика на баба меца, ще кара истински и престорени "партньори" да внимават. Примерът със сблъсъка на Фъ-35 с птичка и бракуването му, е добър пример. Отделно на земята, сащисаната фира бе доста висока в отговор на убийството на генерала преди няколко седмици. Само френците измърмориха за някакви техни загуби, попаднала също в кюпа... Дядя Семконосецът си затрая и за двете неща, но сега се напъха в следващата спирала на противопоставянето и пътя към Ада със "санкциите" си срещу 35-те военни фирми на РФ.

- А нещо да ви светне със съвпадението Фъ-35 и Фирми-35?!

Поздравления за затворниците въФ "Плоската земя":
https://www.youtube.com/watch?v=SgLy-6yj1Ws
02 Ноември 2017 11:55
Време беше на богоизбраните някой да им подреже крилцата. Изсраел от години си бомби, когото си иска напук на всякакви резолюции. САЩ също. Идва моментът, когато ще бъдат спрени. Наистина ще стане много интересно, когато официално бъде обявено, че терористите са унищожени и ще трябва САЩ да се изметат от района, където никой не ги е канил...
02 Ноември 2017 12:40
Противовъздушната отбрана на Сирия е отговорила на ракетен удар на израелската бойна авиация

Бенямин Бенционович май пак ще лети до Москва да се оплаква от това откровено недружествено поведение на съседната държава
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД