:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Той молил да се върне в Русия, Кремъл отрича
Оцелели след стрелбата във Флорида се появиха на корицата на "Тайм"
Борисов иска най-тежки наказания за полицаите, пуснали без проверка самолета от Франция
Всяка победа е ценна за мен в този момент, сподели тенисистът
СТАТИСТИКИ
Общо 373,573,058
Активни 1,058
Страници 92,072
За един ден 1,302,066

Овчаров: Нинова върви през просото, но още е ценна за партията

 
Лидерът на БСП Корнелия Нинова върви през просото без да се съобразява с реалностите, заяви пред бТВ бившият министър на енергетиката и член на Националния съвет на БСП Румен Овчаров. Според него Нинова постоянно си създава вътрешни фронтове в партията.

„Един лидер, особено като Корнелия, която иска да свали Бойко Борисов и ГЕРБ от власт, трябва да консолидира около себе си сила, трябва не да разделя, трябва да обединява – преди всичко партията, не да отваря фронтове в нея, трябва да обединява левицата и трябва да търси подкрепа от всички, недоволни от модела на управление „Борисов“, от разпределянето на порциите по този модел, от имитацията на демокрация, от псевдосправедливостта. Не можеш да вървиш напред, когато непрекъснато отваряш фронтове отзад, в тила си”, заяви Овчаров.

Той обаче подчерта, че Нинова е върнала партията на политическата сцена и я превърнала в опозиция на ГЕРБ. Имало обаче още време преди БСП да стане алтернатива на управляващите.

Въпреки това той смята, че е рано да се говори за бламиране на Нинова от страна на партията, каквито слухове се появиха след последния пленум. “На някои хора прекалено много им се иска да се случат някои неща и малко прибързано и преувеличено възприемат това, което се случи на този пленум, като едва ли не възможност за реванш (...) Малко прибързано тази група хора, които се чувстват лично засегнати от нея, решиха, че е дошъл моментът за реванш. Не е дошъл моментът. Тя все още е ценна за партията“, заяви Овчаров.

51
1801
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
51
 Видими 
21 Октомври 2017 11:15
Умен мъж!
21 Октомври 2017 11:18
Овчаров: Нинова върви през просото

Като излезе от просото, да внимава да не сгази лука.
21 Октомври 2017 11:32
Тя все още е ценна за партията
21 Октомври 2017 11:34
Ценна, ценна, колко да е ценна щом нема държавни поръчки за червените олигарси...
21 Октомври 2017 11:37
Разбрах та ва! Да`н бъркаме остена с пиката, казваш. Туй че бодем кравата в хълбока, хич не значи, че искаме да го изкормим добичето. Връщаме го в пътя млекодайното, а? Че ни е ценно ... Стока си е ... Гиди интригант мършав и кравар при това
21 Октомври 2017 11:41
С две думи, ще я оставим да поврещи още малко, а после в канала, като всичките досегашни лидери.
21 Октомври 2017 11:42
Също както в рекламата на банките - Вашите пари са ценни за нас
21 Октомври 2017 11:44
Да`н бъркаме остена с пиката, казваш... Гиди интригант мърша

Това, че не иска да боде с пика, а с остен, добре ли е или зле?!?
Щото, ако човек следи внимателно коментарите ти по вътрешно-партийни на БСП въпроси, трудно ще си направи извод какво мислиш, какво искаш и какво внушаваш.
21 Октомври 2017 11:46
Нинова... в цъфналата ръж.
21 Октомври 2017 11:48
Отдолу иде пъдаря и на мома проговаря.
21 Октомври 2017 11:49
Това размисли от затвора ли са? Или от някоя землянка близо до Белене и нейното неизвестно бъдеще! А неизгодните договори с НЕК тя ли ги подписва- нече такова, съм и адвокат, ама такива като Костов и Р.Овч. е време да погледнат огледалото и календара!!
21 Октомври 2017 11:53
Mladya hqsh21 Октомври 2017 11:15
Умен мъж!


Firmin21 Октомври 2017 11:37
... Гиди интригант мършав и кравар при това


Ето и във форума се сблъскаха челно двете крила на Партията едното кутевче, другото номенклатура .. мисля, че няма да е равностоен сблъсъка
21 Октомври 2017 12:04
БСП крилото на мащабните схеми за ограбване дърпа ушите на по-на дребнокрадящите си колеги. Понеже разните овчари, свинари и прочее ***** не се връзват много с левите идеи им трябва някои, които да ги добута до властта и да могат да сключват договори с Газпром на двойни цени. Другото е пустословия за пред електората.
21 Октомври 2017 12:05
Щото, ако човек следи внимателно коментарите ти по вътрешно-партийни на БСП въпроси, трудно ще си направи извод какво мислиш, какво искаш и какво внушаваш.


Е, това си беше удар с ... пика, направо. Как можеш да ми речеш, че не съм ясен! Ясен съм до кокал.

Лидерството в БСП НЕ ТРЯБВА да бъде резултат от интрига и тънки сметки. Но е! Същият този, ведно с Гергов, я сложиха тази кака начело. "Нищо лично!" рекоха и пратиха Миков да си почива с мнозинство, дето се сбира в класна стая. Него пък ли да жаля? Дето отиде да се хване на хорото с Гергов в Пловдив, в хотела му, навръх Девети?! Отписах го и него. И слава богу, че по едно време си мислех грях имам, че съм способствал, макар и твърде косвено, свалянето му. И списъкът ми става все по къс, ден след ден.

Кое не ти е ясно? Чия страна ще взема? На Нинова? На Гергов? На Божинов, вечния, със задгробния тембър? Брат му, светла му памет, поне си тръгна с чест. На Овчаров, когото силно уважавам за качествата му? Но що чинат те, щом ги ползва за интриги, не за политика?

СЕГА чия страна? Ако не подкрепя Нинова, аз и малкото като мен останали, хорът наети сирени-уруспии, като мадам В., дето и чини пиара, ще ни обвини, че работим за ... ГЕРБ и Гергов. Тук даже вече някои тичат нетърпеливи по тъча и питат къде съм, още докато бях във фризера. Много им здраве, прочее!

Нима не ясно, че ако имах възможността, то щях да взема не страна, ами ... лопатата. Щото това гюбре иска изриване. В кой спор да взема страна? Между пезевенците и гювендията им, дето се е опълчила? Купиха и стола и решиха, че са купили и задника на него - веднъж ли съм ви го рекъл тук? Не. Кое, тогава, не ти е ясно за позицията ми?
21 Октомври 2017 12:30
Firmin21 Октомври 2017 12:05

не са пали́ много. първо, закачи те най-вероятно съмишленик. второ, не давай леб на разните un-естественици и манричета.

иначе бургаския дългуч нищо не е казал. била ценна, ама защо (?). щото направила бсп опозиция на герб.

тъпотии. бсп си е опозиция на герб и без нинова.

даже нинова е не толкова приватизаторка на техноимпекс, колкото предателка на интересите на 2500 работника и 10000 души покрай тях. заедно с овчаров, между впрочем.

21 Октомври 2017 12:32
ама такива като Костов и Р.Овч. е време да погледнат огледалото и календара!!

по този въпрос поне има всенародно съгласие между всякакви партини, безпартийни, фили, фоби и зевзеци.
21 Октомври 2017 12:36
но още е ценна за партията

Доня Корлеона е ценна за Партията на грабителите, крадците, приватизаторите и т.н.
Мургавелякът от Драгалевци и Р. Овч. инсталираха в гнездото на позитановците седесарско кукувиче.
21 Октомври 2017 12:38
whoever21 Октомври 2017 12:30
Firmin21 Октомври 2017 12:05

не са пали́ много. първо, закачи те най-вероятно съмишленик. второ, не давай леб на разните un-естественици и манричета.


Батко ти Фирмин акъл от сукалче не ще. Навътре е с партийните дела, има право да се пали и му е през рубашката на кого ще даде леб. Още по-малко му дреме за такива като теб, дето влизат като на състезание в опит да се надскочат и да си го премерят. Тъй че точно на място ще те цитирам поста ти от 20 Октомври 2017 01:3 "когато атовете се ритат - нали се сещаш какво требе да правят фитките? да бягат надалече, за да не отнесат некой ритник. затва по-убаво си трай под тая статия".
21 Октомври 2017 12:40
по този въпрос поне има всенародно съгласие


Всенародно съгласие по този въпрос има сред властвующата посредственост. Сравнени с Костов и Овчаров в качествата си актуалните политически лидери са просто един ... майтап, безвкусна шегичка. Невежи, прости и нискоинтелигентни парвенюта, надигнати от вълна подобни, които в нормални условия и държави на Костов и Овчаров щяха да им са шофьори, гавази или щяха да им носят менюто в стола. Факт. Диктатура на посредствеността. На това се радваме. От доста години насам. Оттам и халът ни, сто пъти съм ви го рекъл тук.
21 Октомври 2017 12:42
Даже и комарницки е шернал във фейсбук актуална, еротична карикатура на престрелката Нинова - Ру,Овч,
Натисни тук
http://terminal3.bg/na-vseki-kilometr/
21 Октомври 2017 12:43
инсталираха

инсталираха, инсталираха - кво инсталираха..
бкп деинсталира даже бай тошо .
нищо не могат да инсталират те. други примери не давам, щото ще ме замразят до 2050-та.
21 Октомври 2017 12:43
Нинова... в цъфналата ръж.

Овчаров - Спасителят в ръжта.
21 Октомври 2017 12:47
От заглавието излиза, че Овчаров цяло интервю е плюл Нинова и накрая е смотолевил, че все още става, а беше точно обратното: Изтъкна всичките й качества и заслуги и чак накрая смотолеви за проблема й, но то изглеждаше добронамерено. По-интересното в интервюто беше новото безхаберие в Белене за съхранението на половин милиард лева. Който иска сам да си прослуша интервюто:
https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/video-sabota/rumen-ovcharov-kornelija-ninova-ima-problem-varvi-prez-prosoto.html
Нямам чест да го зная Овчаров, за разлика от Фирмин. Може и интригант да е - това да му е кусура, освен ако не инкасира нещо от интригите - но кажете ми след него кой енергиен министър може да му се мери и на малкия пръст?
21 Октомври 2017 12:48
Firmin21 Октомври 2017 12:40
по този въпрос поне има всенародно съгласие


Всенародно съгласие по този въпрос има сред властвующата посредственост. Сравнени с Костов и Овчаров в качествата си актуалните политическ


Губиш фокус. уж тръгваш да оборваш мнение, пък за съвсем друго пишеш. Аз бай дъ уей съм съгласен с поста ти. Не разбрах дали отричаш, че Костов и Овчаров са ощетявали умишлено и престъпно страната си с цел облагодетелстване. Това е за което пиша, че има всенародно съгласие. отречи го, ако смееш. Или се съгласи , ако посмееш.
21 Октомври 2017 12:57
Спомени,пресни спомени..
Георги Гергов хвърли бомба за Корнелия Нинова и Румен Овчаров. В сутрешния блок на bTV той разкри, че е организирал срещи и за нея, като тази между Сашо Дончев и Сотир Цацаров. "Защо Корнелия си промени мнението за 3 часа? Защо в 9 часа тя казва или той, или аз. Нима тя не е правила при мен тайни срещи. Тези срещи са си наши партийни работи. Корнелия Нинова е била при Сотир Цацаров 10 дни преди моята среща", каза Гергов. Румен Овчаров и Корнелия Нинова ще ми говорят за паралелна държава и мафия. Да внимават, защото предупредих, че ще се отвори кутията със скелети. Това означава да се извадят икономическите сделки. На тия двамата едиснтвената чиста сделка е за пловдивския панаир. Маските ще паднат скоро. Нинова да отговори на въпросите за "Булгартабак". Това не са заплахи. Аз с предатели не се занимавам. Тя колко тайни срещи е правила при мен? Тя също е ходила при Сотир Цацаров, но не знам какво е говорила. Това са клюкарски истории, категоричен беше той.
Румен Овчаров и Корнелия Нинова ще ми говорят за паралелна държава и мафия. Да внимават, защото предупредих, че ще се отвори кутията със скелети. Това означава да се извадят икономическите сделки. На тия двамата едиснтвената чиста сделка е за пловдивския панаир. Маските ще паднат скоро. Нинова да отговори на въпросите за "Булгартабак". Това не са заплахи. Аз с предатели не се занимавам. Тя колко тайни срещи е правила при мен? Тя също е ходила при Сотир Цацаров, но не знам какво е говорила. Това са клюкарски истории, категоричен беше той. Той разказа и друга случка от миналото. "Румен Овчаров идва при мен в 9 часа и казва „утре ще уволнят Корнелия Нинова. Аз казвам недей така, правиш грешка. След това тя отива в Испания. При втория разговор, Сергей Станишев я вкарва в бюрото", разказа той.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/gergov-khvrli-bomba-za-korneliya-ninova-i-rumen-ovcharov_news509224.html

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/gergov-khvrli-bomba-za-korneliya-ninova-i-rumen-ovcharov_news509224.html
21 Октомври 2017 13:03
Всенародно съгласие по този въпрос има сред властвующата посредственост. Сравнени с Костов и Овчаров в качествата си актуалните политически лидери са просто един ... майтап, безвкусна шегичка. Невежи, прости и нискоинтелигентни парвенюта,
Когото си ясен, ясен си!
21 Октомври 2017 13:09
Гиди интригант мършав


Ан те така! Някой, който е успял да надинтригантства нашия Фирмин!
21 Октомври 2017 13:16
а не са ли повечето, ако не всички, в ръководството на тази ваша партия подобни ******* с претенции и затънали до шия в интриги, пари и корупция?!
тиквите, тия жалки наследници на червените родове, са същите.... и всичко в тази държава е същото. хората и да се сменят, политиките и същината остават същата.
21 Октомври 2017 13:34
Някой, който е успял да надинтригантства нашия Фирмин!


Ко? Не.

Днес пък е направо ... "ден на пиката". Кога пък аз съм интригантствал? И къде? В партията? В работата си? Във форума?

И при минимална склонност към интриги щях да си битувам кат шарен мачарок и на трите места. Навярно. А всъщност ... не. Или пък за кратко. Щяха да ме изхвърлят и от трите, най-вероятно. За интриги.

В "зодията" ми е да съм прекорек и да не спестявам - ни на себе си, ни на друг - истината. И не цепя басма. Чест посетител на фризера съм, за моя си ... чест. Прочее, и да ме изхвърлят, не е заради интриги. За друго ще да е!
21 Октомври 2017 13:38
"Ще си скъташ ти жълтички за един чифлик.
Но ще викнат по теб сички - Долу ти мръсник!
Твоят баща стар войвода си проля кръвта,
ти изедник на народа, как стана сега?"
-----------------------
Абстрахирам се от литернатурните качества и се съсредоточавам, че е датирано 26 юли 1879 г.
21 Октомври 2017 14:32
Днес пък е направо ... "ден на пиката".

Работата на пикадора е интересна, но подгряваща и сравнително безопасна. След като понабоде бика с пиката, идват по-сериозните играчи - бандерилиеросите. Пък матадорът - чак после.
21 Октомври 2017 15:22
Някой си, разговарящ с мъртвите, бил рекъл, че пикадорът рискува в битка с бика най вече червата на коня си, а матадорът - своите. Но аз не бих коментирал.
21 Октомври 2017 16:21
трябва не да разделя, трябва да обединява – преди всичко партията, не да отваря фронтове в нея, трябва да обединява левицата и трябва да търси подкрепа от всички, недоволни от модела на управление „Борисов
Има два вида недоволни от Борисов и ГЕРБ:

1. Едните искат просто да са на мястото на ГЕРБ и да лапат вместо ГЕРБ

2. Другите искат България да почне да се управлява в интерес на гражданите й, а не на разни ОПГ-та, маскирани като партии и като крила в партии.

От кои точно е Овчаров?

21 Октомври 2017 16:24
Firmin
21 Октомври 2017 12:40
Всенародно съгласие по този въпрос има сред властвующата посредственост. Сравнени с Костов и Овчаров в качествата си актуалните политически лидери са просто един ... майтап, безвкусна шегичка. Невежи, прости и нискоинтелигентни парвенюта, надигнати от вълна подобни, които в нормални условия и държави на Костов и Овчаров щяха да им са шофьори, гавази или щяха да им носят менюто в стола. Факт. Диктатура на посредствеността.

21 Октомври 2017 16:33
От кои точно е Овчаров?


От кои точно е всеки един от нас ми се види по-съдбовния въпрос.

А за Овчаров ... Знам ли ... Що го махнаха тоз чиляк кога министър бе у Тройната, че съм забравил?
21 Октомври 2017 17:07
Разликата между Баце, Костов, Овчаров и Цеци е само в ерудицията. Много повече са признаците, по които си приличат. Най-важният, според мен - всичките имат морал на петниста хиена.

Присъствието на Маргина Иван Костов не отчете като нередно и каза, че по-опасно щяло да бъде, ако в "Олимп" бяха гостували Маджо и Пашата. В същия контекст източник от ръководството на СДС съобщи, че според тяхна информация "СИК са се разцепили на червен СИК и син СИК". Костов сподели, че и двете му коли са застраховани в СИК - "Животът е по-силен от скрупулите, особено когато се отнася за коли", беше категоричен шефът на СДС.


http://m.capital.bg/politika_i_ikonomika/1996/09/23/1010877_novoto_lice_na_sds_pupchasa_ot_mutri/
21 Октомври 2017 17:13
Най-важният, според мен - всичките имат морал на петниста хиена.


Нищо подобно. Хиените са отборни играчи. Тези и за алфи при тях не стават, щото алфата при хиените е ... женска, макар и с пенис (фалшив е, с никакъв намек към мъжествеността на гореизброените).

Подобните, но различни като вид, хиенови кучета се сочат като най-успешните хищници. Именно заради груповите им тактики и взаимната, до себеотрицание, подкрепа. И с тях няма как да ги отъждествим, погрешка даже.
21 Октомври 2017 17:21
Е, аз имах предвид, че са алчни и безскрупулни.
(снимка: натиснете тук)
21 Октомври 2017 17:40

Firmin
21 Окт 2017 17:13
Мнения: 31,579
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP

Тогава... бих си позволил вместо колегата по форум да предложа... морал на хлебарки...
А как е най-разумно да се постъпва с такива инсекти?
21 Октомври 2017 18:09
Това което казва Дългия високоволтов инкасатор тука сме го казали отдавна(особено аз)
Овчаров: Нинова върви през просото, ..

Обаче със странното си завъртане на ската във втората част се е изложил
Овчаров: .. , но още е ценна за партията

Истината е, че коневръзката Нинова е ценна за Бочко, защото му гарантира безоблачно бъдеще без изобщо да се напъва, другари

21 Октомври 2017 18:19
А как е най-разумно да се постъпва с такива инсекти?


Знам ли ... Баба ми ги ловеше с памучни фитили и леген. Сипваш малко олио в легена, а отвън провесваш фитили от памук. Хлебарките много обичат мазно и като надушат олиото започват да се катерят по фитилите. После падат в легена, цопвайки в блаженство. Но обратно и да искат не могат да се покатерят.

Но ... Една зима баба ми забелязала, че хлебарките хич ги няма - в легена ги няма, а иначе щъкат. Ден тъй, два, три ... Една сутрин, станала рано, гледа братът на дядо ми, чичо К., който зиме живееше при тях, да икономисват, клечи при легена. За неин ужас гледа как той хваща една по една гадинките и ги ... пуска. Какво правиш! му вика баба ми. Ами ... живинки са, жал ми е, казва чичо ми К. Как да му се разсърдиш ...
21 Октомври 2017 18:54
Сега да си обясним ФИНТА на Инкасатора, кпйто по същество казва "съгласен съм, че е боклук, но ви съветвам засега да не я махаме". Очевидно между двете му мисли в 1 изречение има крещящо противоречие. Инкасатора никой не отрича, че е умен. Според мене проблемът му е, че ако си развие мисълта би трябвало да каже "знам, че е боклук, но аз ви я натресах" и затова му трябва време за да се позабрави ролята му на кръстника дал ключа на булчето за властта в БСП.
21 Октомври 2017 19:26
Плевелите в твоето просо, Овчаров, са повече от просото.
21 Октомври 2017 19:34
Firmin21 Октомври 2017 12:40Всенародно съгласие по този въпрос има сред властвующата посредственост. Сравнени с Костов и Овчаров в качествата си актуалните политически лидери са просто един ... майтап, безвкусна шегичка. Невежи, прости и нискоинтелигентни парвенюта, надигнати от вълна подобни, които в нормални условия и държави на Костов и Овчаров щяха да им са шофьори, гавази или щяха да им носят менюто в стола. Факт. Диктатура на посредствеността.


Жестоко !
21 Октомври 2017 19:35
Що ли си мисля за Фирмина ф момънта?

п.с. О! Честно, не съм чел Миранда преди поста си!
21 Октомври 2017 19:43
Mirand..a21 Октомври 2017 19:34
Firmin21 Октомври 2017 12:40
Жестоко !


Доста пресилена оценка за една баналност. На приказки под шипковоя храст сте много силни> А иначе Фирмин се направи, че не забелязва въпроса ми, а всички се правят, че не са забелязали това. Не посмя бореца за партийна правда, героя на форумния пост. Но не мога да виня човек, избрал личната сигурност и благоденствие пред достойнството, Много малко са хората, които биха направили обратното. само искам да посоча удобствата на форумния героизъм.
21 Октомври 2017 20:15
Не посмя бореца за партийна правда, героя на форумния пост. Но не мога да виня човек, избрал личната сигурност и благоденствие пред достойнството, Много малко са хората, които биха направили обратното. само искам да посоча удобствата на форумния героизъм.


Тия дни все ме караш да ти цитирам ... Апелес. Ето пак. Я пак дай, дай, раздуй туй за ... как беше ... личната сигурност и благоденствие пред достойнството. Може пък да успееш да ме ядосаш толкова, че да се запътя към фризера, а? Давай!
21 Октомври 2017 20:18
Давай

Н'дей де, ши земе да те натури!
Мъ твой си избор!
21 Октомври 2017 20:27
Firmin21 Октомври 2017 20:15

Я пак дай, дай, раздуй туй за ... как беше ... личната сигурност и благоденствие пред достойнството. Може пък да успееш да ме ядосаш толкова, че да се запътя към фризера, а? Давай!


Сам се набута, оспорвайки тезата ми за всенародно съгласие с ирелевнтно мнение. Но иначе се правиш на мъж. Гневно някак си. Затова попитах "дали отричаш, че Костов и Овчаров са ощетявали умишлено и престъпно страната си с цел облагодетелстване." стана ясно и сега твърдя, че няма да отговориш на въпроса, избирайки личната сигурност и благоденствие пред достойнството. Не съм сигурен дали пак ще отклониш въпроса или ще си замълчиш гузно. Това е. няма нужда да драматизираш.
21 Октомври 2017 20:48
"дали отричаш, че Костов и Овчаров са ощетявали умишлено и престъпно страната си с цел облагодетелстване."


Ох, само да попитам, ако може ... Двамата заедно или всеки поотделно?

Прочее, ако са ощетили страната си умишлено, заедно или поотделно, то това е престъпно, независимо от това дали са се облагодетелствали и дали това им е било цел. Така е по НК. Над Костов има пожизнена защита от наказателно преследване, заради заслугите му при войната срещу Сърбия. От Козяк си го пазят. Скоро и по давност. Дали някой пази Овчаров предстои да разберем. С обвинение е за умишлена безстопанственост. Интересно ще е. Според обвинението, доколкото съм запознат с него, е нарушил закона и е превишил правата си. Което не би ме учудило, с оглед самочувствието му. Дали при това се е облагодетелствал - не знам, но комай и обвинението не знае.

А от това твоето "дали отричаш" ме напушва смях. Ако искаш да питаш "Отричаш ли се от Дявола?" и така до три пъти, пита ли са ме преди 50 години и отгоре. Ама пак не отговорих. Кака Кристалче отговори вместо мен. Че питаше отец и. А коя е кака Кристалче ще почакаш tupakmango да си дойде за Честита Нова Година от студа, да го питаш. Може пък и да ти отговори
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД