:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Единият е летец, а другият – каратист, обяснява бившият културен министър. Той пламенно защитава и Пеевски вече забравил какви ги говореше през 2013 г по негов адрес
Всичките 66 пасажери са загинали
След като вчера стана ясно, че "Рос" вече е влязъл, сега към него се присъединява и "Карни"
СТАТИСТИКИ
Общо 368,996,961
Активни 982
Страници 50,004
За един ден 1,302,066

Новата сграда на Съвета на ЕС пак бе евакуирана

 
Новата сграда "Европа" на Съвета на ЕС в Брюксел беше евакуирана за втори път в разстояние на една седмица. Днес тя отново е била задимена "въпреки проверките и предприетите предпазни мерки", съобщиха от институцията.

Отново, както и миналата седмица, задимяването е започнало от една от кухните на сградата, открита за ползване едва преди 10 месеца. Отново има обгазени служители.

На 13 октомври двайсетина служители в сградата бяха натровени от дим, излязъл от вентилацията на една от кухните в "Европа". Според местни медии поне петима от пострадалите тогава са били приети в болница.

Заради случилото се срещата на върха на ЕС, планирана за утре и вдругиден в Брюксел, няма да се състои в новата сграда на Съвета на ЕС, както беше първоначално предвидено, а в старата сграда "Юстус Липсиус" като предпазна мярка. Тя се намира на около 100 м от чисто новата сграда "Европа".

709
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД