×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това е нискобюджетният вариант за лична помощ, ще я получават около 77 хил. българи
Протестиращите поискаха лидера на опозицията да се присъедини към тях
Килимите били изтъркани, а декорът - съветски, оплакват се световните шампиони
Държавният ресурс за хора с увреждания не е малък, каза зам.-министърът на въпрос не й ли е неудобно за билета от 8300 лв.
Отношенията са като с руските подводници в Швеция: всички знаят, че тях ги има, но никой не ги е виждал, казва Захарова
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,375,525
Активни 1,544
Страници 88,944
За един ден 1,302,066

Новата сграда на Съвета на ЕС пак бе евакуирана

 
Новата сграда "Европа" на Съвета на ЕС в Брюксел беше евакуирана за втори път в разстояние на една седмица. Днес тя отново е била задимена "въпреки проверките и предприетите предпазни мерки", съобщиха от институцията.

Отново, както и миналата седмица, задимяването е започнало от една от кухните на сградата, открита за ползване едва преди 10 месеца. Отново има обгазени служители.

На 13 октомври двайсетина служители в сградата бяха натровени от дим, излязъл от вентилацията на една от кухните в "Европа". Според местни медии поне петима от пострадалите тогава са били приети в болница.

Заради случилото се срещата на върха на ЕС, планирана за утре и вдругиден в Брюксел, няма да се състои в новата сграда на Съвета на ЕС, както беше първоначално предвидено, а в старата сграда "Юстус Липсиус" като предпазна мярка. Тя се намира на около 100 м от чисто новата сграда "Европа".

742
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД