×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
ГЕРБ прехвърли на фирми охраната на народа, а там се генерират между 1,5-1,7 млрд. лева ресурс, твърди тя
По същото време там е бил и зетят на Тръмп и то в качеството на президентски съветник
Левицата губи депутати в навечерието на вота на недоверие
Виена ще направи това по време на председателството си на Съвета на ЕС
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,997,040
Активни 1,127
Страници 49,081
За един ден 1,302,066

Италия с мащабна изложба на Ван Гог

<Неозаглавен>
Най-голямата изложба на Винсент Ван Гог в Европа и Америка сто години след смъртта му се проведе през 1990 г. Сега тя се открива отново в северния италиански град Виченца и ще продължи до 8 април 2018 г., предава Artprice. "Ван Гог: Между пшеницата и небето" включва 124 произведения (86 рисунки и 38 картини) от всички периоди на кариерата на художника.

Музеят "Кролер-Мюлер" в Отерло, Холандия, е основният кредитор, който предоставя 113 произведения от Ван Гог в замяна на значителна и неразкрита по размер такса. Други кредитори, повечето от които предоставят единични творби, включват националната галерия на Шотландия в Единбург и музея Wallraf-Richartz и фондация Corboud в Кьолн.

Изложбата се провежда на изключително място - базиликата Паладиана, проектирана от Андреа Паладио през 1546 г. Тя е повредена от бомбардировките по време на Втората световна война и извършеният бърз ремонт след това води по-късно до основен проект за възстановяване, завършен преди пет години.

Последната голяма монография на Ван Гог, която се проведе в Бреша за три месеца през 2008-2009 г., включва 85 произведения и е видяна от 542 000 души. Изложбата във Виченца е много по-голяма и ще продължи шест месеца, така че и броят на посетителите вероятно ще бъде значително по-висок. Градът, който има едва 115 000 жители, се надява това да е сериозен стимул за туризма му.
 Повечето от шедьоврите са осигурени от холандския музей "Кролер-Мюлер" срещу крупна сума.
2
854
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
12 Октомври 2017 20:40
Ван Гог е единият художник, чиито картини никога не са ме впечатлявали като репродукции, а са ме втрещявали, когато после ги видях в оригинал. Другият е Ел Греко.
15 Октомври 2017 00:32
Защото Ван Хох е италианец.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД